Barion Pixel

Frantzén - The Cookbook

Björn Frantzén


« Vissza | Szerzők: Björn Frantzén
  2021. július 02. 17:13

Frantzén - The Cookbook

Stockholmban egy teljesen egyedülálló étteremnek sikerült meghatároznia a modern hedonisztikus gasztronómiát. A Frantzén étterem szenzáció a globális fine dining gasztronómiában, és most a siker mögött álló csapat recepteket, inspirációt, gondolatokat és részleteket oszt meg e gasztronómiai cél és intézmény létrehozásával kapcsolatban. 


Ebben a dimenzióban egy étterem létrehozásához és működtetéséhez nemcsak tökéletes alapanyagok és a legújabb technológiák szükségesek; minden lépésben az emberi tényezőről szól. Féktelen kreativitás és kézműves tökéletesség. A Frantzén étterem nem ételgyár, hanem művészeti stúdió.
A Frantzénnél az ételek készítése központi szerepet játszik, a vendégek utazása ebben az univerzumban vizuális és egyben tapintható, minden résztvevő eljátssza a pótolhatatlan szerepét. Kézzel készített és személyre szabott, érzelmes és meglepő, felejthetetlen és személyes.
Az egyetlen svédországi étterem, amely elnyerte a Michelin Guide legmagasabb díját, a három csillagot, és a nemzetközi útmutatókban és az iparági rangsorban számtalan extrém díjjal jutalmazták. A Frantzénben való étkezés olyan globális célpont, amelyet senki sem akar kihagyni.
A könyv részletesen bemutatja a legikonikusabb fogásokat, amelyeket lépésről lépésre készít a frantzéni csapat.
Björn Frantzén egyedülálló víziót hozott létre az északi ételekkel kapcsolatban, amely a magasztos összetevőket ötvözi elképesztő kulináris technikákkal. Björn Frantzén gasztronómiai kifejezése valóban megéri az utazást, amely egy felsőfokú gasztronómiai élmény.

Photo: Martin Botvidsson / Stefan van der Kwast Gissberg

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Björn Frantzén
Kiadó: Norstedts
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. július 02.
ISBN: 9789113097183
Nyelv: Angol
Méretek: 23.1 x 33.3 x 3.3 cm
Súly: 2.06 kg
Oldalszám: 316
Ár: 33 990 Ft
(32 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Meat

Meat

Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Pollen Street

Pollen Street

Ismerkedjen meg azokkal a leleményes receptekkel és a részleteknek szentelt páratlan figyelemmel, ami nagy névvé tette a Pollen Street Social-t és kövesse egy séf említésre méltó útját, aki kockázatot vállalt, hogy beteljesítse álmait. A Pollen Street Social több, mint egy étterem. Most, ebben a nem mindennapi könyvben, megtudhatja miért, egyenesen attól az embertől, aki létrehozta.


Szerzők: Jason Atherton