Piemonti Mogyorókrém Kakaóval - Relanghe
Crema di Nocciola Piemonte IGP al Cacao

Kenhető, selymes állagú mogyorókrém kakaóval, Piemonti mogyoróból készítve.
Tökéletes egy Croissant, egy szelet kovászos Panettone, kalács kisérőjeként vagy egy kanállal önállóan fogyasztva, élvezve a világ legjobb mogyorójának aromáját.
A termék Glutén és GMO, egyéb adalékoktól, tartósítószerektől mentes.
Tárolási feltételek: Hűvös, száraz helyen tárolandó, 18 - 20 ° C hőmérsékleten. A mogyoróolaj felszínre emelkedése természetes folyamat, felhasználás előtt keverje össze.
Termék állag jellemzője:
Szobahőmérsékleten azonnal kenhető, selymes állagú.
Selezione Enrico Crippa
Enrico Crippa a 3 Michelin-csillagos Piazza Duomo étterem séfjének különleges terméke.
"Amint megérkeztem Albába, elkezdtem ismerni és használni a piemonti mogyorót, mert a Relanghe-nak köszönhetően megismertem a cég előállítási és ellenőrzési módszereit."
Enrico Crippa Séf a Relanghe csapatával együttműködve új édességeket fejleszt és készít a piemonti mogyoróból (Nocciola Piemonte I.G.P.), ilyen például a kakaós és tejcsokoládés mogyorókrém, a 100%-os mogyoró paszta, 100%-os mogyoró olaj és a lisztmentes mogyorós sütemény a Torta di Nocciole.
Relanghe története
A Relanghe 1994-ben alakult a Ceretto család jóvoltából. A bortermelésben szerzett sokéves tapasztalat után úgy döntöttek, hogy nekilátnak egy kihívásnak, és világszerte megismertetik a Langhe-dombok másik fontos és rangos termékét: a piemonti mogyorót.
Az eredeti projekt a hagyományos ropogós mogyorós Torrone gyártására összpontosult, később azonban a Relanghe a drága Nocciola Piemonte I.G.P.-re összpontosította figyelmét, amelyet ma már különféle édességek előállítására használnak, teljes mértékben tiszteletben tartva a gyártási folyamatot.
A Cég a figyelmét a legfontosabb elemre összpontosítja: a csúcsminőségű IGP minősítésű Piemonti mogyoróra / Nocciola Piemonte I.G.P/. A hagyományos édességek, például torrone, trüffel és drazsé, mogyorókrémek előállításával szeretnék felhívni a figyelmet a Langhe-dombok rangos mogyorójára.
Mogyoróültetvényeket vásároltak a Langhe-dombság legjobb területein (80 hektárt), és gondozzák a mogyorót annak teljes életciklusa alatt, a földtől a kész termékig.
Továbbá szorosan együttműködnek a legjobb Nocciola Piemonte I.G.P - mogyoróültetvények tulajdonosaival, amik Albában, Albaretto Torre-ban, Sinio-ban és Somano-ban találhatók.
Mogyoróültetvényeiket biodinamikusan gondozzák a talaj védelme és a mogyoró minőségének garantálása érdekében. Minden édességük gluténmentes.
Relanghe: „Fenntartható láncot akarunk létrehozni, és folyamatosan ellenőrizni az alapanyagokat, hogy garantáljuk a legjobb minőséget és a kifinomult ízt".
Relanghe: „Fenntartható láncot akarunk létrehozni, és folyamatosan ellenőrizni az alapanyagokat, hogy garantáljuk a legjobb minőséget és a kifinomult ízt".
Piemonti mogyoró
Tonda Gentile Trilobata
A piemonti mogyoró I.G.P. általánosan elismerten a világ legjobbja, és 1993 óta a piemonti mogyoróvédő konzorcium védelme alatt áll, célja ennek az értékes nyersanyagnak a népszerűsítése és védelme, cukrászsütemények, fagylaltkészítők és minden fogyasztó szolgálatában.
Tulajdonságai valójában páratlanok: vékony és kemény héja, kerek formája, tarthatósága, könnyed hámozhatósága, a pörkölés utáni intenzív aromája a cukrászok pótolhatatlan összetevőjévé teszi.
A Nocciola Piemonte I.G.P. minősítő címke jelzi a Tonda Gentile Trilobata mogyorófajtát, amelyet jelentős mértékben Cuneo tartományban termesztenek, különösen az Alta Langa területén, ahol a fő termés található. Ez a mogyoró szerkezeti jellemzői miatt különbözik a többitől.
Termesztésének története szorosan kapcsolódik az édesiparhoz és különösen a Gianduja felfedezéséhez, amely a kakaó és a mogyoró finom keveréke.
A Gentile Trilobata mogyoró egy különösen lipidekben gazdag fajta, amely 40% egyszeresen telítetlen zsírsavat tartalmaz, például olajsavat (ugyanaz a zsírsav, amely az extra szűz olívaolajban van). A Piemonti mogyoró rendszeres fogyasztása alacsony szinten tartja a "rossz koleszterint" a vérben, emeli az úgynevezett "jó koleszterin" szintjét, így védi sejtmembránjainkat. A mogyoró a mandula után az a szárított gyümölcsfajta, amely a legfontosabb mennyiségű E-vitamint tartalmazza, egy természetes antioxidánst, amely a szövetek öregedésének lassításával küzd a szabad gyökök ellen.
Termékinformációk
Kategória: | Krémek / Spreads, Relanghe Alba, Piemonti mogyoró |
Forgalmazás kezdete: | 2021. május 27. |
Származási ország: | Olaszország |
Kiszerelés: | 200 g |
Energia: | 2245 kJ, 539 kcal |
Zsír: | 33.6 g / 100g |
- amelyből telített zsírsavak: | 6.3 g / 100g |
Szénhidrát: | 45.8 g / 100g |
- melyből cukor: | 41 g / 100g |
Rost: | 6.5 g / 100g |
Fehérje: | 9.7 g / 100g |
Só: | 0.01 g / 100g |
Összetevők: |
Piemonti mogyoró (TONDA GENTILE TRILOBATA) – 45%, Kakaópor 16%, fehér nádcukor, kakaópor, napraforgó lecitin. |
Allergének: |
Nyomokban egyéb dióféléket és tejet tartalmazhat. |
Ár (AKCIÓS): |
|
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Piemonti mogyorókrém - Altalanga Azienda Agricola

Organikus (Bio) mogyorókrém nádcukorral, kakaóval.
Piemonti Pörkölt Mogyoró - Altalanga Azienda Agricola

Pörkölt Piemonti Mogyoró „Nocciola Piemonte IGP” delle Langhe BIO - közepes pörkölésű mogyoróból.
Bio Piemonti mogyoró paszta 100% - Altalanga Azienda Agricola

Organikus (Bio) 100%-os Piemonti mogyoró paszta