Le Grand Livre de la Viennoiserie
Classique Tendance Exception

Négy referencia pék összeáll és felfedik magukat ebben az OPUS-ban!
A „Le Grand Livre de la Boulangerie” sikere után a pékség új alapvető eszköze a Le Grand Livre de la Viennoiserie könyve. 80 recepten keresztül, amelyek közül néhányat lépésről lépésre szemléltetnek, négy szakértőnk, Jean-Marie Lanio, Thomas Marie (MOF), Olivier Magne (MOF) és Jérémy Ballester továbbadják tudásukat, hogy te legyél a következő „viennoiserie” szakértő.
Ezzel a gyönyörű tankönyvvel, a vajas tészta és annak hajtogatási technikáival és a MOF verseny eredeti alkotásaival, divatos péksüteményeivel, briósaival és a klasszikusokkal már nem lesznek titkosak az Ön számára. Valódi referenciamunka minden szakember és Viennoiserie szerelmesnek akik a know-how fejlesztésével és technikájának tökéletesítésével foglalkoznak!
Termékinformációk
Szerzők: | Jean-Marie Lanio, Thomas Marie, Olivier Magne, Jérémy Ballester |
Kiadó: | Ducasse Editions |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9782379450440 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22.3 x 29.8 x 2.9 cm |
Súly: | 1.5 kg |
Oldalszám: | 279 |
Ár: |
19 190 Ft (18 276 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Frantzén - The Cookbook

Stockholmban egy teljesen egyedülálló étteremnek sikerült meghatároznia a modern hedonisztikus gasztronómiát. A Frantzén étterem szenzáció a globális fine dining gasztronómiában, és most a siker mögött álló csapat recepteket, inspirációt, gondolatokat és részleteket oszt meg e gasztronómiai cél és intézmény létrehozásával kapcsolatban.
Chocolates and Confections

A csokoládé és cukorkakészítés reneszánszát éli, népszerű tevékenységnek számít az egész világon. Az afrodiziákumként ismert csokoládé feldolgozásához nyújt segítséget a Peter Greweling által írt és szerkesztett professzionális szakkönyv. Ez egy átfogó útmutató, segítség, a csokoládé és cukorkakészítésben jártas (gyakorló) vagy kezdő szakemberek, cukrászok számára egyaránt.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
China - The Cookbook

A világ legnépszerűbb és legősibb konyhájának meghatározó szakácskönyve. A Mexico és a The Nordic Cookbook után, újabb cím következik a több millió eladott példánnyal büszkélkedő nemzeti konyhákat bemutató szakácskönyvek sorozatában, a China: The Cookbook.