Barion Pixel

Die Weltköche zu Gast im Ikarus Band 6

Außergewöhnliche Rezepte und wegweisende Chefs im Porträt


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Martin Klein
  2019. augusztus 24. 14:24

Die Weltköche zu Gast im Ikarus Band 6

Az Ikarus étterem executive séfje Martin Klein szokatlan, nem mindennapi szakácsokat és ételeiket keresi. A "Világhírű szakácsok vendégségben az Ikarus-ban" új kötetében Martin Kleint a kulináris körútja Szingapúr, Japán, Németország, Dánia, Spanyolország és Franciaország éttermeinek konyhájára viszi.


A vendégszakácsok között olyan séfek találhatók, mint Bee Satongun "Ázsia legjobb női séfje 2018-ban", aki tradicionális konyhai technikákat alkalmaz, és közben forradalmasítja a thaiföldi konyhát az ételei fortélyosságával, komplexitásával és az ízek egyensúlyával.
A holland kvartett, Jannis Brevet, Jacob Jan Boerma, Richard van Oostenbrugge und Michel van der Kroft összesen nyolc Michelin csillagot hoz az Ikarus étterembe. Hiroyasu Kawate tokiói konyhájában nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szezonális termékekből avantgárd ételt varázsoljon a tányérra, így Salzburgban szintén.
A nemzetközi csúcsséfek a Hangar-7-ben legjobb kreációikat és védjegyükké vált fogásaikat mutatják be, amelyek elkészítésénél válogatott alapanyagokat használnak a helyi tradíciókat is alkalmazva. A séfek személyes portréja, Martin Klein vendégséfekkel kapcsolatos élményei és az Ikarus étterem számára összeállított megszámlálhatatlan recept mutatja be a nemzetközi konyhaművészetet, és arra készteti Önt, hogy Ön is elkészítse ezeket a fogásokat.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9783710500381
Nyelv: Német
Méretek: 25.7 x 38 x 3.5 cm
Súly: 2.55 kg
Oldalszám: 320
Ár: 21 690 Ft
(20 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában. 


Dessert

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Szerzők: Roger van Damme

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.