Barion Pixel

Alexandre Gauthier - Volume 2

La Grenouillère


« Vissza | Szerzők: Alexandre Gauthier
  2019. október 31. 18:50

Alexandre Gauthier - Volume 2

Egy figyelemre méltó első ópusz után Alexandra Gauthier, csillagos étterem séf-tulajdonosa új művel jelentkezik a La Grenouillère 100 receptjével - egy kortárs, igényes konyha megtestesülése, mélyen belegyökerezve egy gazdag és egyedülálló régióba.

 

Sokan ismerjük Alexandre Gauthier La Grenouillère c. művét, ami 2014-ben jelent meg. Egy családi kúria örököse, ami egy XVI. századi farmon található a côte d'Opale-on. Felújítása – ami Patrick Bouchain munkája – és az Alexandre Gauthier, cuisinier megjelenése óta, a La Grenouillère nagy evolúción ment keresztül és számos elismerést zsebelt be. Egy kortárs, igényes konyha megtestesülése, mélyen belegyökerezve egy gazdag és egyedülálló régióba.
Ebben a – második - kötetben, Alexandre Gauthier száz új receptet mutat be. A mű arra invitál, hogy megismerjünk egy ízt, egy helyet, egy csapatot és egy embert. A La Grenouillère-hez hasonlóan, ez a könyv is őszinte és költői. A kivitelezés változatlan: gyönyörű, eredeti és modern.

 

 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Alexandre Gauthier
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781419744761
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 28.3 x 4 cm
Súly: 1.93 kg
Oldalszám: 336
Ár: 17 690 Ft
(16 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Wildness

Wildness

Az atlanti part ajándékainak ünneplése és Kanada sztárséfének elkápráztató első szakácskönyve.


Szerzők: Jeremy Charles

North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason

Wine it's not rocket science

Wine it's not rocket science

A rakétafizika komplikált dolog, de a bornak nem kell annak lennie. Az információt könnyed, illusztrált módon közli és tele bolondbiztos és megbízható tanácsokkal - a Wine: It’s Not Rocket Science a válasz arra a mondatra, hogy bárcsak többet tudnék a borról. 


Szerzők: Ophélie Neiman

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Faviken - 4015 Days, Beginning to End

Szellemes, őszinte és éleslátó: óda, Magnus Nilsson séf rendkívüli étterméből, és izgalmas kommentár a gasztronómiai kultúráról.


Szerzők: Magnus Nilsson