Barion Pixel

Gloriously Gluten Free

Sweet Treats, Cakes, Tarts and Desserts


« Vissza | Szerzők: Frederique Jules
  2019. augusztus 08. 13:40

Gloriously Gluten Free

80 ízletes recept gluténmentes tortákra és péksüteményekre.


Olyan klasszikusok mentes verzióival, mint a csokis brownie, a tarte tatin, a madeleine, időtlen édességekkel, mint a sajttorta, citromos pite, epertorta és répatorta, és teljesen eredeti alkotásokkal, mint a gluténmentes esküvői torta, a passiógyümölcsös málnás tekercs és a kókuszos-ananászos torta. Minden alkalomra van valami, a reggelitől a tízóraiig, ebédidős muffintól az elegáns vacsoradesszertig – bőkezű, szerfelett engedékeny és garantáltan gluténmentes receptek.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Frederique Jules
Kiadó: Murdoch Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Gluten free, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781760633653
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 26 x 2.2 cm
Súly: 0.91 kg
Oldalszám: 192
Ár: 8 890 Ft
(8 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Nostalgic Delights

Nostalgic Delights

A Nostalgic Delights lapjain a díjnyertes cukrász és csokoládékészítő, William Curley gyermekkorának hangulatait és elmúlt idők emlékeit szándékozik újjáteremteni, klasszikus recepteket modernizálva saját, egyedi alkotásaival.


Szerzők: William Curley

So Good Recipes 2

So Good Recipes 2

Miért olyan népszerű a So Good Recipes? Mert ez tartalmazza az összes olyan receptet, amelyeket a So Good Nr.9-16 kiadványokban publikáltak. Ez a tökéletes kiegészítése a nagyra értékelt, minőségi cukrászatot bemutató So Good magazinnak. 


Szerzők: Several Authors

The Nordic Cookbook

The Nordic Cookbook

Magnus Nilsson, az egyik legnépszerűbb svéd séf,  szakácskönyve az Északi Konyha (Nordic Cookbook) egy példátlan gyűjtemény, mely 700 receptjével betekintést nyújt az északi régiók konyhaművészetébe. Magnus utazásai során gyűjtötte össze receptjeit, megörökítette az elkészült fogásokat, a természetet és a környék népeit, bejárta Dániát, a Feröer-Szigeteket, Finnországot, Grönlandot, Izlandot, Norvégiát és Svédországot, azok vidékeit. 


Szerzők: Magnus Nilsson

Anarkia

Anarkia

Az Anarkia az El Celler de Can Roca (3 Michelin-csillag) édességkonyháját bemutató nagy volumenű mű, Jordi Roca - a 2004-ben a világ legjobb cukrászának kikiáltott séf – bűvös desszertjeinek gyűjteménye. 30 éves története során az (Joan, Josep és Jordi Roca vezette) El Celler de Can Roca-t kétszer választották meg a világ legjobb éttermének.


Szerzők: Jordi Roca