Barion Pixel

Le Grand livre de la Charcuterie

Terrines, saucisses, pâtés en croûte / Meilleurs Ouvriers de France MOF


« Vissza | Szerzők: Arnaud Nicolas, Fabien Pairon, Christian Segui
  2018. december 02. 13:03

Le Grand livre de la Charcuterie

A szakma három virtuózának munkája, a Le Grand Livre de la Charcuterie az új nélkülözhetetlen kellék minden rendes charcutier (hentestermék-készítő) számára, aki méltóan szeretnék ezt a címet viselni. 


Arnaud Nicolas, Fabien Pairon és Christian Ségui, mindhárman a MOF - Meilleurs Ouvriers de France cím birtokosai, átadják szaktudásukat és trükkjeiket 100 modern termék receptjén keresztül, egy eddig példátlan, hivatásos és félhivatásos közönségnek szánt charcuterie-Biblia formájában. Kolbászok, hurkák, sonkák, terrine-ek és pâtés en croûte-ok (tésztában sült pástétomok) mellett a charcuterie minden alapját megtalálja, a három írónk gazdag szakmai tapasztalatának hála, amihez egyedi receptek társulnak a konyha világának neves személyiségeitől.

Photo: Ducasse Editions

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Arnaud Nicolas, Fabien Pairon, Christian Segui
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9782841239917
Nyelv: Francia
Méretek: 22.3 x 29.8 x 2.9 cm
Súly: 1.55 kg
Oldalszám: 280
Ár: 22 890 Ft
(21 800 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Game

Game

A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.


Szerzők: Covey Rice

Cresci

Cresci

Rendkívüli könyv a kelt tészta világáról, két tradicionális tésztakészítő mestertől Iginio Massari-tól és Achille Zoia-tól.


Tequila & Mezcal

Tequila & Mezcal

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét. 


Eataly: Contemporary Italian Cooking

Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát. 


Szerzők: Eataly