Barion Pixel

Alexandre Gauthier - Volume 2

La Grenouillère


« Vissza | Szerzők: Alexandre Gauthier
  2019. október 31. 18:50

Alexandre Gauthier - Volume 2

Egy figyelemre méltó első ópusz után Alexandra Gauthier, csillagos étterem séf-tulajdonosa új művel jelentkezik a La Grenouillère 100 receptjével - egy kortárs, igényes konyha megtestesülése, mélyen belegyökerezve egy gazdag és egyedülálló régióba.

 

Sokan ismerjük Alexandre Gauthier La Grenouillère c. művét, ami 2014-ben jelent meg. Egy családi kúria örököse, ami egy XVI. századi farmon található a côte d'Opale-on. Felújítása – ami Patrick Bouchain munkája – és az Alexandre Gauthier, cuisinier megjelenése óta, a La Grenouillère nagy evolúción ment keresztül és számos elismerést zsebelt be. Egy kortárs, igényes konyha megtestesülése, mélyen belegyökerezve egy gazdag és egyedülálló régióba.
Ebben a – második - kötetben, Alexandre Gauthier száz új receptet mutat be. A mű arra invitál, hogy megismerjünk egy ízt, egy helyet, egy csapatot és egy embert. A La Grenouillère-hez hasonlóan, ez a könyv is őszinte és költői. A kivitelezés változatlan: gyönyörű, eredeti és modern.

 

 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Alexandre Gauthier
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781419744761
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 28.3 x 4 cm
Súly: 1.93 kg
Oldalszám: 336
Ár: 16 690 Ft
(15 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Egy átfogó értekezés az édes kovászos tésztákról, amelyeket természetes kovásszal erjesztettek. A szakkönyv három fő részre oszlik: elmélet, gyakorlat és receptek.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


EVOLUTION

EVOLUTION

Új és előnyös összetevők, egyszerűsített folyamatok, profi cukrásztechnikai alkalmazások - megoldások. Mindez, a könyv tartalma, mely optimalizálja a technikákat, hogy a maximumot hozhassuk ki a mai cukrászatból. Ez az, amiről az evolúciós cukrászat szól, amit Jordi Puigvert gyakorol és tanít a világ minden táján, mint cukrász és technológiai tanácsadó, számtalan cukrásznak, cégnek.


Szerzők: Jordi Puigvert

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig.