Le Grand livre de la Naturalité d'Alain Ducasse

A Le Grand livre de la Naturalité d'Alain Ducasse, több mint 120 új receptet kínál a Plaza Athénée-ből, amióta Alain Ducasse kikényszerítette a természetességet.
2014, zöldségek, halak, gabonafélék, Alain Ducasse a Naturality-vel igényes és jövőbe látó keretet hoz létre annak a konyhának, amelyet a párizsi Plaza Athénée éttermében szeretne látni.
Azóta Alain Ducasse konyhái a Plaza Athénée-ben a természet által irányított kulináris alkotás helyszínévé váltak. Ez a két részre osztott könyv, a Romain Meder által hangszerelt Cuisialité és a Jessica Préalpato által hangszerelt Desseralité, kronológiai sorrendben mutatja be e kulináris filozófia legemblematikusabb receptjeit.
Az olyan technikák segítségével, mint az erjesztés, pörkölés vagy extrakció, Romain Meder séf felfedi a termékek eredeti ízét.
Jessica Préalpato cukrász nagyon egyszerű desszerteket kínál, amelyek ízének tisztasága megszólal. Ez a példátlan megközelítés lehetővé tette számára, hogy 2019-ben megszerezze a világ legjobb cukrásza címet.
Photo: Ducasse Editions
Termékinformációk
Szerzők: | Alain Ducasse, Romain Meder, Jessica Prealpato |
Kiadó: | Ducasse Editions |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2020 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. december 09. |
ISBN: | 9782379450686 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 24.2 x 31 x 5.1 cm |
Oldalszám: | 479 |
Ár: |
22 990 Ft (21 895 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Vegetarisch

A vegán és a vegetáriánus konyhát még ma is a gasztronómiában elhanyagoltan kezelik. A vegetáriánus konyha szegmensét izgalmassá tenni, sokrétű szabályt, ízlést kielégíteni egy szélsőséges kihívás minden szakember számára. Különösen akkor, ha nagymértékben megkísérlik a tejszínt és a vajat nélkülözni, annak érdekében, hogy a fő elemként használt alapanyagok jellegzetes, saját aromáik-ízük érvényesüljenek.
Plant and Planet

Az egyszerű lépések hatással lehetnek bolygónkra. A BuzzFeed Goodful kínálatából ez a 75 növényi alapú recept, valamint egy „hulladékszegény” stratégia elvezeti Önt egy fenntarthatóbb élethez, amelyben jól érezheti magát.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Pasta - A Cookbook

Stílusos, tészta mesterkurzus New York város első számú tészta szakácsától, 40 kézzel készített tésztaforma receptjeivel és 100 olasz amerikai, regionális olasz és modern ételekkel.