Entremets

40 Desserts d'Exception


« Vissza | Szerzők: Christophe Felder, Camille Lesecq
  2021. február 02. 21:41

Entremets

Kedvenc cukrászduójának pazar desszertjei, az év ünnepi alkalmait követve. Legyen nyár vagy tél, tavasz vagy ősz, ezek a cukrászdesszertek kisebb és nagyobb események asztalát egyaránt díszíthetik. 


Esztétikusak, ízgazdagok és találékonyak, garantált hatással. Az alkotások, amiknek elemei íz asszociációkat követve rétegződnek egymásra, egyszerre meglepőek és lenyűgözőek - megannyi eszköz, hogy elvarázsolja Önt. Christophe Felder és Camille Lesecq klasszikus ízekkel teli recepteket (Fraisier; Poire chocolat; Opéra) és vakmerőbb alkotásokat (Pisztáciás brownie, csokoládé – quetsche, banán-ananász) mutat be, látványosan és kiegyensúlyozott ízvilággal. Legyen csokoládé rajongó, gyümölcs kedvelő, ínyenc vagy könnyed, minden ízlés számára talál megfelelő desszertet.

 

 

- Több mint 40 cukrászdesszert receptje, minden alkalomra
- Több mint 40 vázlat a desszertek összeállításához
- 15 alaprecept
- Szezonokat követő szaktanácsok.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Christophe Felder, Camille Lesecq
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. február 02.
ISBN: 9782732490922
Nyelv: Francia
Méretek: 22.7 x 29.2 x 2.2 cm
Súly: 1.36 kg
Oldalszám: 224
Ár: 14 690 Ft
(13 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

El Celler de Can Roca

El Celler de Can Roca

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.


Decoration by GARUHARU

Decoration by GARUHARU

Megjelent a Yun Eunyoung / Garuharu Decoration, a reprezentatív koreai cukrász harmadik professzionális cukrászkönyve. Ebben a könyvben kortárs és kreatív dekorációs technikákat ismerhetjük meg, beleértve a különféle kifejezéseket, folyamatok és technikák használatát, a csokoládé tulajdonságait, dekorációk készítését professzionális eszközökkel, valamint a cukortésztából, meringue-ből, tuile és nugát, isomalt, valamint diófélékből készült dekorációkat egyaránt. 


Szerzők: Yun Eunyoung

The Pie Room

The Pie Room

Fedezze fel a meghatározó pite-bibliát az önmagát pitetészta-deviánsnak tartó séftől és London pitekirályától, Calum Franklin-től.


Szerzők: Calum Franklin

Signature

Signature

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait. 


Szerzők: Johan Martin