Le Grand livre de la Charcuterie
Terrines, saucisses, pâtés en croûte / Meilleurs Ouvriers de France MOF

A szakma három virtuózának munkája, a Le Grand Livre de la Charcuterie az új nélkülözhetetlen kellék minden rendes charcutier (hentestermék-készítő) számára, aki méltóan szeretnék ezt a címet viselni.
Arnaud Nicolas, Fabien Pairon és Christian Ségui, mindhárman a MOF - Meilleurs Ouvriers de France cím birtokosai, átadják szaktudásukat és trükkjeiket 100 modern termék receptjén keresztül, egy eddig példátlan, hivatásos és félhivatásos közönségnek szánt charcuterie-Biblia formájában. Kolbászok, hurkák, sonkák, terrine-ek és pâtés en croûte-ok (tésztában sült pástétomok) mellett a charcuterie minden alapját megtalálja, a három írónk gazdag szakmai tapasztalatának hála, amihez egyedi receptek társulnak a konyha világának neves személyiségeitől.
Photo: Ducasse Editions
Termékinformációk
Szerzők: | Arnaud Nicolas, Fabien Pairon, Christian Segui |
Kiadó: | Ducasse Editions |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9782841239917 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22.3 x 29.8 x 2.9 cm |
Súly: | 1.55 kg |
Oldalszám: | 280 |
Ár: |
22 890 Ft (21 800 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Game

A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.
Cresci

Rendkívüli könyv a kelt tészta világáról, két tradicionális tésztakészítő mestertől Iginio Massari-tól és Achille Zoia-tól.
Tequila & Mezcal

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét.
Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát.