Barion Pixel

Friuli Food and Wine

Frasca Cooking from Northern Italy's Mountains, Vineyards, and Seaside


« Vissza | Szerzők: Josiah Citrin
  2021. február 14. 17:48

Friuli Food and Wine

Látványos felfedezés Olaszország egyedülálló régiójában, amely áthidalja az Alpokat és az Adriai-tengert, és 80 receptet és borpárosítást mutat be egy sommelier mestertől és James Beard-díjas séftől.


"Izgalmas utazás, útlevél nem szükséges." - Thomas Keller, séf/tulajdonos, The French Laundry

Ausztria, Szlovénia és az Adriai -tenger határolja, Friuli Venezia Giulia északkeleti olasz régiója, hatalmas kulturális keveredéssel, földrajzi sokszínűséggel és idilli szépséggel. Ez a parányi földdarab a világ egyik legkifinomultabb étel- és borkultúrájának ad otthont.
Friuli különleges konyhája, ez inspirálja a Frasca menüjét. James Beard-díjas étterem (Boulder, Colorado) Bobby Stuckey sommelier mester és Lachlan Mackinnon-Patterson séf vezetésével.

A Friuli Food and Wine könyv nyolcvan recept és borpárosítás révén ünnepli friuli régió borait és konyháját.

Ez a gyönyörűen fényképezett szakácskönyv, borkalauz és útleírás bemutatja Olaszországon kívül megvásárolható legjobb friuli borokat, valamint éttermi és pincészeti ajánlásokat.
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Josiah Citrin
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. február 14.
ISBN: 9780399580611
Nyelv: Angol
Méretek: 23.5 x 27.9 x 2.8 cm
Súly: 1.72 kg
Oldalszám: 272
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Food of Vietnam

The Food of Vietnam

Egy gyönyörűen kidolgozott, meghatározó kulináris és kulturális utazás Vietnám sokszínű régióin át. Csatlakozzon Luke Nguyen-hez egy kulturális és kulináris útra, örökségül kapott hazáján át és fedezze fel az embereket és az ételeket, amik az évente idelátogató turisták milliói számára kedvessé tették Vietnámot. 


Szerzők: Luke Nguyen

The Complete Guide to Baking

The Complete Guide to Baking

A The Complete Guide to Baking az olvasók kezébe ad minden technikai tudást, ami a sütés mesteri szintű elsajátításához szükséges. 100, a sütemények keresztmetszeteinek rajzaival illusztrált, a folyamatokat lépésenként ábrázoló fotókkal és gyönyörű, inspiratív képekkel kísért recepttel, a könyv szakavatott módon leplezi le a tökéletes kenyerek és torták titkait.


Finding Fire

Finding Fire

A Finding Fire a tűzzel való főzésről szól. Az új borítóval frissített változat annak a történetét meséli el, ahogy az Egyesült Királyságban tanult séf, Lennox Hastie megtanulta a tűz nyelvét és használatának művészetét. 


Szerzők: Lennox Hastie

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.