Christie's Encyclopedia of Champagne and Sparkling Wine

Special, Luxury Edition


« Vissza | Szerzők: Tom Stevenson, Essi Avellan
  2019. szeptember 14. 15:48

Christie's Encyclopedia of Champagne and Sparkling Wine

Eredetileg a többszörös díjnyertes boríró, Tom Stevenson írta. Ezt a fényűző, luxus negyedik kiadást teljes mértékben frissítette és ismét jelentősen kibővítette Essi Avellan „A bormester”, a világ egyik legizgalmasabb és legtehetségesebb fiatal borírója. 


Országonkénti útmutató, a legszebb francia pezsgőktől a kínai kevésbé ismert pezsgőgyártókig, ez a rendkívüli munka öt kontinensre vezet, és minden országba, ahol komoly habzóbort készítenek. Több mint 2000 termelő a világ minden tájáról egy 100 pontos globális skálán van besorolva, történetüket, gyártási módjukat és borstílusukat sem nélkülözve. Az új fényképek és a térképek élénken gazdagítják Christie's Encyclopedia of Champagne and Sparkling Wine ezen gyönyörű kiadását.

Csak előrendelésre!


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Tom Stevenson, Essi Avellan
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Technológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Pezsgő / Champagne
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781472956675
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 28 x 6 cm
Súly: 3.82 kg
Oldalszám: 800
Ár: 53 890 Ft

The Flavour Of Elegance

The Flavour Of Elegance

Begona Rodrigonak köszönhetően egy olyan könyvet vehetünk a kezünkbe, amely megfogalmazza azt, ami sokak számára a kortárs konyha szabályait jelenti: íz, technika, szépség és alapanyag.

A séf, aki a szakmát autodidakta módon sajátította el, és akinek alkarját a napi szinten szerzett égési sebek terítik be, tudja, hogy szakmája a konyhában történő tanulásból áll. 


Szerzők: Begoña Rodrigo

Patisserie Mélanie Dupuis

Patisserie Mélanie Dupuis

A Patisserie minden technikai tudást átad, ami ahhoz szükséges, hogy mesteri módon elsajátítsa a francia cukrászművészet fogásait és saját mesterműveket alkothasson. A 100 recept mindegyike a desszertek keresztmetszeteinek színes rajzaival, a lépéseket bemutató folyamatábrákkal és gyönyörű fotókkal van illusztrálva, nem pusztán azért, hogy inspirálják az olvasót, hanem azért is, hogy demisztifikálják Franciaország legikonikusabb desszertjeit. 


Szerzők: Mélanie Dupuis

The Pie Room

The Pie Room

Fedezze fel a meghatározó pite-bibliát az önmagát pitetészta-deviánsnak tartó séftől és London pitekirályától, Calum Franklin-től.


Szerzők: Calum Franklin

Barbecue Sauces

Barbecue Sauces

Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát. 


Szerzők: Steven Raichlen