Frantzén - The Cookbook
Björn Frantzén

Stockholmban egy teljesen egyedülálló étteremnek sikerült meghatároznia a modern hedonisztikus gasztronómiát. A Frantzén étterem szenzáció a globális fine dining gasztronómiában, és most a siker mögött álló csapat recepteket, inspirációt, gondolatokat és részleteket oszt meg e gasztronómiai cél és intézmény létrehozásával kapcsolatban.
Ebben a dimenzióban egy étterem létrehozásához és működtetéséhez nemcsak tökéletes alapanyagok és a legújabb technológiák szükségesek; minden lépésben az emberi tényezőről szól. Féktelen kreativitás és kézműves tökéletesség. A Frantzén étterem nem ételgyár, hanem művészeti stúdió.
A Frantzénnél az ételek készítése központi szerepet játszik, a vendégek utazása ebben az univerzumban vizuális és egyben tapintható, minden résztvevő eljátssza a pótolhatatlan szerepét. Kézzel készített és személyre szabott, érzelmes és meglepő, felejthetetlen és személyes.
Az egyetlen svédországi étterem, amely elnyerte a Michelin Guide legmagasabb díját, a három csillagot, és a nemzetközi útmutatókban és az iparági rangsorban számtalan extrém díjjal jutalmazták. A Frantzénben való étkezés olyan globális célpont, amelyet senki sem akar kihagyni.
A könyv részletesen bemutatja a legikonikusabb fogásokat, amelyeket lépésről lépésre készít a frantzéni csapat.
Björn Frantzén egyedülálló víziót hozott létre az északi ételekkel kapcsolatban, amely a magasztos összetevőket ötvözi elképesztő kulináris technikákkal. Björn Frantzén gasztronómiai kifejezése valóban megéri az utazást, amely egy felsőfokú gasztronómiai élmény.
Photo: Martin Botvidsson / Stefan van der Kwast Gissberg
Termékinformációk
Szerző: | Björn Frantzén |
Kiadó: | Norstedts |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. július 02. |
ISBN: | 9789113097183 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23.1 x 33.3 x 3.3 cm |
Súly: | 2.06 kg |
Oldalszám: | 316 |
Ár: |
33 990 Ft (32 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid Food Processor egy általános konyhai aprító / ezermester. Ennek a nagy múltú konyhai eszköz használatához nyújt segítséget Veerle De Pooter szakácskönyve.