Barion Pixel

Mogyorókrém - Amedei

Crema Toscana alla Nocciola


« Vissza | Kategória: Krémek / Spreads, Amadei Tuscany
  2021. március 13. 10:45

Mogyorókrém - Amedei

A „Crema Toscana” mogyorókrém a legjobb minőségű alapanyagokból (Piemonti mogyoróból) készül, amelyek mindig megkülönböztetik az Amedei alkotásait. 


A tiszta kakaóbab ölelésében ügyesen pörkölt mogyoró és krémesség jellemi. A termék nem tartalmaz genetikailag módosított organizmusokat vagy azok származékait.

Termék állag jellemzője:

23-25 C fokon kenhető, ennél alacsonyabb hőmérsékleten sűrű állagú, ezért a fogyasztása ezen a hőmérsékleten javasolt!

 

Piemonti mogyoró

Tonda Gentile Trilobata

A piemonti mogyoró I.G.P. általánosan elismerten a világ legjobbja, és 1993 óta a piemonti mogyoróvédő konzorcium védelme alatt áll, célja ennek az értékes nyersanyagnak a népszerűsítése és védelme, cukrászsütemények, fagylaltkészítők és minden fogyasztó szolgálatában.

Tulajdonságai valójában páratlanok: vékony és kemény héja, kerek formája, tarthatósága, könnyed hámozhatósága, a pörkölés utáni intenzív aromája a cukrászok pótolhatatlan összetevőjévé teszi.

A Nocciola Piemonte I.G.P. minősítő címke jelzi a Tonda Gentile Trilobata mogyorófajtát, amelyet jelentős mértékben Cuneo tartományban termesztenek, különösen az Alta Langa területén, ahol a fő termés található. Ez a mogyoró szerkezeti jellemzői miatt különbözik a többitől.

Termesztésének története szorosan kapcsolódik az édesiparhoz és különösen a Gianduja felfedezéséhez, amely a kakaó és a mogyoró finom keveréke.

A Gentile Trilobata mogyoró egy különösen lipidekben gazdag fajta, amely 40% egyszeresen telítetlen zsírsavat tartalmaz, például olajsavat (ugyanaz a zsírsav, amely az extra szűz olívaolajban van). A Piemonti mogyoró rendszeres fogyasztása alacsony szinten tartja a "rossz koleszterint" a vérben, emeli az úgynevezett "jó koleszterin" szintjét, így védi sejtmembránjainkat. A mogyoró a mandula után az a szárított gyümölcsfajta, amely a legfontosabb mennyiségű E-vitamint tartalmazza, egy természetes antioxidánst, amely a szövetek öregedésének lassításával küzd a szabad gyökök ellen.

 

Amedei Tuscany

1990' Amedei születése

Amedei útja Cecilia Tessieri alapítónő kis kézműves laboratóriumával és a kiválóság iránti elkötelezettségével kezdődött. A kutatás, a szenvedély és az ősi feldolgozási technikák újrafelfedezése révén fokozatosan alakult ki.
Kaland, amely messzire vezetett, a távoli vidékekre, ahol Amedei megtalálta a világ legértékesebb kakaóit, és elkezdte feldolgozni ritka babjaikat, mindig, az egész termelési lánc teljes ellenőrzése alatt.

1998' Toscano Black 70%, Az első tábla

Az Amedei ültetvényein kiválasztott nyers kakaóhüvelyeket betakarítják és közvetlenül Toszkánába, a kreativitás és a zsenialitás földjére küldik, hogy csokoládékészítőik igazi műalkotásokká változtassák őket, akik mesteri módon adagolják és kézileg dolgozzák fel a kiválasztott összetevőket.
Így született meg Amedei legelső alkotása is: a Toscano Black 70, 70% -ban extra sötét keverék, tökéletesen kiegyensúlyozott, és mely egyedi aromaprofillal jellemezhető, a dohány, sült maláta és cédrusfa jegyeivel.

Kézműves technikák, utánozhatatlan íz és egyedi stílus, mindez Toszkánában készülnek, azok a megkülönböztető jegyekkel, amelyek az Amedei csokoládéját az egész világon híressé teszik.
A legmagasabb színvonalú ígéret megfelel a feltétel nélküli elkötelezettségüknek, amellyel Amedei a csokoládé kultúrájának nagykövetévé vált, amely magában foglalja a párosítást és az ízlelést.

Kutatás

Pontedera-i kézműves műhelyük ellenőrzi az egész termelési láncot, kiválasztva a legfinomabb alapanyagokat és feldolgozva azokat hagyományos technikákkal, hogy valódi kiválóságú alkotásokat keltsenek életre, amelyek kiváló minőségű alapanyagból készülnek: kakaóbab (mint a Criollo és Trinitario), nádcukor, tej és gyümölcsök, gondosan válogatva.

Íz

Az Amedei harmóniát teremt az összetevők, a textúrák és az ízek között, egyedi aromaprofilokkal rendelkező csokoládékat állítva elő. Az egész olasz know-how, amelyben az elegancia, az egyszerűség és a csokoládé iránti szenvedély ötvöződik, olyan ízeket generál, amelyek felidézik annak a varázslatnak a földjét, ahol létrejöttek: Toszkána.

30 év tapasztalata a csokoládékészítésben

A kakaó feldolgozási technikák elsajátítása évek óta alkalmazott agronómiának és folyamatos kísérletezésnek az eredménye. Amedei a világ legritkább kakaóbabját igazi csokoládé remekművé alakítja hagyományos technikákat használva.

Zéró: szója-lecitin, tartósítószerek vagy mesterséges színezékek

Az Amedei alkotásai kiváló minőségű alapanyagokból készülnek: kakaóbab, nádcukor, tej, válogatott gyümölcsök és dió, mesterséges aromák, szója lecitin, glutén vagy sűrítőszerek hozzáadása nélkül.


85 Nemzeti és nemzetközi díj

Az Amedei az a gyártó, amely az eddigi legtöbb „aranybab díjat” kapta a londoni „Csokoládé Akadémián”, amely a világ egyik legképzettebb intézménye az ágazatban.

"A minőség szigorúságból, tudásból, tiszteletből, csodálkozásból fakad"


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Kategória: Krémek / Spreads, Amadei Tuscany
Forgalmazás kezdete: 2021. március 18.
Származási ország: Olaszország
Kiszerelés: 200 g
Energia: 2315kJ, 556 kcal
Zsír: 40 g / 100g
  - amelyből telített zsírsavak: 7 g / 100g
Szénhidrát: 38 g / 100g
  - melyből cukor: 36 g / 100g
Fehérje: 11 g / 100g
Só: 0.12 g / 100g
Összetevők: Mogyoróbél - "Tonda Gentile Trilobata" (47%), nádcukor, sovány tejpor, kakaómassza, kakaópor, vaníliarúd.
Allergének: A termék nyomokban mandulát, pisztáciát, diót tartalmazhat. 
Ár: 5 490 Ft
(4 323 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Mogyorókrém 42% - Michel Cluizel

Mogyorókrém 42% - Michel Cluizel

PATE A TARTINER NOISETTES 42 %

Élvezze a pörkölt és finomra őrölt mogyoró hiteles ízét.


Szerzők:

Piemonti Mogyorókrém Kakaóval - Relanghe

Piemonti Mogyorókrém Kakaóval - Relanghe

Kenhető, selymes állagú mogyorókrém kakaóval, Piemonti mogyoróból készítve.
 


Szerzők:

Kakaós mogyorókrém - Amedei

Kakaós mogyorókrém - Amedei

A Crema Toscana al Cacao az első kenhető krém, amelyet az Amedei manufaktúrában hoztak létre tej nélkül. 


Szerzők:

Mogyorós Étcsokoládé - Amedei

Mogyorós Étcsokoládé - Amedei

65%-os Extra étcsokoládé Piemonti mogyoróval "Tonda Gentile Trilobata"


Szerzők: