Barion Pixel

Milk Street Vegetables

250 Bold, Simple Recipes for Every Season


« Vissza | Szerzők: Christopher Kimball
  2022. október 21. 12:57

Milk Street Vegetables

Christopher Kimball Milk Street-je merész, egyszerű recepteket keres a világban, és adaptálja azokat az otthoni konyhákra. Egy új könyvében ő és csapata a táplálkozási piramis egyik leginkább kihasználatlan szegletére, a zöldségekre hívja fel a figyelmet.


A történelem nagy részében a világ legtöbb kultúrája a húst az étkezés akcentusaként kezelte, nem pedig a fő eseményként – kivéve az Egyesült Államokat.

A Milk Street Vegetables a támogató kulináris játékosokat a tányér közepére helyezi. Ez nem vegetáriánus szakácskönyv; inkább a zöldségek elkészítésének művészetére való oktatásnak készült.

A globális éléskamrák által ihletett szakácskönyv egyszerű, finom és ízes, zöldségközpontú 250 recepteket tartalmaz, amelyek Athéntól Oaxacáig, Kairótól Szöulig és azon túlmenően is megtalálhatóak. 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Christopher Kimball
Kiadó: Little & Brown and Company
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2022. október 21.
ISBN: 9780316705981
Nyelv: Angol
Méretek: 22.2 x 27.2 x 3.2 cm
Súly: 1.84 kg
Oldalszám: 416
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Spanish Home Kitchen

The Spanish Home Kitchen

A The Spanish Home Kitchen könyvben José Pizarro visszautazik anyja házába, hogy ihletet merítsen azokból az ízekből, amelyeken ő felnőtt, és megosztja több mint 80 kedvenc receptjét, amelyeket Spanyolország minden részéről gyűjtött össze.


Szerzők: José Pizarro

Signature

Signature

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait. 


Szerzők: Johan Martin

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Encyclopedia of Chocolate

Encyclopedia of Chocolate

A szerkesztő (Frédéric Bau / École du Grand Chocolat Valrhona) könyve részletes és alapvető ismeretekkel látja el a sütni vágyókat a csokoládé konyhai használatáról a mindennapokban. A könyv 100 technikát mutat be lépésről-lépésre: a csokoládé felhasználásának alapjait (temperálás, ganache és pralinék készítése stb.) az édességek töltési módjait, dekorációkat, tésztákat, mousse-okat, fagylaltokat, sorbet-kat és a különböző önteteket. Minden egyes eljárás folyamatábrákkal és magyarázó szöveggel egészül ki, így segíti a helyes technikák elsajátítását.


Szerzők: Frédéric Bau