Barion Pixel

Le Grand livre de la Naturalité d'Alain Ducasse


« Vissza | Szerzők: Alain Ducasse, Romain Meder, Jessica Prealpato
  2022. december 09. 16:19

Le Grand livre de la Naturalité d'Alain Ducasse

A Le Grand livre de la Naturalité d'Alain Ducasse, több mint 120 új receptet kínál a Plaza Athénée-ből, amióta Alain Ducasse kikényszerítette a természetességet.


2014, zöldségek, halak, gabonafélék, Alain Ducasse a Naturality-vel igényes és jövőbe látó keretet hoz létre annak a konyhának, amelyet a párizsi Plaza Athénée éttermében szeretne látni.
Azóta Alain Ducasse konyhái a Plaza Athénée-ben a természet által irányított kulináris alkotás helyszínévé váltak. Ez a két részre osztott könyv, a Romain Meder által hangszerelt Cuisialité és a Jessica Préalpato által hangszerelt Desseralité, kronológiai sorrendben mutatja be e kulináris filozófia legemblematikusabb receptjeit.
Az olyan technikák segítségével, mint az erjesztés, pörkölés vagy extrakció, Romain Meder séf felfedi a termékek eredeti ízét.
Jessica Préalpato cukrász nagyon egyszerű desszerteket kínál, amelyek ízének tisztasága megszólal. Ez a példátlan megközelítés lehetővé tette számára, hogy 2019-ben megszerezze a világ legjobb cukrásza címet.

Photo: Ducasse Editions

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Alain Ducasse, Romain Meder, Jessica Prealpato
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2022. december 09.
ISBN: 9782379450686
Nyelv: Francia
Méretek: 24.2 x 31 x 5.1 cm
Oldalszám: 479
Ár: 22 990 Ft
(21 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Vegetarisch

Vegetarisch

A vegán és a vegetáriánus konyhát még ma is a gasztronómiában elhanyagoltan kezelik. A vegetáriánus konyha szegmensét izgalmassá tenni, sokrétű szabályt, ízlést kielégíteni egy szélsőséges kihívás minden szakember számára. Különösen akkor, ha nagymértékben megkísérlik a tejszínt és a vajat nélkülözni, annak érdekében, hogy a fő elemként használt alapanyagok jellegzetes, saját aromáik-ízük érvényesüljenek. 


Plant and Planet

Plant and Planet

Az egyszerű lépések hatással lehetnek bolygónkra. A BuzzFeed Goodful kínálatából ez a 75 növényi alapú recept, valamint egy „hulladékszegény” stratégia elvezeti Önt egy fenntarthatóbb élethez, amelyben jól érezheti magát.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Pasta - A Cookbook

Pasta - A Cookbook

Stílusos, tészta mesterkurzus New York város első számú tészta szakácsától, 40 kézzel készített tésztaforma receptjeivel és 100 olasz amerikai, regionális olasz és modern ételekkel.