Karen Torosyan

Secrets et techniques d'un cuisinier orfèvre


« Vissza | Szerzők: Chihiro Masui, Karen Torosyan
  2020. augusztus 01. 12:39

Karen Torosyan

Karen Torosyan, szenvedélyes séf, a Bozar Restaurant, Brüsszel egyik legismertebb éttermének lelke. 


A pástétom bajnokot (Champion du Monde de Pâté-Croûte 2015) a nagy francia gasztronómia és az ország tradicionális ételei ihletik meg, az egyik emblematikus étele a „Koulibiak” ma referenciaértéknek számít e területen. Ebben a könyvben felfedi a legdrágább főzési technikáit-titkait, mesteri tanúvallomását, óriási nagylelkűségéről, maximalizmusáról. 

Photo: Richard Haughton

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Chihiro Masui, Karen Torosyan
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9782081473348
Nyelv: Francia
Méretek: 22 x 28.9 x 2.2 cm
Oldalszám: 288
Ár: 18 990 Ft