Barion Pixel

Le Grand livre de la Naturalité d'Alain Ducasse


« Vissza | Szerzők: Alain Ducasse, Romain Meder, Jessica Prealpato
  2022. december 09. 16:19

Le Grand livre de la Naturalité d'Alain Ducasse

A Le Grand livre de la Naturalité d'Alain Ducasse, több mint 120 új receptet kínál a Plaza Athénée-ből, amióta Alain Ducasse kikényszerítette a természetességet.


2014, zöldségek, halak, gabonafélék, Alain Ducasse a Naturality-vel igényes és jövőbe látó keretet hoz létre annak a konyhának, amelyet a párizsi Plaza Athénée éttermében szeretne látni.
Azóta Alain Ducasse konyhái a Plaza Athénée-ben a természet által irányított kulináris alkotás helyszínévé váltak. Ez a két részre osztott könyv, a Romain Meder által hangszerelt Cuisialité és a Jessica Préalpato által hangszerelt Desseralité, kronológiai sorrendben mutatja be e kulináris filozófia legemblematikusabb receptjeit.
Az olyan technikák segítségével, mint az erjesztés, pörkölés vagy extrakció, Romain Meder séf felfedi a termékek eredeti ízét.
Jessica Préalpato cukrász nagyon egyszerű desszerteket kínál, amelyek ízének tisztasága megszólal. Ez a példátlan megközelítés lehetővé tette számára, hogy 2019-ben megszerezze a világ legjobb cukrásza címet.

Photo: Ducasse Editions

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Alain Ducasse, Romain Meder, Jessica Prealpato
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2022. december 09.
ISBN: 9782379450686
Nyelv: Francia
Méretek: 24.2 x 31 x 5.1 cm
Oldalszám: 479
Ár: 22 990 Ft
(21 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Japan The Cookbook

Japan The Cookbook

Demisztifikálja és mindenki számára elérhetővé teszi a világ egyik legősibb és legnagyobb tiszteletnek örvendő kulináris kultúráját. A világ étvágya a japán ételek iránt kimeríthetetlen – a sushi és a ramen megtalálhatók a sarki boltokban is, míg a japán alapanyagok elérhetőek a világ szupermarketeiben. Egészséges opciók gazdag választéka, hal-alapú ételektől zöldségközpontú fogásokig egyaránt.


Etxebarri

Etxebarri

Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Flour + Water...Pasta

Flour + Water...Pasta

“flour + water”, San Francisco vadul népszerű olasz tészta étterme. Az étterem és tulajdonosai a kézműves tésztakészítés elkötelezettjei, nem engednek a rájuk jellemző kiváló minőségből.