Barion Pixel

French Pastries and Desserts by Lenotre

Fully Revised, New Edition


« Vissza | Szerzők: Ecole Lenotre Paris, Sylvie Gille-Naves, Gaston Lenôtre
  2021. április 30. 12:04

French Pastries and Desserts by Lenotre

Gaston Lenôtre, egy legendás francia mestercukrász. Tisztelték, hogy könnyebbé és finomabbá tette a desszerteket; technikái továbbra is befolyásolják a cukrászokat Franciaországban és az egész világon. 


A ma már kultikus cukrászkönyvnek ezt az új kiadását - amely először 1977-ben jelent meg angolul Lenôtre desszertjei és péksüteményei néven - frissítették a párizsi Lenôtre vezető cukrászaival és az alapító két gyermekével együttműködve. Kétszáz elengedhetetlen receptet tartalmaz: croissant-t, éclaireket, mille-feuille-t, baba au rhum-ot, olvadó csokoládétortát, citromos habcsók pitét és mangó tartletet. A párizsi Lenôtre szakácsai - akik világszínvonalú főzőiskolát működtetnek - amatőr pékeknek és tapasztalt szakembereknek egyaránt adaptálták a recepteket, akik inspirációt merítenek Lenôtre gazdag-francia cukrászat hagyományaiból.

 

 

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

2021. szeptember vége!

A folyamatosan változó devizaárfolyamok miatt, a feltüntetett ár változhat a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Ecole Lenotre Paris, Sylvie Gille-Naves, Gaston Lenôtre
Kiadó: Flammarion
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 30.
ISBN: 9782080206930
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 25.5 x 3.5 cm
Súly: 0.57 kg
Oldalszám: 432
Ár: 10 890 Ft
(10 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


The French Laundry, Per Se

The French Laundry, Per Se

Amikor a The French Laundry szakácskönyvet 1999-ben kiadták (öt évvel az étterem megnyitása után) megtörte az összes korábbi szakácskönyvet, azóta sokan úgy gondolják, hogy a legfontosabb szakácskönyv, amely valaha megjelent. A több mint 600 000 példányban nyomtatott szakácskönyv úttörő volt, kezdve az otthoni szakácsoktól az ambiciózus szakemberekig. Most, 20 évvel később, a The French Laundry - Per Se úgy áll, hogy hasonló célzattal jelenteti meg új szakácskönyvét. 


Szerzők: Thomas Keller

Dessert

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Szerzők: Roger van Damme

Whole Food Cooking Every Day

Whole Food Cooking Every Day

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával. 


Szerzők: Amy Chaplin