Barion Pixel

Pisztáciás mandulakrém - Ottimax - Alajmo

Crema Ottimax


« Vissza | Kategória: Krémek / Spreads, Alajmo
  2021. június 16. 11:56

Pisztáciás mandulakrém - Ottimax - Alajmo

Kenhető pisztáciás mandulakrém tartósítószer nélkül, csak természetes összetevőkből.


A magas (54%) olajosmag tartalommal készült krém válogatott olaszországi mandulából és pisztáciából készült. Fogyasztásnál kiváló társa lehet egy klasszikus-kovászos Panettoné-nak, Croissant-nak, briósnak vagy egyszerűen kanállal fogyasztva.

Termék állag és egyéb jellemzője:

Szobahőmérsékleten azonnal kenhető, selymes állagú krém. Az apró csomók lehetséges jelenléte természetes jelenség a növényi zsírok megszilárdulása miatt, amely alacsony hőmérsékleten fordulhat elő. Ezek kiküszöbölése érdekében tartsa a terméket néhány órán át 25 ° C-on. A termék felbontása után 3 héten belül fogyassza el.

Tárolási feltételek: Hűvös és száraz helyen, fénytől távol tartandó. (Bontatlan csomagolásban).

ALAJMO

Alajmo Család / La Famiglia Alajmo

A második világháború utáni időszak óta, amikor a padovai szalon alatti sajtpultot Vittorio nagypapa működtette, a Család a minőségi gasztronómia világának szentelte magát. 1981-ben két tehetséges fiatal (Erminio Alajmo és Rita Chimetto) szerencsés találkozásából született a Le Calandre. Az évek során a gyerekek, Raf, Max és Laura, akik mindegyike szabadon választotta ezt a kulináris utat.

1994-ben a szülők úgy döntenek, hogy a még nagyon fiatal gyermekeik kezébe hagyják azt a munkát, amelyet sikeresen elkezdtek. Ma a család minden tagjának jól meghatározott szerepe van az Alajmo csoporton belül.

MAX

Az 1974-ben Padovában született Maximilian (Max) Alajmo, gyermekkorának nagy részét a Le Calandre-ban töltötte, játszóterén Rita mama mellett.

Miután képzettséget szerzett a Hotel Institute Abano Terme-ben, tovább képezte magát Alfredo Chiocchetti, Marc Veyrat és Michel Guerard konyhájában, majd 1994-ben átvette a Le Calandre konyháját. 2002-ben az étterem megkapta a maximális 3 Michelin csillagot, Max, csak huszonnyolc éves, így a világ legfiatalabb szakácsa lett, aki elnyerte ezt a rangos elismerést. Ma a Le Calandre, egy kreatív központ, valamint egy kulináris laboratórium, amely felügyeli és irányítja a csoport telephelyének konyháit.

RAF

Az 1968-as években Padovában született Raffaele (Raf) Alajmo, karrierjét apja Erminio mellett kezdte, sommelier-ként a Le Calandre-ban. A szőlőtermelők, az osztrigák, valamint a legfontosabb olasz és francia borászatok meglátogatásával elmélyítette a bor világával kapcsolatos ismereteit. 1994-ben átvette az étterem vezetését, elsősorban testvére, Max tehetségének növelésére törekedve. Miután több mint húsz évig irányította a Le Calandre-t, folyamatos bővüléssel kezdte meg üzleti tevékenységét, vállalkozói szinten a Csoport mozgatórugójává válva. Ma az Alajmo cégcsoport vezérigazgatója.

Photo: Alajmo

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Kategória: Krémek / Spreads, Alajmo
Forgalmazás kezdete: 2021. június 16.
Származási ország: Olaszország
Kiszerelés: 250 g
Energia: 2388kJ, 574 kcal
Zsír: 40 g / 100g
  - amelyből telített zsírsavak: 4.2 g / 100g
Szénhidrát: 40 g / 100g
  - melyből cukor: 38 g / 100g
Fehérje: 11 g / 100g
Só: 0.1 g / 100g
Összetevők: Mandula(39% - Olaszország), porcukor (kristálycukor, kukoricakeményítő), Pisztácia paszta (15% - Olaszország) (Pisztácia - szín: klorofill, csalán kivonat), kukoricacsíra olaj, Tejpor, só.
Allergének: NyomokbanTojást, Búzát és más Dió féléket tartalmazhat.
Ár: 6 590 Ft
(5 189 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Kakaós mogyorókrém - Alajmo

Kakaós mogyorókrém - Alajmo

Kenhető mogyorókrém kakaóval, csak természetes összetevőkből és tartósítószerektől mentesen, magas mogyoró tartalommal (összesen 41%).


Szerzők:
Kategória: Krémek / Spreads, Alajmo

Praliné krém 78% - Michel Cluizel

Praliné krém 78% - Michel Cluizel

PÂTE À TARTINER PRALINÉ 78%

Hagyományos Michel Cluizel technológiával készítve. 


Szerzők:

Tejcsokoládés Piemonti Mogyorókrém - Relanghe

Tejcsokoládés Piemonti Mogyorókrém - Relanghe

Kenhető, selymes állagú mogyorókrém tejcsokoládéval, Piemonti mogyoróból készítve. 
 


Szerzők:

Piemonti Mogyorópaszta 100% - Relanghe

Piemonti Mogyorópaszta 100% - Relanghe

100%-os Piemonti mogyorópaszta. 


Szerzők: