Food Artisans of Japan - Recipes and stories
Nancy Singleton Hachisu
Merüljön el Japán sokszínű kulináris tájképében 7 lenyűgöző japán séf 120 receptjével és 24 történettel kézműves szakemberekről, Nancy Singleton Hachisu díjnyertes író szemszögéből.
A Food Artisans of Japan-ban, Nancy Singleton Hachiso bemutatja a séfeket és kézműveseket, akikkel szoros kapcsolatot ápol legutóbbi, rendkívüli sikert aratott könyve, a Japan: The Cookbook (Phaidon, 2018) megjelenése és korábbi művei, a Japanese Farm Food (Andrews McMeel, 2012) és a Preserving The Japanese Way (Andrews McMeel, 2015) kiadása óta.
Hachisu segít megérteni és mélyreható tudást ad a Japán éttermekhez, ételekhez és az ott dolgozó kézművesekhez. Olyan séfeket választott ki, akik elkerülik médiamegjelenések és a Michelin-csillagok hízelgő világát. A séfek minden egyes étele tele van lélekkel. És mindegyikük mélyen kapcsolódik Hachisu-hoz a valódi helyi alapanyagok szeretetén, a közösség építésén és a szakma iránti elkötelezettségükön át. A könyv minden séftől 7 és 45 közötti receptet mutat be, a hagyományos japán ételektől kezdve a francia vagy olasz hatásokkal megújított helyi alapanyagokból készülő japán fogásokig. Minden recept a séf és Hachisu közötti együttműködés eredményeként jött létre, így sikerrel elkészíthető ugyanúgy otthon, mint egy hivatásos konyhában. Ráadásul a receptek részeiből, darabjaiból könnyen létrehozhatunk egy egyszerű otthoni ételt vagy olyan vázként szolgálhatnak, amik a helyi, szezonális alapanyagokkal módosíthatók.
A Food Artisans of Japan elragadó művészi külalakja derűt sugárzó és kiforrott. Gyönyörű, de nem túlzásokba menően pompás vagy túlgondolt. A könyv egy bizonyos józansággal rendelkezik, ami tiszteletreméltó de mégsem unalmas. Ez a friss, őszinte mű a japán kulináris és művészeti hagyományok mélyébe merül, szívből méltatva Japán minden szegletének séfjeit és kézműveseit.
Termékinformációk
Szerző: | Nancy Singleton Hachisu |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9781743794654 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 24 x 3 cm |
Súly: | 1.27 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
9 190 Ft (8 752 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Austin Cookbook
Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal.
South
A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.
South
A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.