Pisztáciás mandulakrém - Ottimax - Alajmo
Crema Ottimax

Kenhető pisztáciás mandulakrém tartósítószer nélkül, csak természetes összetevőkből.
A magas (54%) olajosmag tartalommal készült krém válogatott olaszországi mandulából és pisztáciából készült. Fogyasztásnál kiváló társa lehet egy klasszikus-kovászos Panettoné-nak, Croissant-nak, briósnak vagy egyszerűen kanállal fogyasztva.
Termék állag és egyéb jellemzője:
Szobahőmérsékleten azonnal kenhető, selymes állagú krém. Az apró csomók lehetséges jelenléte természetes jelenség a növényi zsírok megszilárdulása miatt, amely alacsony hőmérsékleten fordulhat elő. Ezek kiküszöbölése érdekében tartsa a terméket néhány órán át 25 ° C-on. A termék felbontása után 3 héten belül fogyassza el.
Tárolási feltételek: Hűvös és száraz helyen, fénytől távol tartandó. (Bontatlan csomagolásban).
ALAJMO
Alajmo Család / La Famiglia Alajmo
A második világháború utáni időszak óta, amikor a padovai szalon alatti sajtpultot Vittorio nagypapa működtette, a Család a minőségi gasztronómia világának szentelte magát. 1981-ben két tehetséges fiatal (Erminio Alajmo és Rita Chimetto) szerencsés találkozásából született a Le Calandre. Az évek során a gyerekek, Raf, Max és Laura, akik mindegyike szabadon választotta ezt a kulináris utat.
1994-ben a szülők úgy döntenek, hogy a még nagyon fiatal gyermekeik kezébe hagyják azt a munkát, amelyet sikeresen elkezdtek. Ma a család minden tagjának jól meghatározott szerepe van az Alajmo csoporton belül.
MAX
Az 1974-ben Padovában született Maximilian (Max) Alajmo, gyermekkorának nagy részét a Le Calandre-ban töltötte, játszóterén Rita mama mellett.
Miután képzettséget szerzett a Hotel Institute Abano Terme-ben, tovább képezte magát Alfredo Chiocchetti, Marc Veyrat és Michel Guerard konyhájában, majd 1994-ben átvette a Le Calandre konyháját. 2002-ben az étterem megkapta a maximális 3 Michelin csillagot, Max, csak huszonnyolc éves, így a világ legfiatalabb szakácsa lett, aki elnyerte ezt a rangos elismerést. Ma a Le Calandre, egy kreatív központ, valamint egy kulináris laboratórium, amely felügyeli és irányítja a csoport telephelyének konyháit.
RAF
Az 1968-as években Padovában született Raffaele (Raf) Alajmo, karrierjét apja Erminio mellett kezdte, sommelier-ként a Le Calandre-ban. A szőlőtermelők, az osztrigák, valamint a legfontosabb olasz és francia borászatok meglátogatásával elmélyítette a bor világával kapcsolatos ismereteit. 1994-ben átvette az étterem vezetését, elsősorban testvére, Max tehetségének növelésére törekedve. Miután több mint húsz évig irányította a Le Calandre-t, folyamatos bővüléssel kezdte meg üzleti tevékenységét, vállalkozói szinten a Csoport mozgatórugójává válva. Ma az Alajmo cégcsoport vezérigazgatója.
Photo: Alajmo
Termékinformációk
Kategória: | Krémek / Spreads, Alajmo |
Forgalmazás kezdete: | 2021. június 16. |
Származási ország: | Olaszország |
Kiszerelés: | 250 g |
Energia: | 2388kJ, 574 kcal |
Zsír: | 40 g / 100g |
- amelyből telített zsírsavak: | 4.2 g / 100g |
Szénhidrát: | 40 g / 100g |
- melyből cukor: | 38 g / 100g |
Fehérje: | 11 g / 100g |
Só: | 0.1 g / 100g |
Összetevők: |
Mandula(39% - Olaszország), porcukor (kristálycukor, kukoricakeményítő), Pisztácia paszta (15% - Olaszország) (Pisztácia - szín: klorofill, csalán kivonat), kukoricacsíra olaj, Tejpor, só. |
Allergének: |
NyomokbanTojást, Búzát és más Dió féléket tartalmazhat. |
Ár: |
6 590 Ft (5 189 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Bio Piemonti mogyoró paszta 100% - Altalanga Azienda Agricola

Organikus (Bio) 100%-os Piemonti mogyoró paszta
Kakaós mogyorókrém - Alajmo

Kenhető mogyorókrém kakaóval, csak természetes összetevőkből és tartósítószerektől mentesen, magas mogyoró tartalommal (összesen 41%).
Piemonti mogyorókrém - Altalanga Azienda Agricola

Organikus (Bio) mogyorókrém nádcukorral, kakaóval.