Barion Pixel

La Charcuterie - 120 produits, 120 recettes

Meilleur Ouvrier de France (MOF)


« Vissza | Szerzők: Guy Krenzer
  2019. október 20. 00:45

La Charcuterie - 120 produits, 120 recettes

Kiemelkedő hentestermékek és hozzájuk méltó receptek Guy Krenzer, Meilleur Ouvrier de France (MOF) séftől.


A hentestermékek minden formájukban megmutatkoznak ebben a könyvben, amit egy a szakterületen Meilleur Ouvrier de France címet szerzett séf, Guy Krenzer neve fémjelez, aki szaktudása mellett a hentestermékek széles panorámáját is bemutatja. Kolbászok, pástétomok, terrine-ek, sonkák, foie gras, és pacaltermékek- közel 120 termék, amiknek minden titkát megismerhetjük. Minden fejezet egy termékcsaládnak van szentelve, amiknek belekóstolhatunk történelmébe mielőtt megízlelhetjük hagyományos receptjeit. Felfedezhetjük a hentesmesterséget is, a disznók nevelésétől szólások és kifejezések rövid gyűjteményéig. Íme, egy barátságos téma – a kulináris örökség terroirjának felfedezése, aminek alapvető információi és frappáns anekdotái csábító receptekhez vezetnek. Egy jó étvágyú könyv egy kreatív és bőkezű séftől.

Photo: Edition de La Martiniere

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Guy Krenzer
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9782732490519
Nyelv: Francia
Méretek: 20.3 x 29.2 x 3.4 cm
Súly: 1.98 kg
Oldalszám: 400
Ár: 18 790 Ft
(17 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Chocolates and Confections

Chocolates and Confections

A csokoládé és cukorkakészítés reneszánszát éli, népszerű tevékenységnek számít az egész világon. Az afrodiziákumként ismert csokoládé feldolgozásához nyújt segítséget a Peter Greweling által írt és szerkesztett professzionális szakkönyv. Ez egy átfogó útmutató, segítség, a csokoládé és cukorkakészítésben jártas (gyakorló) vagy kezdő szakemberek, cukrászok számára egyaránt.


Sous-Vide Cuisine

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


Peru

Peru

Részletes perui szakácskönyv több mint 500 tradicionális, otthon is elkészíthető recepttel, az ország legelismertebb és legnépszerűbb séfjétől, Gastón Acuriotól. A világ egyik leginnovatívabb, legeredetibb és egyik legegyedibb ízekkel teli konyhája a perui konyha. A séfek, gasztronómiai kritikusok, továbbá a szaksajtó is következetesen a „következő nagy dolog”-ként kiáltotta ki a Perui konyhát.

 

Szerzők: Gastón Acurio

Céréales & légumineuses

Céréales & légumineuses

Két legutóbbi műve, a Champignons és az Herbes után, Régis Marcon, a háromcsillagos séf egy nagyon népszerű témával foglalkozik: a gabonafélékkel és a hüvelyesekkel. Két, ezt megelőző könyvének mintájára az első 2 fejezet a gabonafélék és hüvelyesek bemutatásának van szentelve: 65 fajtát ismerhetünk meg földrajzi eredetük, történelmükön át, az alapanyagokat középpontba helyező fotókkal kísérve.


Szerzők: Regis Marcon