Mogyorókrém 42% - Michel Cluizel

Kakaóval, Bourbon vaníliával


« Vissza | Kategória: Krémek / Spreads
  2021. március 11. 17:00

Mogyorókrém 42% - Michel Cluizel

PATE A TARTINER NOISETTES 42 %

Élvezze a pörkölt és finomra őrölt mogyoró hiteles ízét.


5 nemes összetevőjével: mogyoróval, kakaóporral, tejporral, cukorral és igazi Bourbon vaníliával fedezze fel a falánkságot, az igazi, egyedi ízt!

A Cluizel manufaktúra emblematikus 42% -os selymes, kenhető mogyoró kréme, mely olajmentes és hozzáadott ízek, aromák nélküli. Minden összetevője GMO-mentes nyersanyagból származik!

 

 

 

Michel Cluizel története

A Michel Cluizel csokoládétörténete 1947-ben, a franciaországi Normandia déli részén, Damville kisvárosában kezdődött, amikor Michel Cluizel szülei, Marc és Marcelle Cluizel akik abban az időben kézműves sütemény készítők voltak, majd saját kalandjukba kezdtek az első csokoládéik elkészítésében.
Mindez a saját konyhájukban kezdődött.

Az első csokoládékészítő évük előtt Michel Cluizel maga is részt vett benne. Érdeklődése abból fakadt, hogy egyszerűen figyelte szüleit, akik a csokoládéval dolgoztak, elbűvölték annak tulajdonságai és csodálkozással töltötték el, amikor édesapja mandulát és mogyorót karamellizált emblematikus pralinéjuk elkészítéséhez. Figyelte, ahogy anyja rendeltetésszerűen összekészíti a csokoládé dobozokat ügyfeleik számára.

Ambícióik nagyon sikeres valósággá váltak: csokoládéjuk sok éven át sok dicséretet váltottak ki. 1971-ben új, nagyobb telephelyre költöztették a csokoládé üzletet. Michel Cluizel és szülei sikeres partnerkapcsolata 36 évig tartott.

1981-ben az első exportrendelést az Egyesült Államokba küldték, és nem sokkal később, 1983-ban a Michel Cluizel csokoládétársaság megkezdte saját Couverture-jének létrehozását. A következő évben meghalt Michel Cluizel apja, és ekkor fia, Marc csatlakozott a céghez.

Michel Cluizel 1987-ben nyitotta meg első üzletét Párizsban, a Párizsba látogató csokoládé fogyasztok nagy örömére. A Petite Manufacture (2013-ban nevezték át) a 201, rue Saint-Honoré, 75001, Párizs címen található, és a Michel Cluizel csokoládék széles választékát kínálja vonzó környezetben, melyet Catherine Cluizel, Michel Cluizel lánya irányit.

Michel Cluizel 1997-ben készítette első single origin csokoládéját, a Hacienda Concepcion-t.

1999-ben, másfél éves kutatás után Michel Cluizel minden csokoládéjában betiltotta a szója lecitint, az emulgeálószert. (A szója-lecitint 1957-ben vezették be a csokoládégyártásban, és általában a csokoládé-összetevők keverésének megkönnyítésére is használják.)

Mint ismert perfekcionista, Michel Cluizel a csokoládéiban a legtisztább összetevőket, a nádcukrot (nem répacukrot) és a Bourbon vaníliarudat (nem kivonatot vagy vanillint) használta. A csokoládé további tisztításának célja az volt, hogy a nem kívánt, általa kitiltott összetevőket ne tartalmazza, így egy lépéssel közelebb került a tökéletességhez. Igazi csokoládé a legfinomabb és legtisztább formában.

Michel Cluizel - A család

Michel Cluizel 2020 júniusában elhunyt, három gyermekének ma mindegyiknek megvan a maga jól meghatározott szerepe a cégen belül. Marc Cluizel vette át apjától a cég vezetését, Sylvi Cluizel számviteli igazgató, Catherine Cluizel pedig a párizsi Michel Cluizel csokoládéüzlet igazgatója. Mindegyiküknek külön vezetői csoportja van, akik figyelemmel kísérik a Michel Cluizel csokoládémanufaktúra számos részlegét. Az évek során a vállalat jelentősen növekedett, és jelenleg körülbelül 250 embert foglalkoztat.

Manufacture Cluizel

Maga a Michel Cluizel csokoládégyár egy alacsony, de, modern épület, amely kicsi, de nagyon professzionális hangulata van, természetesen nem elég nagy ahhoz, hogy ipari besorolásúnak minősüljön. Belül kézműves eszközök, amelyet Michel Cluizel és családja a kezdetektől fogva használt és a mai napig használnak, bár természetesen vannak olyan gépek is, amelyek segítséget nyújtanak a csokoládégyártás számtalan területén.


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Kategória: Krémek / Spreads
Forgalmazás kezdete: 2021. március 18.
Származási ország: Franciaország
Kiszerelés: 250 g
Energia: 2189 kJ, 524 kcal
Zsír: 32 g / 100g
  - amelyből telített zsírsavak: 5 g / 100g
Szénhidrát: 49 g / 100g
  - melyből cukor: 45 g / 100g
Fehérje: 9 g / 100g
Só: 0.12 g / 100g
Összetevők: Mogyoró, cukor, teljes tejpor, kakaópor, Bourbon vanília
Allergének: A termék nyomokban tartalmazhat glutént és tojást.
Ár: 3 990 Ft
(3 142 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Kenhető kakaókrém - Amedei

Kenhető kakaókrém - Amedei

A Crema Toscana al Cacao az első kenhető krém, amelyet az Amedei manufaktúrában hoztak létre tej nélkül. 


Szerzők:
Kategória: Krémek / Spreads

Kenhető mogyorókrém - Amedei

Kenhető mogyorókrém - Amedei

A „Crema Toscana” mogyorókrém a legjobb minőségű alapanyagokból (Piemonti mogyoróból) készül, amelyek mindig megkülönböztetik az Amedei alkotásait. 


Szerzők:
Kategória: Krémek / Spreads

Praliné krém 78% - Michel Cluizel

Praliné krém 78% - Michel Cluizel

PÂTE À TARTINER PRALINÉ 78%

Hagyományos Michel Cluizel technológiával készítve. 


Szerzők:

Praliné paszta 89% - Michel Cluizel

Praliné paszta 89% - Michel Cluizel

PÂTE AU PRALINÉ 89%

Praliné paszta Cukrászoknak!

 


Szerzők: