Barion Pixel

Haute pâtisserie - 100 créations par les meilleurs chefs pâtissiers

Relais Desserts


« Vissza | Szerzők: Relais Desserts, Laurent Fau
  2021. november 22. 12:04

Haute pâtisserie - 100 créations par les meilleurs chefs pâtissiers

Nouvelle édition !

Ez a különleges cukrászkönyv 100 receptet kínál a Relais Desserts egyesület legjobb cukrászaitól, köztük Pierre Hermé, Jean-Paul Hévin (MOF), Laurent Duchêne (MOF), Sadaharu Aoki, Frédéric Cassel (a francia csapat edzője és  Championne du monde de Pâtisserie), Jérôme de Oliveira (Championne du monde de Pâtisserie), Vincent Guerlais, Claire Damon, Patrick Agnellet, François Payard New Yorkból és Luigi Biasetto (Championne du monde de Pâtisserie) Padovából.


A világ cukrász-elitjét egyesítő Relais Desserts alapjait két kulcsszóra építi: kiválóság és know-how. A megosztás és a minőség azonos dinamikája mellett a cukrászok 100 eredeti alkotás közül választhatnak. Pavlova, Mellocakes, Dessert Cappuccino, Panettone, Japán túrótorta... gyönyörű torták, remek piték, ellenállhatatlan cukrászsütemények, ropogós apró édességek közül, És minden alkotás elérhetővé válik, mert receptjeik mellé a cukrászok feltárják a lényeges részleteket, oktatási tanácsaikat is.

A könyv végén portrék mutatják be egyenként a szakembereket, akik elmagyarázzák az emblematikus receptválasztást.

Ez az új kiadás a Relais Desszert Egyesület fennállásának 40. évfordulóját ünnepli, frissítve integrálva a Relais Desserts egyesület nyolc új tagját és receptjeit is.

Photo: Laurent Fau

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Relais Desserts, Laurent Fau
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 30.
ISBN: 9782732499208
Nyelv: Francia
Méretek: 22.8 x 29.3 x 3.6 cm
Súly: 2.24 kg
Oldalszám: 408
Ár: 18 890 Ft
(17 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Tu Casa Mi Casa

Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.


Rare Whisky - Explore the World's Most Exquisite Spirits

Rare Whisky - Explore the World's Most Exquisite Spirits

A Rare Whiskey a világ legkiválóbb és legritkább whiskyinek stílusos felfedezése, kitűnően csomagolva egy keménykötésű könyvbe, külső tokkal védve azt. 


Szerzők: Patrick Mahé

Une autre idée du pain

Une autre idée du pain

Thomas Teffri-Chambelland, a pékké vált egykori biológiatanár, a l'Ecole internationale de boulangerie (Nemzetközi pékiskola) alapítója és Nathaniel Doboin vállalkozó és világutazó találkozásának gyümölcseként a pékszakma egy új fajtája született meg. Egy új ágazat, új receptekkel, ami természetesen gluténmentes termékek létrehozását tűzte ki célul.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.