Barion Pixel

Mogyorókrém - Alajmo

Crema Favolosa


« Vissza | Kategória: Krémek / Spreads, Alajmo, Piemonti mogyoró
  2021. június 16. 12:25

Mogyorókrém - Alajmo

A legjobb Piemonti és Szicíliai (Etna) mogyoróból, csak természetes és tartósítószerektől mentes alapanyagokból készült krém. 


Az arányosan kiválasztott, magas olajosmag tartalom (62,3%) miatt egyedi, erőteljes ízt kölcsönöz a kenhető mogyorókrémnek. Fogyasztásnál kiváló társa lehet egy klasszikus-kovászos Panettoné-nak, Croissant-nak, briósnak vagy egyszerűen kanállal fogyasztva.

Termék állag jellemzője:

Szobahőmérsékleten azonnal kenhető, selymes állagú krém. Az apró csomók lehetséges jelenléte természetes jelenség a növényi zsírok megszilárdulása miatt, amely alacsony hőmérsékleten fordulhat elő. Ezek kiküszöbölése érdekében tartsa a terméket néhány órán át 25 ° C-on.

A termék felbontása után 3 héten belül fogyassza el.

Tárolási feltételek: Hűvös és száraz helyen, fénytől távol tartandó.

 

ALAJMO

Alajmo Család / La Famiglia Alajmo

A második világháború utáni időszak óta, amikor a padovai szalon alatti sajtpultot Vittorio nagypapa működtette, a Család a minőségi gasztronómia világának szentelte magát. 1981-ben két tehetséges fiatal (Erminio Alajmo és Rita Chimetto) szerencsés találkozásából született a Le Calandre. Az évek során a gyerekek, Raf, Max és Laura, akik mindegyike szabadon választotta ezt a kulináris utat.

1994-ben a szülők úgy döntenek, hogy a még nagyon fiatal gyermekeik kezébe hagyják azt a munkát, amelyet sikeresen elkezdtek. Ma a család minden tagjának jól meghatározott szerepe van az Alajmo csoporton belül.

MAX

Az 1974-ben Padovában született Maximilian (Max) Alajmo, gyermekkorának nagy részét a Le Calandre-ban töltötte, játszóterén Rita mama mellett.

Miután képzettséget szerzett a Hotel Institute Abano Terme-ben, tovább képezte magát Alfredo Chiocchetti, Marc Veyrat és Michel Guerard konyhájában, majd 1994-ben átvette a Le Calandre konyháját. 2002-ben az étterem megkapta a maximális 3 Michelin csillagot, Max, csak huszonnyolc éves, így a világ legfiatalabb szakácsa lett, aki elnyerte ezt a rangos elismerést. Ma a Le Calandre, egy kreatív központ, valamint egy kulináris laboratórium, amely felügyeli és irányítja a csoport telephelyének konyháit.

RAF

Az 1968-as években Padovában született Raffaele (Raf) Alajmo, karrierjét apja Erminio mellett kezdte, sommelier-ként a Le Calandre-ban. A szőlőtermelők, az osztrigák, valamint a legfontosabb olasz és francia borászatok meglátogatásával elmélyítette a bor világával kapcsolatos ismereteit. 1994-ben átvette az étterem vezetését, elsősorban testvére, Max tehetségének növelésére törekedve. Miután több mint húsz évig irányította a Le Calandre-t, folyamatos bővüléssel kezdte meg üzleti tevékenységét, vállalkozói szinten a Csoport mozgatórugójává válva. Ma az Alajmo cégcsoport vezérigazgatója.

Photo: Alajmo

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Kategória: Krémek / Spreads, Alajmo, Piemonti mogyoró
Forgalmazás kezdete: 2021. június 16.
Származási ország: Olaszország
Kiszerelés: 350 g
Energia: 2290kJ, 548 kcal
Zsír: 32.7 g / 100g
  - amelyből telített zsírsavak: 2.3 g / 100g
Szénhidrát: 51 g / 100g
  - melyből cukor: 6.9 g / 100g
Fehérje: 12.5 g / 100g
Só: 0.08 g / 100g
Összetevők: Etna Mogyoró paszta 23,5% (Szicília), Tonda Gentile (Piemonti) Mogyoró paszta 23,5 %, Porcukor (Kristálycukor, kukoricakeményítő), Mogyoróliszt 15,3%, Mandulaliszt, zsírszegény Tejpor.
Allergének: Nyomokban Tojást, Búzát és más Dió féléket tartalmazhat.
Ár: 6 590 Ft
(5 189 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Piemonti mogyorókrém - Altalanga Azienda Agricola

Piemonti mogyorókrém - Altalanga Azienda Agricola

Organikus (Bio) mogyorókrém nádcukorral, kakaóval.


Szerzők:

Piemonti Pörkölt Mogyoró - Altalanga Azienda Agricola

Piemonti Pörkölt Mogyoró - Altalanga Azienda Agricola

Pörkölt Piemonti Mogyoró „Nocciola Piemonte IGP” delle Langhe BIO - közepes pörkölésű mogyoróból.


Szerzők: