Barion Pixel

Les Glaces qui rafraîchissent et qu'on adore

80 recettes de glaces, sorbets et crèmes glacées


« Vissza | Szerzők: Christophe Felder, Laurent Rouvrais, Sarah Vasseghi
  2020. június 29. 21:41

Les Glaces qui rafraîchissent et qu'on adore

A jó idő beköszöntével Christophe Felder elővette a fagylaltkészítőjét, hogy elképzeljen 80 fagylalt, sorbet és jégkrém receptet.


Vannak a klasszikusok: eper sorbet, vanília vagy csokoládé fagylalt, pisztácia vagy az olasz stracciatella. Ínyenc alkotások: Paris-Brest vagy gesztenye fagylalt. Merész ízek: avokádó vagy fekete szarvasgomba. Tojás nélküli fagylaltok: mascarpone-eper vagy orgeat szirup.
Fanyar sorbet-k: cassis, banán-passió vagy mandarin; Fantázia sorbet-k: sárgarépa, levendula vagy mojito. Fagylalt kelyhek: fekete-erdő vagy vanília-áfonya.
Mindent a séf kiegészítőivel díszítve, kóstolva: habcsókkal, keksszel, pralinéval és csokoládés szószokkal. 80 változat, tele ízekkel, frissességgel.

Photo: Laurent Rouvrais

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Christophe Felder, Laurent Rouvrais, Sarah Vasseghi
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9782732493800
Nyelv: Francia
Méretek: 19.5 x 26.2 x 1.8 cm
Súly: 0.78 kg
Oldalszám: 192
Ár: 11 790 Ft
(11 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb hivatásosaitól, akik az Arte Heladero magazinban jelentek meg az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 jégkrém-családra vannak osztva.


Szerzők: Several Authors

Csokoládé Le Cordon Bleu

Csokoládé Le Cordon Bleu

Fedezze fel a világot, ahol a csokoládé a király, ahol ez a legváltozatosabb összetevő zamatos tortákká, pitékké, mousse és jeges desszertekké, italokká, kekszekké és egyéb édességekké alakul át.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Curious Bartender Volume 1

The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe.