Christie's Encyclopedia of Champagne and Sparkling Wine
Special, Luxury Edition

Eredetileg a többszörös díjnyertes boríró, Tom Stevenson írta. Ezt a fényűző, luxus negyedik kiadást teljes mértékben frissítette és ismét jelentősen kibővítette Essi Avellan „A bormester”, a világ egyik legizgalmasabb és legtehetségesebb fiatal borírója.
Országonkénti útmutató, a legszebb francia pezsgőktől a kínai kevésbé ismert pezsgőgyártókig, ez a rendkívüli munka öt kontinensre vezet, és minden országba, ahol komoly habzóbort készítenek. Több mint 2000 termelő a világ minden tájáról egy 100 pontos globális skálán van besorolva, történetüket, gyártási módjukat és borstílusukat sem nélkülözve. Az új fényképek és a térképek élénken gazdagítják Christie's Encyclopedia of Champagne and Sparkling Wine ezen gyönyörű kiadását.
Csak előrendelésre!
Termékinformációk
Szerzők: | Tom Stevenson, Essi Avellan |
Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Pezsgő / Champagne |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9781472956675 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 28 x 6 cm |
Súly: | 3.82 kg |
Oldalszám: | 800 |
Ár: |
53 890 Ft (51 324 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Tradition in evolution

Három év kutatás, elemzés, tesztelés, vita, betekintés és összehasonlítás a cél elérése érdekében ez mind a Tradition in Evolution. Rugalmas és ideális eszköz a mai szakemberek számára.
Bourke Street Bakery All Things Sweet

Édes péksütemények elengedhetetlen kézikönyve, a nagy sikert aratott Bourke Street Bakery méltó párja. A legegyszerűbb tortáktól a legomlósabb tésztákig és pitékig és a legvajasabb, réteges croissant-okig és péksüteményekig - az All Things Sweet titkos receptek több évnyi tesztelésének, módosításának és finomításának az eredménye.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Csokoládé Le Cordon Bleu

Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.