Les Glaces qui rafraîchissent et qu'on adore
80 recettes de glaces, sorbets et crèmes glacées

A jó idő beköszöntével Christophe Felder elővette a fagylaltkészítőjét, hogy elképzeljen 80 fagylalt, sorbet és jégkrém receptet.
Vannak a klasszikusok: eper sorbet, vanília vagy csokoládé fagylalt, pisztácia vagy az olasz stracciatella. Ínyenc alkotások: Paris-Brest vagy gesztenye fagylalt. Merész ízek: avokádó vagy fekete szarvasgomba. Tojás nélküli fagylaltok: mascarpone-eper vagy orgeat szirup.
Fanyar sorbet-k: cassis, banán-passió vagy mandarin; Fantázia sorbet-k: sárgarépa, levendula vagy mojito. Fagylalt kelyhek: fekete-erdő vagy vanília-áfonya.
Mindent a séf kiegészítőivel díszítve, kóstolva: habcsókkal, keksszel, pralinéval és csokoládés szószokkal. 80 változat, tele ízekkel, frissességgel.
Photo: Laurent Rouvrais
Termékinformációk
Szerzők: | Christophe Felder, Laurent Rouvrais, Sarah Vasseghi |
Kiadó: | Editions de la Martinière |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9782732493800 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 19.5 x 26.2 x 1.8 cm |
Súly: | 0.78 kg |
Oldalszám: | 192 |
Ár: |
11 790 Ft (11 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb hivatásosaitól, akik az Arte Heladero magazinban jelentek meg az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 jégkrém-családra vannak osztva.
Csokoládé Le Cordon Bleu

Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe.