Barion Pixel

Christie's Encyclopedia of Champagne and Sparkling Wine

Special, Luxury Edition


« Vissza | Szerzők: Tom Stevenson, Essi Avellan
  2019. szeptember 14. 15:48

Christie's Encyclopedia of Champagne and Sparkling Wine

Eredetileg a többszörös díjnyertes boríró, Tom Stevenson írta. Ezt a fényűző, luxus negyedik kiadást teljes mértékben frissítette és ismét jelentősen kibővítette Essi Avellan „A bormester”, a világ egyik legizgalmasabb és legtehetségesebb fiatal borírója. 


Országonkénti útmutató, a legszebb francia pezsgőktől a kínai kevésbé ismert pezsgőgyártókig, ez a rendkívüli munka öt kontinensre vezet, és minden országba, ahol komoly habzóbort készítenek. Több mint 2000 termelő a világ minden tájáról egy 100 pontos globális skálán van besorolva, történetüket, gyártási módjukat és borstílusukat sem nélkülözve. Az új fényképek és a térképek élénken gazdagítják Christie's Encyclopedia of Champagne and Sparkling Wine ezen gyönyörű kiadását.

Csak előrendelésre!


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Tom Stevenson, Essi Avellan
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Pezsgő / Champagne
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781472956675
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 28 x 6 cm
Súly: 3.82 kg
Oldalszám: 800
Ár: 53 890 Ft
(51 324 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Tradition in evolution

Tradition in evolution

Három év kutatás, elemzés, tesztelés, vita, betekintés és összehasonlítás a cél elérése érdekében ez mind a Tradition in Evolution. Rugalmas és ideális eszköz a mai szakemberek számára.


Bourke Street Bakery All Things Sweet

Bourke Street Bakery All Things Sweet

Édes péksütemények elengedhetetlen kézikönyve, a nagy sikert aratott Bourke Street Bakery méltó párja. A legegyszerűbb tortáktól a legomlósabb tésztákig és pitékig és a legvajasabb, réteges croissant-okig és péksüteményekig - az All Things Sweet titkos receptek több évnyi tesztelésének, módosításának és finomításának az eredménye. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Csokoládé Le Cordon Bleu

Csokoládé Le Cordon Bleu

Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.