Barion Pixel

Frantzén - The Cookbook

Björn Frantzén


« Vissza | Szerzők: Björn Frantzén
  2021. július 02. 17:13

Frantzén - The Cookbook

Stockholmban egy teljesen egyedülálló étteremnek sikerült meghatároznia a modern hedonisztikus gasztronómiát. A Frantzén étterem szenzáció a globális fine dining gasztronómiában, és most a siker mögött álló csapat recepteket, inspirációt, gondolatokat és részleteket oszt meg e gasztronómiai cél és intézmény létrehozásával kapcsolatban. 


Ebben a dimenzióban egy étterem létrehozásához és működtetéséhez nemcsak tökéletes alapanyagok és a legújabb technológiák szükségesek; minden lépésben az emberi tényezőről szól. Féktelen kreativitás és kézműves tökéletesség. A Frantzén étterem nem ételgyár, hanem művészeti stúdió.
A Frantzénnél az ételek készítése központi szerepet játszik, a vendégek utazása ebben az univerzumban vizuális és egyben tapintható, minden résztvevő eljátssza a pótolhatatlan szerepét. Kézzel készített és személyre szabott, érzelmes és meglepő, felejthetetlen és személyes.
Az egyetlen svédországi étterem, amely elnyerte a Michelin Guide legmagasabb díját, a három csillagot, és a nemzetközi útmutatókban és az iparági rangsorban számtalan extrém díjjal jutalmazták. A Frantzénben való étkezés olyan globális célpont, amelyet senki sem akar kihagyni.
A könyv részletesen bemutatja a legikonikusabb fogásokat, amelyeket lépésről lépésre készít a frantzéni csapat.
Björn Frantzén egyedülálló víziót hozott létre az északi ételekkel kapcsolatban, amely a magasztos összetevőket ötvözi elképesztő kulináris technikákkal. Björn Frantzén gasztronómiai kifejezése valóban megéri az utazást, amely egy felsőfokú gasztronómiai élmény.

Photo: Martin Botvidsson / Stefan van der Kwast Gissberg

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Björn Frantzén
Kiadó: Norstedts
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. július 02.
ISBN: 9789113097183
Nyelv: Angol
Méretek: 23.1 x 33.3 x 3.3 cm
Súly: 2.06 kg
Oldalszám: 316
Ár: 38 990 Ft
(37 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pasta - A Cookbook

Pasta - A Cookbook

Stílusos, tészta mesterkurzus New York város első számú tészta szakácsától, 40 kézzel készített tésztaforma receptjeivel és 100 olasz amerikai, regionális olasz és modern ételekkel.


Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.