Mogyorókrém - Alajmo
Crema Favolosa

A legjobb Piemonti és Szicíliai (Etna) mogyoróból, csak természetes és tartósítószerektől mentes alapanyagokból készült krém.
Az arányosan kiválasztott, magas olajosmag tartalom (62,3%) miatt egyedi, erőteljes ízt kölcsönöz a kenhető mogyorókrémnek. Fogyasztásnál kiváló társa lehet egy klasszikus-kovászos Panettoné-nak, Croissant-nak, briósnak vagy egyszerűen kanállal fogyasztva.
Termék állag jellemzője:
Szobahőmérsékleten azonnal kenhető, selymes állagú krém. Az apró csomók lehetséges jelenléte természetes jelenség a növényi zsírok megszilárdulása miatt, amely alacsony hőmérsékleten fordulhat elő. Ezek kiküszöbölése érdekében tartsa a terméket néhány órán át 25 ° C-on.
A termék felbontása után 3 héten belül fogyassza el.
Tárolási feltételek: Hűvös és száraz helyen, fénytől távol tartandó.
ALAJMO
Alajmo Család / La Famiglia Alajmo
A második világháború utáni időszak óta, amikor a padovai szalon alatti sajtpultot Vittorio nagypapa működtette, a Család a minőségi gasztronómia világának szentelte magát. 1981-ben két tehetséges fiatal (Erminio Alajmo és Rita Chimetto) szerencsés találkozásából született a Le Calandre. Az évek során a gyerekek, Raf, Max és Laura, akik mindegyike szabadon választotta ezt a kulináris utat.
1994-ben a szülők úgy döntenek, hogy a még nagyon fiatal gyermekeik kezébe hagyják azt a munkát, amelyet sikeresen elkezdtek. Ma a család minden tagjának jól meghatározott szerepe van az Alajmo csoporton belül.
MAX
Az 1974-ben Padovában született Maximilian (Max) Alajmo, gyermekkorának nagy részét a Le Calandre-ban töltötte, játszóterén Rita mama mellett.
Miután képzettséget szerzett a Hotel Institute Abano Terme-ben, tovább képezte magát Alfredo Chiocchetti, Marc Veyrat és Michel Guerard konyhájában, majd 1994-ben átvette a Le Calandre konyháját. 2002-ben az étterem megkapta a maximális 3 Michelin csillagot, Max, csak huszonnyolc éves, így a világ legfiatalabb szakácsa lett, aki elnyerte ezt a rangos elismerést. Ma a Le Calandre, egy kreatív központ, valamint egy kulináris laboratórium, amely felügyeli és irányítja a csoport telephelyének konyháit.
RAF
Az 1968-as években Padovában született Raffaele (Raf) Alajmo, karrierjét apja Erminio mellett kezdte, sommelier-ként a Le Calandre-ban. A szőlőtermelők, az osztrigák, valamint a legfontosabb olasz és francia borászatok meglátogatásával elmélyítette a bor világával kapcsolatos ismereteit. 1994-ben átvette az étterem vezetését, elsősorban testvére, Max tehetségének növelésére törekedve. Miután több mint húsz évig irányította a Le Calandre-t, folyamatos bővüléssel kezdte meg üzleti tevékenységét, vállalkozói szinten a Csoport mozgatórugójává válva. Ma az Alajmo cégcsoport vezérigazgatója.
Photo: Alajmo
Termékinformációk
Kategória: | Krémek / Spreads, Alajmo, Piemonti mogyoró |
Forgalmazás kezdete: | 2021. június 16. |
Származási ország: | Olaszország |
Kiszerelés: | 350 g |
Energia: | 2290kJ, 548 kcal |
Zsír: | 32.7 g / 100g |
- amelyből telített zsírsavak: | 2.3 g / 100g |
Szénhidrát: | 51 g / 100g |
- melyből cukor: | 6.9 g / 100g |
Fehérje: | 12.5 g / 100g |
Só: | 0.08 g / 100g |
Összetevők: |
Etna Mogyoró paszta 23,5% (Szicília), Tonda Gentile (Piemonti) Mogyoró paszta 23,5 %, Porcukor (Kristálycukor, kukoricakeményítő), Mogyoróliszt 15,3%, Mandulaliszt, zsírszegény Tejpor. |
Allergének: |
Nyomokban Tojást, Búzát és más Dió féléket tartalmazhat. |
Ár: |
6 590 Ft (5 189 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Piemonti mogyorókrém - Altalanga Azienda Agricola

Organikus (Bio) mogyorókrém nádcukorral, kakaóval.
Piemonti Pörkölt Mogyoró - Altalanga Azienda Agricola

Pörkölt Piemonti Mogyoró „Nocciola Piemonte IGP” delle Langhe BIO - közepes pörkölésű mogyoróból.
Bio Piemonti mogyoró paszta 100% - Altalanga Azienda Agricola

Organikus (Bio) 100%-os Piemonti mogyoró paszta