20 ans de pâtisserie de Christophe Michalak

2000-2020


« Vissza | Szerzők: Christophe Michalak
  2020. december 20. 19:46

20 ans de pâtisserie de Christophe Michalak

Christophe Michalak cukrász 2020-ban 20 évnyi cukrászatot gyűjtött össze és ünnepel meg receptgyűjteményével. Ebben a szitanyomásos dobozban 150 legjobb receptjét sorolja fel. Fedezze fel a legjobb recepteket, attól az embertől, akit 2005-ben cukrász világbajnokká választottak.


Plaza Athénée korszak: Christophe Michalak 15 évet töltött ebben a párizsi palotában „világbajnoki címet nyert, amíg a Plaza-ban dolgozott” ahol kifejlesztette a magas minőségű és rendkívüli cukrászkészítményeit. Plaza Athénée korszak tartalma: Desserts à l’assiette, Desserts au mètre, Petits gâteaux, Mignardises, Viennoiseries.

Masterclass korszak: Christophe Michalak 2013-ban indította el saját márkáját (Masterclass) amely  egy olyan termékportfólió, amely modern és nomád, könnyen szállítható és fogyasztható. Bemutatja emblematikus Masterclass választékát.

Michalak Párizsi korszak: C. Michalak létrehozott egy mesterkurzust, amely felrázza a főzőiskola koncepcióját: hozzáférhetőbbé teszi, és megmutatja, hogy a süteménykészítés egyszerű, hatékony és elegáns is lehet. Felülvizsgálja a klasszikus süteményeket és saját stílusában mutatja be azokat. 

Photo: Hachette Livre

HAMAROSAN! 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Christophe Michalak
Kiadó: Hachette Livre
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2020. december 20.
ISBN: 9782017138136
Nyelv: Francia
Méretek: 22.2 x 28.5 x 6.2 cm
Súly: 3.26 kg
Oldalszám: 432
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

Lényeges és átfogó ismeretekkel rendelkező cukrászkönyv a „fagyos” desszertek készítésének területén. A kiadvány biztosítja az összes alapvető szakmai és technológiai információkat, modern igényeket.

 


The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

A modern cukrászat lenyűgöző, alapvető útmutatója. Francisco J. Migoya ebben a gyönyörű és átfogó cukrászkönyvében, a kortárs desszertek lényegi elemeit ismerteti olvasójával.


Koji Alchemy

Koji Alchemy

A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.


Out of my Tree

Out of my Tree

Daniel Clifford, a folyóparti Midsummer House 2 Michelin csillagos tulajdonos-séfje kiadta első könyvét. Az önéletrajzi szakácskönyvben a vendéglátás területén húsz éve tartó nyomás és győzelmi pillanatok brutálisan őszinte beszámolója az ő életének történetéről, tisztelegve, bemutatva stílusát és kifinomultságát.


Szerzők: Daniel Clifford