Barion Pixel

Mexican Food - The Ultimate CookbookMexican Food - The Ultimate Cookbook

A Mexican Food: The Ultimate Cookbook egy gyönyörű és alapos receptgyűjtemény, amely a mexikói konyha gazdag hagyományaiból merít és kortárs hatások ihlették.


Azok vagyunk, amit megeszünk, tartja a mondás, és ahogyan a mexikóiak ma esznek, az az ország gazdag múltra visszatekintő történelmének közvetlen eredménye. A bennszülött hagyományoktól a gyarmati befolyásig és azon túl is Mexikó nemzedékek óta magába szívta a különböző helyi és külföldi hatásokat, ami miatt az ország ételei olyan ízletesek és változatosak. A Mexican Food: The Ultimate Cookbook receptjei a tengerparti finomságokat, a kiadós hegyi ételeket és az ízletes utcai tacókat is felölelik, a mexikói ételek sokféle típusát tükrözik, továbbá interjúkat is tartalmaznak az ország legjobb szakácsaival.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Luis Robles, Lori Sauer, Aaron Melendrez, Balo Orozco, Augie Saucedo, Gabe Erales, Jim Sullivan
Kiadó: Cider Mills Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2023. február 22.
ISBN: 9781646431892
Nyelv: Angol
Méretek: 18.4 x 27.3 x 4.8 cm
Súly: 1.93 kg
Oldalszám: 832
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Nature's Table

Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.


Szerzők: Emmanuel Renaut

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.


Szerzők: Eric Zandona

Relæ: A Book of Ideas

Relæ: A Book of Ideas

Chef Christian F. Puglisi 2010-ben megnyitotta Relæ nevű éttermét, Koppenhágának egy kegyetlen, bűn sújtotta részén. A célja egyszerű volt: kifogástalan, fenntartható, zöldség orientált ételeket kínálni magas színvonalon. Mindezt egy olyan kivitelezésben, hogy az mentes legyen a jól ismert luxuséttermek elbizakodott kínálatától. A Relæ azonnali sikert ért el, és Puglisi magával ragadó filozófiája – ami hangsúlyozta az újító és lényegi mivoltát a főzésnek –intő jellé vált a szakácsok számára szerte a világon.

 

A Pékmesterség Magasiskolája

A Pékmesterség Magasiskolája

Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény!