Barion Pixel

Christie's Encyclopedia of Champagne and Sparkling Wine

Special, Luxury Edition


« Vissza | Szerzők: Tom Stevenson, Essi Avellan
  2019. szeptember 14. 15:48

Christie's Encyclopedia of Champagne and Sparkling Wine

Eredetileg a többszörös díjnyertes boríró, Tom Stevenson írta. Ezt a fényűző, luxus negyedik kiadást teljes mértékben frissítette és ismét jelentősen kibővítette Essi Avellan „A bormester”, a világ egyik legizgalmasabb és legtehetségesebb fiatal borírója. 


Országonkénti útmutató, a legszebb francia pezsgőktől a kínai kevésbé ismert pezsgőgyártókig, ez a rendkívüli munka öt kontinensre vezet, és minden országba, ahol komoly habzóbort készítenek. Több mint 2000 termelő a világ minden tájáról egy 100 pontos globális skálán van besorolva, történetüket, gyártási módjukat és borstílusukat sem nélkülözve. Az új fényképek és a térképek élénken gazdagítják Christie's Encyclopedia of Champagne and Sparkling Wine ezen gyönyörű kiadását.

Csak előrendelésre!


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Tom Stevenson, Essi Avellan
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Technológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Pezsgő / Champagne
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781472956675
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 28 x 6 cm
Súly: 3.82 kg
Oldalszám: 800
Ár: 53 890 Ft
(51 324 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona

Flour + Water...Pasta

Flour + Water...Pasta

“flour + water”, San Francisco vadul népszerű olasz tészta étterme. Az étterem és tulajdonosai a kézműves tésztakészítés elkötelezettjei, nem engednek a rájuk jellemző kiváló minőségből. 


Glorious Game

Glorious Game

A Glorious Game egy finom receptekkel töltött szakácskönyv, amelyek az Egyesült Királyság és Írország 101 legkedveltebb szakácsától és kulináris szakíróitól származik.


Szerzők: Ben Tish

Seafire-Zeevuur

Seafire-Zeevuur

„Willem Hiele a nemzetközi gasztronómia kiemelkedő csillagának autentikus észak-tengeri konyhája”


Szerzők: Willem Hiele