Haute pâtisserie - 100 créations par les meilleurs chefs pâtissiers
Relais Desserts

Nouvelle édition !
Ez a különleges cukrászkönyv 100 receptet kínál a Relais Desserts egyesület legjobb cukrászaitól, köztük Pierre Hermé, Jean-Paul Hévin (MOF), Laurent Duchêne (MOF), Sadaharu Aoki, Frédéric Cassel (a francia csapat edzője és Championne du monde de Pâtisserie), Jérôme de Oliveira (Championne du monde de Pâtisserie), Vincent Guerlais, Claire Damon, Patrick Agnellet, François Payard New Yorkból és Luigi Biasetto (Championne du monde de Pâtisserie) Padovából.
A világ cukrász-elitjét egyesítő Relais Desserts alapjait két kulcsszóra építi: kiválóság és know-how. A megosztás és a minőség azonos dinamikája mellett a cukrászok 100 eredeti alkotás közül választhatnak. Pavlova, Mellocakes, Dessert Cappuccino, Panettone, Japán túrótorta... gyönyörű torták, remek piték, ellenállhatatlan cukrászsütemények, ropogós apró édességek közül, És minden alkotás elérhetővé válik, mert receptjeik mellé a cukrászok feltárják a lényeges részleteket, oktatási tanácsaikat is.
A könyv végén portrék mutatják be egyenként a szakembereket, akik elmagyarázzák az emblematikus receptválasztást.
Ez az új kiadás a Relais Desszert Egyesület fennállásának 40. évfordulóját ünnepli, frissítve integrálva a Relais Desserts egyesület nyolc új tagját és receptjeit is.
Photo: Laurent Fau
Termékinformációk
Szerzők: | Relais Desserts, Laurent Fau |
Kiadó: | Editions de la Martinière |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. szeptember 30. |
ISBN: | 9782732499208 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22.8 x 29.3 x 3.6 cm |
Súly: | 2.24 kg |
Oldalszám: | 408 |
Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Seeking The South

Egy modern déli szakácskönyv, amely a régió növekvő sokszínűségét ünnepli, Rob Newton séf-étterem tulajdonos tollából.
La Boulangerie

Frédéric Lalos (MOF Boulanger) Franciaország egyik legjobb pék „szakmunkásának” szakkönyve, aki bemutatja a kenyérkészítés minden technikáját.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.