Barion Pixel

Le Grand Livre de la Viennoiserie

Classique Tendance Exception


« Vissza | Szerzők: Jean-Marie Lanio, Thomas Marie, Olivier Magne, Jérémy Ballester
  2020. május 18. 08:58

Le Grand Livre de la Viennoiserie

Négy referencia pék összeáll és felfedik magukat ebben az OPUS-ban!


A „Le Grand Livre de la Boulangerie” sikere után a pékség új alapvető eszköze a Le Grand Livre de la Viennoiserie könyve. 80 recepten keresztül, amelyek közül néhányat lépésről lépésre szemléltetnek, négy szakértőnk, Jean-Marie Lanio, Thomas Marie (MOF), Olivier Magne (MOF) és Jérémy Ballester továbbadják tudásukat, hogy te legyél a következő „viennoiserie” szakértő.

Ezzel a gyönyörű tankönyvvel, a vajas tészta és annak hajtogatási technikáival és a MOF verseny eredeti alkotásaival, divatos péksüteményeivel, briósaival és a klasszikusokkal már nem lesznek titkosak az Ön számára. Valódi referenciamunka minden szakember és Viennoiserie szerelmesnek akik a know-how fejlesztésével és technikájának tökéletesítésével foglalkoznak!

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Jean-Marie Lanio, Thomas Marie, Olivier Magne, Jérémy Ballester
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9782379450440
Nyelv: Francia
Méretek: 22.3 x 29.8 x 2.9 cm
Súly: 1.5 kg
Oldalszám: 279
Ár: 19 190 Ft
(18 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Frantzén - The Cookbook

Frantzén - The Cookbook

Stockholmban egy teljesen egyedülálló étteremnek sikerült meghatároznia a modern hedonisztikus gasztronómiát. A Frantzén étterem szenzáció a globális fine dining gasztronómiában, és most a siker mögött álló csapat recepteket, inspirációt, gondolatokat és részleteket oszt meg e gasztronómiai cél és intézmény létrehozásával kapcsolatban. 


Chocolates and Confections

Chocolates and Confections

A csokoládé és cukorkakészítés reneszánszát éli, népszerű tevékenységnek számít az egész világon. Az afrodiziákumként ismert csokoládé feldolgozásához nyújt segítséget a Peter Greweling által írt és szerkesztett professzionális szakkönyv. Ez egy átfogó útmutató, segítség, a csokoládé és cukorkakészítésben jártas (gyakorló) vagy kezdő szakemberek, cukrászok számára egyaránt.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


China - The Cookbook

China - The Cookbook

A világ legnépszerűbb és legősibb konyhájának meghatározó szakácskönyve. A Mexico és a The Nordic Cookbook után, újabb cím következik a több millió eladott példánnyal büszkélkedő nemzeti konyhákat bemutató szakácskönyvek sorozatában, a China: The Cookbook.