Piemonti Mogyorós Tejcsokoládé - Relanghe
Cioccolato Colato al Latte

A mogyoró és a tejcsokoládé klasszikus párosításnak tekinthető, sokunk kedvence.
A Relanghe egész piemonti mogyoró 250 grammos táblája az igazi ínyenceknek lett kifejlesztve. Száraz, hűvös helyen tárolandó, szobahőmérsékleten fogyasztandó.
A termék Glutén és GMO, egyéb adalékoktól, tartósítószerektől mentes.
Relanghe története
A Relanghe 1994-ben alakult a Ceretto család jóvoltából. A bortermelésben szerzett sokéves tapasztalat után úgy döntöttek, hogy nekilátnak egy kihívásnak, és világszerte megismertetik a Langhe-dombok másik fontos és rangos termékét: a piemonti mogyorót.
Az eredeti projekt a hagyományos ropogós mogyorós Torrone gyártására összpontosult, később azonban a Relanghe a drága Nocciola Piemonte I.G.P.-re összpontosította figyelmét, amelyet ma már különféle édességek előállítására használnak, teljes mértékben tiszteletben tartva a gyártási folyamatot.
A Cég a figyelmét a legfontosabb elemre összpontosítja: a csúcsminőségű IGP minősítésű Piemonti mogyoróra / Nocciola Piemonte I.G.P/. A hagyományos édességek, például torrone, trüffel és drazsé, mogyorókrémek előállításával szeretnék felhívni a figyelmet a Langhe-dombok rangos mogyorójára.
Mogyoróültetvényeket vásároltak a Langhe-dombság legjobb területein (80 hektárt), és gondozzák a mogyorót annak teljes életciklusa alatt, a földtől a kész termékig.
Továbbá szorosan együttműködnek a legjobb Nocciola Piemonte I.G.P - mogyoróültetvények tulajdonosaival, amik Albában, Albaretto Torre-ban, Sinio-ban és Somano-ban találhatók.
Mogyoróültetvényeiket biodinamikusan gondozzák a talaj védelme és a mogyoró minőségének garantálása érdekében. Minden édességük gluténmentes.
Relanghe: „Fenntartható láncot akarunk létrehozni, és folyamatosan ellenőrizni az alapanyagokat, hogy garantáljuk a legjobb minőséget és a kifinomult ízt".
Relanghe: „Fenntartható láncot akarunk létrehozni, és folyamatosan ellenőrizni az alapanyagokat, hogy garantáljuk a legjobb minőséget és a kifinomult ízt".
Piemonti mogyoró
Tonda Gentile Trilobata
A piemonti mogyoró I.G.P. általánosan elismerten a világ legjobbja, és 1993 óta a piemonti mogyoróvédő konzorcium védelme alatt áll, célja ennek az értékes nyersanyagnak a népszerűsítése és védelme, cukrászsütemények, fagylaltkészítők és minden fogyasztó szolgálatában.
Tulajdonságai valójában páratlanok: vékony és kemény héja, kerek formája, tarthatósága, könnyed hámozhatósága, a pörkölés utáni intenzív aromája a cukrászok pótolhatatlan összetevőjévé teszi.
A Nocciola Piemonte I.G.P. minősítő címke jelzi a Tonda Gentile Trilobata mogyorófajtát, amelyet jelentős mértékben Cuneo tartományban termesztenek, különösen az Alta Langa területén, ahol a fő termés található. Ez a mogyoró szerkezeti jellemzői miatt különbözik a többitől.
Termesztésének története szorosan kapcsolódik az édesiparhoz és különösen a Gianduja felfedezéséhez, amely a kakaó és a mogyoró finom keveréke.
A Gentile Trilobata mogyoró egy különösen lipidekben gazdag fajta, amely 40% egyszeresen telítetlen zsírsavat tartalmaz, például olajsavat (ugyanaz a zsírsav, amely az extra szűz olívaolajban van). A Piemonti mogyoró rendszeres fogyasztása alacsony szinten tartja a "rossz koleszterint" a vérben, emeli az úgynevezett "jó koleszterin" szintjét, így védi sejtmembránjainkat. A mogyoró a mandula után az a szárított gyümölcsfajta, amely a legfontosabb mennyiségű E-vitamint tartalmazza, egy természetes antioxidánst, amely a szövetek öregedésének lassításával küzd a szabad gyökök ellen.
Termékinformációk
Kategória: | Csokoládé / Chocolate, Relanghe Alba |
Forgalmazás kezdete: | 2021. május 27. |
Származási ország: | Olaszország |
Kiszerelés: | 250 g |
Energia: | 2445kJ, 584 kcal |
Zsír: | 42 g / 100g |
- amelyből telített zsírsavak: | 19 g / 100g |
Szénhidrát: | 42 g / 100g |
- melyből cukor: | 38 g / 100g |
Rost: | 4.1 g / 100g |
Fehérje: | 9.6 g / 100g |
Só: | 0.19 g / 100g |
Összetevők: |
Tejcsokoládé 80%: (kakaótartalom min 42%), Fehér nádcukor, kakaóvaj, Tejpor, Ecuadori kakaómassza, emulgeálószer: szója lecitin, természetes vaníliaaroma. Piemonti mogyoró 20% |
Allergének: |
Nyomokban egyéb dióféléket tartalmazhat. |
Ár (AKCIÓS): |
|
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Piemonti Mogyorókrém Kakaóval - Relanghe

Kenhető, selymes állagú mogyorókrém kakaóval, Piemonti mogyoróból készítve.
Tejcsokoládés Piemonti Mogyorókrém - Relanghe

Kenhető, selymes állagú mogyorókrém tejcsokoládéval, Piemonti mogyoróból készítve.