Barion Pixel

Ciel Bleu: Guestronomy

A Piece of Heaven


« Vissza | Szerzők: Jurriaan Geldermans, Onno Kokmeijer, Arjan Speelman
  2018. április 27. 16:52

Ciel Bleu: Guestronomy

Varázslatos betekintés a 2 Michelin-csillagos amszterdami Ciel Bleu étterembe, mely az 5-csillagos Okura Hotel 23-ik emeletén található. 60 recept a Ciel Bleu saját konyhájából.


A Ciel Bleu-ben vacsorázni álomszerű, elegáns élmény. Az étterem teljes csapata azt a célt tartja szem előtt, hogy a vendégeket a felhők közé repítse. Az étterem, ami a páratlanul gyönyörű Okura Hotel 23-ik emeletén kapott helyet, Amsterdam legszebb panorámájával büszkélkedhet és vacsoráik nem kevesebbek a lenyűgözőnél. Az étlapon mindig az évszakok legpompásabb ízei szerepelnek. A Ciel Bleu vitathatatlanul kiérdemelte mind a kettő Michelin-csillagot. Az étterem klasszikus francia konyhát visz, kortárs, kreatív csavarokkal. Onno Kokmeijer és Arjan Speelman séfek büszkeséggel választják ki a legkiválóbb alapanyagok közül is a legjobbat és előszeretettel használnak helyi hozzávalókat. A ’Guestronomy’ (vendégközpontú gasztronómia) lehetővé teszi, hogy megismerhessük a szeretettel elkészített kézműves termékek történetét és a szimbolikus kapcsolatot a termelők és a két séf között, ami a különleges ’Ciel Bleu’ ételek kifejlesztéséhez és védjegynek számító ízkombinációkhoz vezetett.
A könyv 60 szezonokra osztott receptet mutat be, betekintést enged a kulisszák mögé és találkozót hoz össze pár ismerős arccal, akik a különbséget jelentik a gasztronómia és ’guestronómia’ között.Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Jurriaan Geldermans, Onno Kokmeijer, Arjan Speelman
Kiadó: Stichting Kunstboek
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9789058565563
Nyelv: Angol
Méretek: 24.8 x 33.7 x 3.3 cm
Súly: 3.2 kg
Oldalszám: 360
Ár: 25 990 Ft
(24 752 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Ivan Ramen

Ivan Ramen

2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről. 


Szerzők: Ivan Orkin

The Austin Cookbook

The Austin Cookbook

Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal. 


Szerzők: Paula Forbes

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Passion et Tradition Boulangère

Passion et Tradition Boulangère

Ludovic Richard, Meilleur Ouvrier de France Boulanger (MOF), a Párizsi Bellouet Conseil iskola külsős oktatójának professzionális pékszakkönyve.