Barion Pixel

50 gâteaux de grands pâtissiers

Qu'il faut avoir goûtés une fois dans sa vie


« Vissza | Szerzők: Héléne Luzin
  2021. április 29. 13:26

50 gâteaux de grands pâtissiers

50 neves cukrász fogadja Hélène Luzint a laboratóriumukban, hogy megosszák az alkotás titkait. Hélène Luzin Franciaország négy sarkába utazott, hogy megismerkedjen 50 cukrásszal. 


Bensőséges interjúkat készített velük, amelyek mindegyikét egy olyan emblematikus süteménynek köszönheti, amely az „édes gasztronómia” szegmensét megjelölte és átalakította.
Ezek a kivételes kézműves cukrászok a francia cukrászat örökségéhez fűződő kapcsolatukról, az őket gazdagító találkozásokról és kedvenc termékeikről mesélnek.
Cédric Grolet mogyorójától kezdve Pierre Hermé Ispahan-jáig, Philippe Conticini Paris-Brestjén és a Stohrer's ház „Babáján” keresztül, minden torta mögött lenyűgöző portré áll, valamint recept, amellyel kényeztetheti önmagát.
Hélène Luzin 2013-ban megalapította a "Marques et Chefs" ügynökséget. Szenvedélyesen kezdett találkozni a kivételes cukrászokkal és szakácsokkal, hogy felhívja a figyelmet azokra az alkotásokra, amelyek nagyszerű érzelmeket váltottak ki belőle.

Photo: Guillaume Czerw
 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Héléne Luzin
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. április 21.
ISBN: 9782732494470
Nyelv: Francia
Méretek: 19.8 x 26.3 x 3.4 cm
Súly: 1.7 kg
Oldalszám: 392
Ár: 17 490 Ft
(16 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Bacon Bible

The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.


Szerzők: Peter Sherman

Vegetarisch

Vegetarisch

A vegán és a vegetáriánus konyhát még ma is a gasztronómiában elhanyagoltan kezelik. A vegetáriánus konyha szegmensét izgalmassá tenni, sokrétű szabályt, ízlést kielégíteni egy szélsőséges kihívás minden szakember számára. Különösen akkor, ha nagymértékben megkísérlik a tejszínt és a vajat nélkülözni, annak érdekében, hogy a fő elemként használt alapanyagok jellegzetes, saját aromáik-ízük érvényesüljenek. 


Eataly: All About Pasta

Eataly: All About Pasta

Tanuljon még tésztát készíteni autentikus olasz módon, az Eataly, a világ legnagyobb olasz ételpiacának séfjeivel, tanácsaikkal és technikáikkal. A száraztól a friss-és töltött tésztákig ez a kiadvány Olaszország tésztaszakértőinek bölcsességét halmozza fel és ételeket mutat be, sok klasszikust és sokat modern csavarral, mindenki kedvencét.


Szerzők: Eataly

Arzak + Arzak

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.