Coffee: It's not rocket science

A quick & easy guide to brewing, serving, roasting & tasting coffee


« Vissza | Szerzők: Sebastien Racineux, Chung-Leng Tran
  2020. augusztus 29. 16:13

Coffee: It's not rocket science

Ez a szórakoztató, okosan illusztrált, rendkívül informatív útmutató egy teljesen új módszert mutat be mindenféle kávé megértésére és élvezetére. Ideális a kezdő kávékészítőknek, és tele van olyan szakértői információkkal is, amelyek még a leginkább tapasztalt kávébarátok számára is hasznosak és érdekesek lehetnek.


Coffee: It's Not Rocket Science includes
- 22 ország profilja, amely alapján betakarítják a kávébabot.
- Információ a kávébab fejlődéséről, gazdától a pörkölőig és végül a baristáig.
- Hogyan lehet megfelelő módon őrölni a kávébabot a legjobb ízű ital elérése érdekében.
- Hogyan válasszuk ki, hogy melyik típusú kávéfőző Önnek a legmegfelelőbb?
- Hogyan lehet megkülönböztetni az aromáka, a testet és az ízeket minden egyes kortyban?
- A latte art tanulságai... és még sok más.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Sebastien Racineux, Chung-Leng Tran
Kiadó: Hamlyn
Kategória: Technológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780600636427
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 24.2 x 1.8 cm
Súly: 0.74 kg
Oldalszám: 192
Ár: 7 790 Ft