Barion Pixel

Dos Palillos

A Culinary Conversation with Japan and Asia


« Vissza | Szerzők: Albert Raurich
  2019. november 18. 08:08

Dos Palillos

 XXI. század elején az El Bulli csapata, aminek Albert Raurich is tagja volt, számtalan alkalommal utazott Japánba, ami egy Európa és Ázsia közötti kulturális eszmecserének adott életet.


Párbeszéd kezdődött a világ legkifinomultabb és legérzékenyebb gasztronómiájával, ami az évek múlásával egyre gazdagabb lett. A Dos Pallilos ennek a párbeszédnek a gyümölcse. Az étterem nyitásának tizedik évfordulójára ez a nyughatatlan, szenvedélyes és végtelenül kíváncsi szakács több mint 170 receptet gyűjtött össze, amik ázsiai bárjának étlapján szerepeltek. Az alapanyag iránt tanúsított maximális tisztelet, a tapas koncepciója a gasztronómia megértéséhez és komplexitásban rejlő egyszerűség az alapjai ennek a dinamikus projektnek.

Photo: RBA

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Albert Raurich
Kiadó: RBA Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9788490569139
Nyelv: Angol
Méretek: 23.9 x 27.4 x 2.3 cm
Oldalszám: 424
Ár: 23 590 Ft
(22 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Organum

Organum

Bár van egy jól megfogható komplexitás a világhírű séf, Peter Gilmore könnyed, de megalapozott szakácsművészetében, a filozófiája viszonylag egyszerű. Szerinte csak négy dolog szükséges a tökéletes összhang létrehozásához egy fogásban: természetesség, textúra, intenzitás és tisztaság. Peter új könyvében betekintést enged a világába, mely nem a Sydneyben található Quay nevű éttermében van, hanem a kertjében, ahol egy sor különleges, ehető növényfajtát termeszt.

 

Ikarus invites the world's best chefs VOL6

Ikarus invites the world's best chefs VOL6

Az Ikarus étterem executive séfje Martin Klein szokatlan, nem mindennapi szakácsokat és ételeiket keresi. A "Világhírű szakácsok vendégségben az Ikarus-ban" új kötetében Martin Kleint a kulináris körútja Szingapúr, Japán, Németország, Dánia, Spanyolország és Franciaország éttermeinek konyhájára viszi.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Bacon Bible

The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.


Szerzők: Peter Sherman