Faites votre pâtisserie comme Lenôtre


« Vissza | Szerzők: Ecole Lenotre Paris, Sylvie Gille-Naves, Gaston Lenôtre
  2021. január 22. 16:14

Faites votre pâtisserie comme Lenôtre

A Patisserie Lenôtre az a könyv, amely minden fiatal kezdő cukrászmestert álomra késztet. Megtanulja, hogyan készítsen Paris-Breste-t vagy Saint-Honoré-t; leveles tésztát, a szuflét, Charlottes-t, bavarois-t és a karácsonyi fatörzs, többé nem titok.


Könnyű vagy nagyon összetett, világos és egyszerű ismertetéssel, a könyvben található mintegy 200 recept mindenki számára elérhető. Köszönet Sylvie Gille-Naves-nek, Gaston Lenôtre lányának, aki közreműködött az előző Lenôtre kiadvány elkészítésében is.  

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Ecole Lenotre Paris, Sylvie Gille-Naves, Gaston Lenôtre
Kiadó: Flammarion
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2020. december 11.
ISBN: 9782080231529
Nyelv: Francia
Méretek: 18.9 x 26.4 x 2.7 cm
Súly: 0.19 kg
Oldalszám: 432
Ár: 13 190 Ft
(12 562 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Art of Fermentation

The Art of Fermentation

A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak. 


Japan The Cookbook

Japan The Cookbook

Demisztifikálja és mindenki számára elérhetővé teszi a világ egyik legősibb és legnagyobb tiszteletnek örvendő kulináris kultúráját. A világ étvágya a japán ételek iránt kimeríthetetlen – a sushi és a ramen megtalálhatók a sarki boltokban is, míg a japán alapanyagok elérhetőek a világ szupermarketeiben. Egészséges opciók gazdag választéka, hal-alapú ételektől zöldségközpontú fogásokig egyaránt.


On Eating Insects

On Eating Insects

Egy lebilincselő, közvetlen betekintés napjaink legérdekfeszítőbb gasztronómiai trendjébe – a rovarok konyhai felhasználásába és fogyasztásukba.


Speciality Coffee

Speciality Coffee

„Nélkülözhetetlen darab a kávé szerelmeseinek és szakértőinek”
A kávé a kultúránk elválaszthatatlan része. Vele kelünk reggel és végigkíséri napjainkat. Egy csésze megvigasztal, átsegít a nehéz pillanatokon és a társadalmi összejövetelek csúcspontja.


Szerzők: Katrien Pauwels