Larousse Patisserie and Baking
The ultimate expert guide, with more than 200 recipes and step-by-step techniques

Larousse Patisserie and Baking az egyik legtekintélyesebb francia konyhai márka cukrásztechnológiai útmutatója.
A sütés minden aspektusát lefedi - az egyszerű mindennapi süteményektől-desszertektől kezdve a különleges alkalmakra készülő díszes különlegességekig.
A cukrászkönyv több mint 200 receptet tartalmaz, a gyors keverésű joghurt tortán, a sós-karamellás pitén és a látványos vegyes bogyós mille-feuille-n keresztül, csak hogy néhányat említsünk.
Több mint 30 rendkívül részletes lépésről-lépésre technikai szakasz biztosítja, hogy a sütés mindig tökéletes legyen. A könyv magában foglalja a különféle tésztafélék tökéletesítéséről szóló műhelytitkait, a csokoládé kezelését, a lekvárfőzést és még sok minden mást, és mindezeket egyértelmű, szakértői fényképek segítik.
Könyv részletek
Szerző: | Éditions Larousse |
Kiadó: | Hamlyn |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9780600636205 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20 x 25 x 4.8 cm |
Súly: | 2.34 kg |
Oldalszám: | 512 |
Ár: | 16 990 Ft |