20 ans de pâtisserie de Christophe Michalak
2000-2020

Christophe Michalak cukrász 2020-ban 20 évnyi cukrászatot gyűjtött össze és ünnepel meg receptgyűjteményével. Ebben a szitanyomásos dobozban 150 legjobb receptjét sorolja fel. Fedezze fel a legjobb recepteket, attól az embertől, akit 2005-ben cukrász világbajnokká választottak.
Plaza Athénée korszak: Christophe Michalak 15 évet töltött ebben a párizsi palotában „világbajnoki címet nyert, amíg a Plaza-ban dolgozott” ahol kifejlesztette a magas minőségű és rendkívüli cukrászkészítményeit. Plaza Athénée korszak tartalma: Desserts à l’assiette, Desserts au mètre, Petits gâteaux, Mignardises, Viennoiseries.
Masterclass korszak: Christophe Michalak 2013-ban indította el saját márkáját (Masterclass) amely egy olyan termékportfólió, amely modern és nomád, könnyen szállítható és fogyasztható. Bemutatja emblematikus Masterclass választékát.
Michalak Párizsi korszak: C. Michalak létrehozott egy mesterkurzust, amely felrázza a főzőiskola koncepcióját: hozzáférhetőbbé teszi, és megmutatja, hogy a süteménykészítés egyszerű, hatékony és elegáns is lehet. Felülvizsgálja a klasszikus süteményeket és saját stílusában mutatja be azokat.
Photo: Hachette Livre
HAMAROSAN!
Termékinformációk
Szerző: | Christophe Michalak |
Kiadó: | Hachette Livre |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2020 |
Forgalmazás kezdete: | 2020. december 20. |
ISBN: | 9782017138136 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22.2 x 28.5 x 6.2 cm |
Súly: | 3.26 kg |
Oldalszám: | 432 |
Ár: |
21 990 Ft (20 943 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

Lényeges és átfogó ismeretekkel rendelkező cukrászkönyv a „fagyos” desszertek készítésének területén. A kiadvány biztosítja az összes alapvető szakmai és technológiai információkat, modern igényeket.
The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

A modern cukrászat lenyűgöző, alapvető útmutatója. Francisco J. Migoya ebben a gyönyörű és átfogó cukrászkönyvében, a kortárs desszertek lényegi elemeit ismerteti olvasójával.
Koji Alchemy

A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.
Out of my Tree

Daniel Clifford, a folyóparti Midsummer House 2 Michelin csillagos tulajdonos-séfje kiadta első könyvét. Az önéletrajzi szakácskönyvben a vendéglátás területén húsz éve tartó nyomás és győzelmi pillanatok brutálisan őszinte beszámolója az ő életének történetéről, tisztelegve, bemutatva stílusát és kifinomultságát.