Barion Pixel

Charcuterie, Leçons en pas à pas

Meilleur Ouvrier de France 2019


« Vissza | Szerzők: Sébastien Zozaya MOF
  2022. március 11. 17:53

Charcuterie, Leçons en pas à pas

Fedezze fel Sébastien Zozaya (Meileur Ouvrier de France – MOF) tudását a mai Charcuterie-ról szóló kézikönyvben. 


544 oldalas és 2000 fotót tartalmazó kiadvány kitér a tésztában sült pástétomokra, kolbászokra, pitékre, véres hurkákra, terrine-re és préseltekre, rillettekre, libamájra, konfitált és regionális specialitásokra, amelyekkel Sébastien Zozaya elnyerte a Meileur Ouvrier de France címet.

Sébastien Zozaya MOF
2019-ben a Meileur Ouvrier de France Charcutier Traiteur-vé koronázott Sébastien Zozaya mindig is a kiválóságra törekedett. Erről tanúskodik gazdag pályafutása. A nagyszerű szakácsokkal szerzett tapasztalataira támaszkodva, megsokszorozva az innovációhoz vezető szakmai együttműködéseket.
Ez arra késztetett, hogy szaporítsam a szakmai tapasztalatokat és legyek mobil, hogy megkérdőjelezzem magamat arról, amit tanultam, mit csinálok, mit kell tennem, tehát szakmai felelősségemet. Természetesen kézművesnek definiálom magam, de éppúgy hentesnek, szakácsnak, mint cukrásznak. Az én küldetésem az ízlés, a "szép" és a "jó" étkezés.
 

Photo: David Duchon-Doris

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sébastien Zozaya MOF
Kiadó: Éditions du Chêne
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 24.
ISBN: 9782812320996
Nyelv: Francia
Méretek: 23.7 x 27.8 x 5.7 cm
Súly: 2.85 kg
Oldalszám: 544
Ár: 25 190 Ft
(23 990 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason

Ekstedt

Ekstedt

„Egyenlő rész nyírfával és szenvedéllyel tápláljuk a tüzet. Minden hozzávalót nyílt tűzön készítünk el. A faszén és a füst a legerősebb eszközeink. Nincs elektromos grill, gáztűzhely – csak természetes hő, korom, hamu, füst és tűz. A főzés ősi módja iránt érzett tiszteletből választottuk ezeket a módszereket. Az Ekstedt-ben a lángok a kifogástalanok.”


Szerzők: Niklas Ekstedt

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.