Food & Beer


« Vissza | Szerzők: Daniel Burns, Jeppe Jarnit-Bjergso, Joshua David Stein
  2016. június 07. 20:42

Food & Beer

Egy nemzetközi szinten is elismert séf / sörfőző duó 60 receptből álló szakácskönyve, amely a sör és a fine-dining összehangolását tűzte ki céljául. A könyv a Dániából származó cigány gyökerekkel rendelkező sörfőző, Jeppe Jarnit –Bjergsønak, a Tørst bar és a Michelin csillagos Luksus étterem kanadai séfjének, Daniel Burns-nek a bemutatkozó könyve. 


A két kiváló szakember a sörök használatát a borok szintjére emelték. A könyvben végbemenő párbeszédeken keresztül a Food & Beer megvizsgálja a szerzőpáros gondolatait valamint filozófiájukat egy új gasztronómia mozgalom kezdetén. Egy meglepően vakmerő esztétikával a dizájn kiemeli a szerzők kettős látásmódját, valamint a tereket - míg Tørst egyszerűbb és lazább, addig Luksus csillogó és kifinomult. Az előszót a nemzetközi szinten ismert chef, René Redzepi írta, a koppenhágai Noma étterem társtulajdonosa, mely egyben a világ egyik legjobb étterme.

A szerzőkről:

Daniel Burns a brooklyni Greenpointban található Michelin csillagos Luksus étterem chefje, amely a sört kiemelt termékként kezeli, használja. Olyan éttermekben volt séf mint az Egyesült Királyságban található Heston Blumenthal’s Fat Duckja, cukrász séfként dolgozott René Redzepi Nomájában, valamint David Chang new york-i Momofoku tesztkonyháját is működtette. A kanadai Új-Skóciából származik, jelenleg Brooklynban él.

Jeppe Jarnit-Bjergso cigány származású sörfőző az Evil Twin Brewingben és a greenpointi Torst sörözőben, Brookynban. A Noma egykori vezetője Dániából származik és jelenleg Brooklynban él családjával.

Joshua David Stein írásai több kiadványban is megjelentek. Ételkritikus a New York Observernél, az étel és film rovat vezetője az Eaternél, valamint vendéglátó a Heritage Radio Networknél. New Yorkban él.

Photo: Signe Birk
 
OUT OF STOCK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Daniel Burns, Jeppe Jarnit-Bjergso, Joshua David Stein
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Sör / Beer, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9780714871059
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 28 x 3 cm
Súly: 1.3 kg
Oldalszám: 256
Ár: 13 190 Ft