Barion Pixel

Azurmendi

Eneko Atxa (SIGNED EDITION)


« Vissza | Szerzők: Eneko Atxa
  2021. február 14. 15:47

Azurmendi

Azurmendi egy egyedülálló bioklimatikus épület Larrabetzu-ban (Bizkaia) található és beépül az őshonos szőlő ültetvényekkel beültetett hegy oldalába. 


Ez egy olyan terület, amely integrálódik a körülvevő természetbe, ahol a fenntartható fejlődés ötvöződik, és a gasztronómiát befogadott örökségként, és a jövő generációk jogaként dolgozzák fel.
Az Azurmendi a kiválóság igazi tükre. Eneko Atxa kulináris filozófiájával képes arra, hogy a ház a jó ízlés és know-how példája legyen.

Élvezze az Azurmendi történetét bemutató könyv 444 oldalát, Eneko Atxa érzelmi szótárát, ötleteit, 75 fenséges alkotását és a hozzátartozó, a folyamatokról készített fotókat, melyek a receptek elkészítését segítik elő.

A kiadvány kétnyelvű angol-spanyol változatban kerül nyomtatásba, és néhány példány erejéig dedikált példányba kerül értékesítésre.

Dedikált példányok csak a készlet erejéig kaphatók!

Figyelem! 

Dedikált példányok csak a készlet erejéig érhetők el. A kiadvány 2021 májusában jelenik meg, a feltüntetett ár egy előzetes kalkuláció, pontos ár a kiadvány megjelenésének időpontjában érvényes devizaárfolyamok alapján kerül kiszámításra! 

 Kapcsolódó videókKosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Eneko Atxa
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. május 10.
ISBN: 9788472121850
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 24 x 28 x 4 cm
Oldalszám: 444
Ár: 32 990 Ft
(31 419 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.


Szerzők: Angelo Corvitto

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


Metamorphosis

Metamorphosis

A Royal Danish Horticultural Society’s kertjében található /Frederiksberg, Koppenhága/ Mielcke & Hurtigkarl étterem Dánia egyik csúcsgasztronómiai kiválósága. Az ínyencek körében egy kötelezően kóstolásra ajánlott étteremnek számító komplexum, már egy jó ideje a figyelem középpontjában van az egész világon. 

 


Szerzők: Jakob Mielcke

Opera Patisserie

Opera Patisserie

Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.


Szerzők: Cédric Grolet