Dessert Cuisine

Oriol Balaguer Barcelona


« Vissza | Szerzők: Oriol Balaguer
  2011. szeptember 08. 00:46

Dessert Cuisine

Oriol Balaguer egyike a professzionális cukrász kiválóságainak.
A Dessert Cuisine kiváló technológiai ismeretekhez juttat, emellett tanácsokkal segít az alapanyagok ismerete, hasznosítása és optimalizálása terén egyaránt.


Nagyon jól vázolja a szükséges összetevőket, leírja a folyamatokat, és visszajelzést ad a tökéletes elkészítés és fogyasztás folyamatairól. Oriol Balaguer könnyedén elkészít minden bonyolult és merész alkotást, például: "cseresznye leves, friss sajtos fagylalttal, cukorrépával", " bazsalikomos, paradicsomos ravioli és joghurt sorbet" és a "curry csokoládé nyalókák", amelyek vitathatatlanul a legjobb példák a művészi és modern cukrászatra. Ferran Adria szerint, "Oriol Balaguer az egyik legteljesebb cukrász szakember, aki a legtöbbet adta Spanyolországnak az elmúlt 30 évben." Balaguer könyve kötelező darab minden cukrász könyvespolcán, hiszen olyan fontos alap és technológiai ismereteket tartalmaz, melyekre a hétköznapokban támaszkodni tudunk. A Dessert Cuisine valóban forradalmi kiadvány.


http://www.oriolbalaguer.com/

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Oriol Balaguer
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2001
ISBN: 9788472120821
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 3 cm
Súly: 1.98 kg
Oldalszám: 320
Ár: 29 990 Ft

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.

A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető. 


Entremets

Entremets

Kedvenc cukrászduójának pazar desszertjei, az év ünnepi alkalmait követve. Legyen nyár vagy tél, tavasz vagy ősz, ezek a cukrászdesszertek kisebb és nagyobb események asztalát egyaránt díszíthetik. 


KitchenAid Mix with the Best

KitchenAid Mix with the Best

Szükséged van Tiramisúra? 12 főre? 32 Canellonira vagy 120 Meringue-re? A vacsorapartik előkészületei gyerekjátéknak tűnnek az extra nagy méretű és erőteljes KitchenAid Stand Mixer-rel és 6.9 literes keverőtáljával.


Szerzők: Sergio Herman

Céréales & légumineuses

Céréales & légumineuses

Két legutóbbi műve, a Champignons és az Herbes után, Régis Marcon, a háromcsillagos séf egy nagyon népszerű témával foglalkozik: a gabonafélékkel és a hüvelyesekkel. Két, ezt megelőző könyvének mintájára az első 2 fejezet a gabonafélék és hüvelyesek bemutatásának van szentelve: 65 fajtát ismerhetünk meg földrajzi eredetük, történelmükön át, az alapanyagokat középpontba helyező fotókkal kísérve.


Szerzők: Regis Marcon