Barion Pixel

Piemonti Mogyorós Tejcsokoládé - Relanghe

Cioccolato Colato al Latte


« Vissza | Kategória: Csokoládé / Chocolate, Relanghe Alba
  2021. május 27. 14:23

Piemonti Mogyorós Tejcsokoládé - Relanghe

A mogyoró és a tejcsokoládé klasszikus párosításnak tekinthető, sokunk kedvence. 
 


A Relanghe egész piemonti mogyoró 250 grammos táblája az igazi ínyenceknek lett kifejlesztve.  Száraz, hűvös helyen tárolandó, szobahőmérsékleten fogyasztandó.

A termék Glutén és GMO, egyéb adalékoktól, tartósítószerektől mentes.

 

 

Relanghe története

A Relanghe 1994-ben alakult a Ceretto család jóvoltából. A bortermelésben szerzett sokéves tapasztalat után úgy döntöttek, hogy nekilátnak egy kihívásnak, és világszerte megismertetik a Langhe-dombok másik fontos és rangos termékét: a piemonti mogyorót.

Az eredeti projekt a hagyományos ropogós mogyorós Torrone gyártására összpontosult, később azonban a Relanghe a drága Nocciola Piemonte I.G.P.-re összpontosította figyelmét, amelyet ma már különféle édességek előállítására használnak, teljes mértékben tiszteletben tartva a gyártási folyamatot.

A Cég a figyelmét a legfontosabb elemre összpontosítja: a csúcsminőségű IGP minősítésű Piemonti mogyoróra / Nocciola Piemonte I.G.P/. A hagyományos édességek, például torrone, trüffel és drazsé, mogyorókrémek előállításával szeretnék felhívni a figyelmet a Langhe-dombok rangos mogyorójára.

Mogyoróültetvényeket vásároltak a Langhe-dombság legjobb területein (80 hektárt), és gondozzák a mogyorót annak teljes életciklusa alatt, a földtől a kész termékig.
Továbbá szorosan együttműködnek a legjobb Nocciola Piemonte I.G.P - mogyoróültetvények tulajdonosaival, amik Albában, Albaretto Torre-ban, Sinio-ban és Somano-ban találhatók.
Mogyoróültetvényeiket biodinamikusan gondozzák a talaj védelme és a mogyoró minőségének garantálása érdekében. Minden édességük gluténmentes.

Relanghe: „Fenntartható láncot akarunk létrehozni, és folyamatosan ellenőrizni az alapanyagokat, hogy garantáljuk a legjobb minőséget és a kifinomult ízt".

Relanghe: „Fenntartható láncot akarunk létrehozni, és folyamatosan ellenőrizni az alapanyagokat, hogy garantáljuk a legjobb minőséget és a kifinomult ízt".

 

Piemonti mogyoró

Tonda Gentile Trilobata

A piemonti mogyoró I.G.P. általánosan elismerten a világ legjobbja, és 1993 óta a piemonti mogyoróvédő konzorcium védelme alatt áll, célja ennek az értékes nyersanyagnak a népszerűsítése és védelme, cukrászsütemények, fagylaltkészítők és minden fogyasztó szolgálatában.

Tulajdonságai valójában páratlanok: vékony és kemény héja, kerek formája, tarthatósága, könnyed hámozhatósága, a pörkölés utáni intenzív aromája a cukrászok pótolhatatlan összetevőjévé teszi.

A Nocciola Piemonte I.G.P. minősítő címke jelzi a Tonda Gentile Trilobata mogyorófajtát, amelyet jelentős mértékben Cuneo tartományban termesztenek, különösen az Alta Langa területén, ahol a fő termés található. Ez a mogyoró szerkezeti jellemzői miatt különbözik a többitől.

Termesztésének története szorosan kapcsolódik az édesiparhoz és különösen a Gianduja felfedezéséhez, amely a kakaó és a mogyoró finom keveréke.

A Gentile Trilobata mogyoró egy különösen lipidekben gazdag fajta, amely 40% egyszeresen telítetlen zsírsavat tartalmaz, például olajsavat (ugyanaz a zsírsav, amely az extra szűz olívaolajban van). A Piemonti mogyoró rendszeres fogyasztása alacsony szinten tartja a "rossz koleszterint" a vérben, emeli az úgynevezett "jó koleszterin" szintjét, így védi sejtmembránjainkat. A mogyoró a mandula után az a szárított gyümölcsfajta, amely a legfontosabb mennyiségű E-vitamint tartalmazza, egy természetes antioxidánst, amely a szövetek öregedésének lassításával küzd a szabad gyökök ellen.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Kategória: Csokoládé / Chocolate, Relanghe Alba
Forgalmazás kezdete: 2021. május 27.
Származási ország: Olaszország
Kiszerelés: 250 g
Energia: 2445kJ, 584 kcal
Zsír: 42 g / 100g
  - amelyből telített zsírsavak: 19 g / 100g
Szénhidrát: 42 g / 100g
  - melyből cukor: 38 g / 100g
Rost: 4.1 g / 100g
Fehérje: 9.6 g / 100g
Só: 0.19 g / 100g
Összetevők: Tejcsokoládé 80%: (kakaótartalom min 42%), Fehér nádcukor, kakaóvaj, Tejpor, Ecuadori kakaómassza, emulgeálószer: szója lecitin, természetes vaníliaaroma. Piemonti mogyoró 20%
Allergének: Nyomokban egyéb dióféléket tartalmazhat.
Ár: 8 190 Ft
(6 449 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Karamellizált zúzott kakaóbab - Michel Cluizel

Karamellizált zúzott kakaóbab - Michel Cluizel

A Michel Cluizel Manufacture által megalkotott Gruétine de Cacao, mely karamellizált cukor és pirított kakaóbab darabokból áll.


Szerzők:

Piemonti Mogyorókrém Kakaóval - Relanghe

Piemonti Mogyorókrém Kakaóval - Relanghe

Kenhető, selymes állagú mogyorókrém kakaóval, Piemonti mogyoróból készítve.
 


Szerzők:

Mogyorós Étcsokoládé - Amedei

Mogyorós Étcsokoládé - Amedei

65%-os Extra étcsokoládé Piemonti mogyoróval "Tonda Gentile Trilobata"


Szerzők:

Mandulás étcsokoládé - Amedei

Mandulás étcsokoládé - Amedei

65%-os Étcsokoládé Avola-i mandulával


Szerzők: