Frantzén - The Cookbook
Björn Frantzén
Stockholmban egy teljesen egyedülálló étteremnek sikerült meghatároznia a modern hedonisztikus gasztronómiát. A Frantzén étterem szenzáció a globális fine dining gasztronómiában, és most a siker mögött álló csapat recepteket, inspirációt, gondolatokat és részleteket oszt meg e gasztronómiai cél és intézmény létrehozásával kapcsolatban.
Ebben a dimenzióban egy étterem létrehozásához és működtetéséhez nemcsak tökéletes alapanyagok és a legújabb technológiák szükségesek; minden lépésben az emberi tényezőről szól. Féktelen kreativitás és kézműves tökéletesség. A Frantzén étterem nem ételgyár, hanem művészeti stúdió.
A Frantzénnél az ételek készítése központi szerepet játszik, a vendégek utazása ebben az univerzumban vizuális és egyben tapintható, minden résztvevő eljátssza a pótolhatatlan szerepét. Kézzel készített és személyre szabott, érzelmes és meglepő, felejthetetlen és személyes.
Az egyetlen svédországi étterem, amely elnyerte a Michelin Guide legmagasabb díját, a három csillagot, és a nemzetközi útmutatókban és az iparági rangsorban számtalan extrém díjjal jutalmazták. A Frantzénben való étkezés olyan globális célpont, amelyet senki sem akar kihagyni.
A könyv részletesen bemutatja a legikonikusabb fogásokat, amelyeket lépésről lépésre készít a frantzéni csapat.
Björn Frantzén egyedülálló víziót hozott létre az északi ételekkel kapcsolatban, amely a magasztos összetevőket ötvözi elképesztő kulináris technikákkal. Björn Frantzén gasztronómiai kifejezése valóban megéri az utazást, amely egy felsőfokú gasztronómiai élmény.
Photo: Martin Botvidsson / Stefan van der Kwast Gissberg
Termékinformációk
Szerző: | Björn Frantzén |
Kiadó: | Norstedts |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. július 02. |
ISBN: | 9789113097183 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23.1 x 33.3 x 3.3 cm |
Súly: | 2.06 kg |
Oldalszám: | 316 |
Ár: |
38 990 Ft (37 133 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Pastries
Pierre Hermé a világ egyik legismertebb sztárcukrásza. Az új könyvében, több mint 100 ízletes, klasszikus desszertet ismertet, rendkívüli részletességgel, a termékek keletkezési történeteivel kiegészítve.
The Curious Bartender's Gin Palace
A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja.
Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur
Yann Couvreur, a francia cukrászat fiatal csodagyerekének második opusza, akinek első, 2017-ben megjelent könyve is nagy sikert aratott.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.