Barion Pixel

Mexico: A Culinary Quest


« Vissza | Szerzők: Hossein Amirsadeghi, Ana Paula Gerard
  2018. április 14. 11:52

Mexico: A Culinary Quest

Kulináris vándorút Mexikó hagyományos ételein és népének ínyenc világán keresztül. Az ország 31 államának festői tájain és a fővárosán át vezető utazás krónikája, több mint 100 szórakoztató és ismeretterjesztő cikkel. Ez a könyv megragadja Mexikó lényegét, szellemét, kultúráját, ételeinek történetét és kortárs gasztronómiai stílusainak ámulatba ejtően változatos skáláját.


A Yucatán-félszigettől Baja California-ig, Michoacán-tól Tabasco-ig, és Nuevo León-tól Chiapas-ig, a Mexico: A Culinary Quest időtlen ideje fennálló kulináris hagyományok felkutatására indul és az út során bemutat apácákat, úrhölgyeket, parasztokat, szegénynegyedek lakosait, kreatív szereplőket a művészetek, az építészet, zene és a média világából, üzletembereket és – természetesen – nagy nevű séfeket. A 100 élettel teli cikket helyiek és helyek hangulatképei kísérik, amik az esztétikus kölcsönhatást erősítik a vizuális és szövegi tartalom között. Habár a fókusz az ételeken van, a könyv vonzereje nem csak a megismert arcokban – asztalaikban, ételeikben, helyi különlegességeikben, és konyháikban – rejlik, az ország lenyűgöző helyszínei és tájai is ugyanolyan fontos szerepet kapnak. Igényes helyektől helyi csehókig a Mexico: A Culinary Quest lakoma a szemnek, az érzékeknek és a szellemnek egyaránt.

 

Photo: Adam Wiseman


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Hossein Amirsadeghi, Ana Paula Gerard
Kiadó: Thames and Hudson Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780500970829
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 32 x 4.8 cm
Súly: 3.92 kg
Oldalszám: 600
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Jövőbeni megjelenés


Szerzők:

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.


Szerzők: Eric Zandona

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.