Disfrutar Vol1.
Oriol Castro, Eduard Xatruch and Mateu Casañas

A Disfrutar Volume 1 az étteremről szóló ambiciózus sorozat első epizódja. Oriol Castro, Eduard Xatruch és Mateu Casañas barcelonai éttermükből vezetik a világ gasztronómiájának élcsapatát, és határozottan elkötelezettek a kreativitás iránt.
A 2014-2017-es időszaknak megfelelő első kötet (VOL1) kiadásával most először osztják meg, és ebben a könyvben mutatják be legbefolyásosabb projektjük, fogásaik titkait.
Ezen túlmenően a szerzők szándéka, hogy ez legyen az első a sok további, a jövőben megjelenő kötet közül, amely kulináris szinten fogja elmesélni az étterem fejlődésének történetét.
Ez a különleges, szerkesztői munka két különböző kötetből áll:
1-es kötet: Egy könyv az étterem történetével és gasztronómiai kínálatának kulcsaival.
2-es kötet: Összesen 116 receptet tartalmazó, lépésről lépésre elmagyarázott és az étterem kreatív konyhájához hasonlóan dokumentált receptek.
Content:
Part I - Book Enjoy
Foreword To the reader
1. First steps
2. Space
3. Our team
4. Room and service
5. Wine and other drinks
6. Gastronomic offer
7. Learn, share, enjoy acknowledgments about the authors
Part II - Cabinet with recipes
A nem hétköznapi, exkluzív szakácskönyv specifikációja:
Nyelv: English
Kivitel: Keményfedeles
Oldalszám: 548
Méret: 293 x 354 x 104 mm
Súly: 6.2 kg
Termékinformációk
Szerzők: | Oriol Castro, Eduard Xatruch, Mateu Casañas |
Kiadó: | Abalon Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. november 08. |
ISBN: | 9788412224740 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 29.3 x 35.4 x 10.4 cm |
Súly: | 6.2 kg |
Oldalszám: | 548 |
Ár: |
85 990 Ft (81 895 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The New Art of Coffee

Míg a kézműves koktélok népszerűsége és az otthoni bartendering segítette az embereket, kialakítani saját italvezérelt emlékeiket, addig a kávézás lehetőségei meglehetősen szelídek maradtak.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.