Barion Pixel

Haute pâtisserie - 100 créations par les meilleurs chefs pâtissiers

Relais Desserts


« Vissza | Szerzők: Relais Desserts, Laurent Fau
  2021. november 22. 12:04

Haute pâtisserie - 100 créations par les meilleurs chefs pâtissiers

Nouvelle édition !

Ez a különleges cukrászkönyv 100 receptet kínál a Relais Desserts egyesület legjobb cukrászaitól, köztük Pierre Hermé, Jean-Paul Hévin (MOF), Laurent Duchêne (MOF), Sadaharu Aoki, Frédéric Cassel (a francia csapat edzője és  Championne du monde de Pâtisserie), Jérôme de Oliveira (Championne du monde de Pâtisserie), Vincent Guerlais, Claire Damon, Patrick Agnellet, François Payard New Yorkból és Luigi Biasetto (Championne du monde de Pâtisserie) Padovából.


A világ cukrász-elitjét egyesítő Relais Desserts alapjait két kulcsszóra építi: kiválóság és know-how. A megosztás és a minőség azonos dinamikája mellett a cukrászok 100 eredeti alkotás közül választhatnak. Pavlova, Mellocakes, Dessert Cappuccino, Panettone, Japán túrótorta... gyönyörű torták, remek piték, ellenállhatatlan cukrászsütemények, ropogós apró édességek közül, És minden alkotás elérhetővé válik, mert receptjeik mellé a cukrászok feltárják a lényeges részleteket, oktatási tanácsaikat is.

A könyv végén portrék mutatják be egyenként a szakembereket, akik elmagyarázzák az emblematikus receptválasztást.

Ez az új kiadás a Relais Desszert Egyesület fennállásának 40. évfordulóját ünnepli, frissítve integrálva a Relais Desserts egyesület nyolc új tagját és receptjeit is.

Photo: Laurent Fau

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Relais Desserts, Laurent Fau
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 30.
ISBN: 9782732499208
Nyelv: Francia
Méretek: 22.8 x 29.3 x 3.6 cm
Súly: 2.24 kg
Oldalszám: 408
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cenador de Amós

Cenador de Amós

Kifinomult egyszerűség, különös tekintettel a részletekre, amely új határokat keres, ezáltal az ételeket egy másik szintre emeli. 


Szerzők: Jesús Sánchez

Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Anarkia

Anarkia

Az Anarkia az El Celler de Can Roca (3 Michelin-csillag) édességkonyháját bemutató nagy volumenű mű, Jordi Roca - a 2004-ben a világ legjobb cukrászának kikiáltott séf – bűvös desszertjeinek gyűjteménye. 30 éves története során az (Joan, Josep és Jordi Roca vezette) El Celler de Can Roca-t kétszer választották meg a világ legjobb éttermének.


Szerzők: Jordi Roca