Barion Pixel

Alexandre Gauthier - Volume 2

La Grenouillère


« Vissza | Szerzők: Alexandre Gauthier
  2019. október 31. 18:50

Alexandre Gauthier - Volume 2

Egy figyelemre méltó első ópusz után Alexandra Gauthier, csillagos étterem séf-tulajdonosa új művel jelentkezik a La Grenouillère 100 receptjével - egy kortárs, igényes konyha megtestesülése, mélyen belegyökerezve egy gazdag és egyedülálló régióba.

 

Sokan ismerjük Alexandre Gauthier La Grenouillère c. művét, ami 2014-ben jelent meg. Egy családi kúria örököse, ami egy XVI. századi farmon található a côte d'Opale-on. Felújítása – ami Patrick Bouchain munkája – és az Alexandre Gauthier, cuisinier megjelenése óta, a La Grenouillère nagy evolúción ment keresztül és számos elismerést zsebelt be. Egy kortárs, igényes konyha megtestesülése, mélyen belegyökerezve egy gazdag és egyedülálló régióba.
Ebben a – második - kötetben, Alexandre Gauthier száz új receptet mutat be. A mű arra invitál, hogy megismerjünk egy ízt, egy helyet, egy csapatot és egy embert. A La Grenouillère-hez hasonlóan, ez a könyv is őszinte és költői. A kivitelezés változatlan: gyönyörű, eredeti és modern.

 

 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Alexandre Gauthier
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9781419744761
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 28.3 x 4 cm
Súly: 1.93 kg
Oldalszám: 336
Ár: 23 990 Ft
(22 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pasta Reinvented

Pasta Reinvented

Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.


The Mexican Vegetarian Cookbook

The Mexican Vegetarian Cookbook

Alapvető útmutató a vibráló, vegetáriánus mexikói otthoni főzéshez, beleértve a természetesen vegán, glutén- és tejmentes ételeket is.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


LEON Big Salads

LEON Big Salads

A LEON azon az iker-elvre épült, hogy az ételek ízletesek és jót is tesznek. Vadonatúj sorozata első könyvében Rebecca Seal író és gasztro-újságíró ezt bizonyítja több mint 100 ínycsiklandó ötlettel, kiadós-egészséges salátákkal, amelyek bármilyen alkalomra ideálisak.


Szerzők: Rebecca Seal