Charcoal
New Ways to Cook With Fire

Josiah Citrin az egyik legnagyobb névnek számít a Los Angeles-i gasztrovilágban; étterme, a Melisse a fine dining temploma.
Legújabb helyét, a Charcoal Venice-t annak a fajta konyhának szentelte, amit otthon is készít a barátainak és családjának – a kerti sütéseké a főszerep, amihez a szakácsnak csak egy halom szénre és szezonális hozzávalókra van szüksége, hogy felejthetetlen fogásokat készítsen.
A Charcolban Citrin teljesen friss szemlélettel mutatja be a tűz és szén használatát 100 recepten keresztül, az egyszerű szén felett való grillezéstől a pirítás és a füstölés innovatív megoldásáig egyaránt. Legyen szó olyan klasszikusokról, mint a J1-marinált skirt steak és a sóban sült egész Maine-i homár vagy akár nyugati zöldség-ihlette köretek, mint a híres parázsban sült káposzta. A szén ennek a szakácskönyvnek a dinamikus központja.
Más grillezésről szóló könyvektől eltérően, a zöldségekre ugyanolyan figyelem jut, mint a húsokra. Citrin számára a zöldségek színei, állagai és ízei végtelenül inspirálóak.
Photo: Stan Lee
Termékinformációk
Szerző: | Josiah Citrin |
Kiadó: | Penguin Putnam |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. február 14. |
ISBN: | 9780525534792 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.6 x 23.8 x 2.3 cm |
Súly: | 0.89 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
8 990 Ft (8 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Signature

A Signature kötelező darab a konyhaművészet megszállottjainak. Gyönyörű emlék az Aan de Poel étterem 10 évéről. A könyv limitált kiadású, egyedülálló borítóval van ellátva és minden darab számozott. Minden borítót kézzel festett a tulajdonos-séf, Stefan van Sprang.
La Charcuterie - 120 produits, 120 recettes

Kiemelkedő hentestermékek és hozzájuk méltó receptek Guy Krenzer, Meilleur Ouvrier de France (MOF) séftől.
Caldos Broths

Ricard Camarena egy lendületes séf, aki lemondott a zene és trombita iránti szenvedélyéről. A főzés mellett döntött. A kottákat receptekre, a zenekarban játszást.. csapatban főzésre cserélte.
Mikor elhatározta, hogy a tűzhely mellett tölti életét, az ételeivel kapcsolatos megkérdőjelezhetetlen dolgok egyike az íz volt.
Ricard Camarena pár dologban biztos volt, először is teljes tisztelet az idénytermelés iránt, másodszor, a vendégnek otthon kell éreznie magát.
The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

A modern cukrászat lenyűgöző, alapvető útmutatója. Francisco J. Migoya ebben a gyönyörű és átfogó cukrászkönyvében, a kortárs desszertek lényegi elemeit ismerteti olvasójával.