Dessert Cuisine

Oriol Balaguer Barcelona


« Vissza | Szerzők: Oriol Balaguer
  2011. szeptember 08. 00:46

Dessert Cuisine

Oriol Balaguer egyike a professzionális cukrász kiválóságainak.
A Dessert Cuisine kiváló technológiai ismeretekhez juttat, emellett tanácsokkal segít az alapanyagok ismerete, hasznosítása és optimalizálása terén egyaránt.


Nagyon jól vázolja a szükséges összetevőket, leírja a folyamatokat, és visszajelzést ad a tökéletes elkészítés és fogyasztás folyamatairól. Oriol Balaguer könnyedén elkészít minden bonyolult és merész alkotást, például: "cseresznye leves, friss sajtos fagylalttal, cukorrépával", " bazsalikomos, paradicsomos ravioli és joghurt sorbet" és a "curry csokoládé nyalókák", amelyek vitathatatlanul a legjobb példák a művészi és modern cukrászatra. Ferran Adria szerint, "Oriol Balaguer az egyik legteljesebb cukrász szakember, aki a legtöbbet adta Spanyolországnak az elmúlt 30 évben." Balaguer könyve kötelező darab minden cukrász könyvespolcán, hiszen olyan fontos alap és technológiai ismereteket tartalmaz, melyekre a hétköznapokban támaszkodni tudunk. A Dessert Cuisine valóban forradalmi kiadvány.


http://www.oriolbalaguer.com/

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Oriol Balaguer
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2001
ISBN: 9788472120821
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 3 cm
Súly: 1.98 kg
Oldalszám: 320
Ár: 29 990 Ft