Mirazur
Mauro Colagreco

Ismerkedjen meg az olasz-argentín séf, Mauro Colagreco Menton-i Mirazur éttermének szellemiségével. Szerelem első látásra ez a könyv; a terroir és az alapanyagok előtti hódolat, amik a modernitás fő szereplői a 3 Michelin-csillagos séf konyhájában.
Fedezze fel azokat a termékeket és az arcokat, akik lehetővé teszik a séf és brigádja számára, hogy nap mint nap új ételeket kínálhassanak a vendégeiknek, az adott pillanatban elérhető legkiválóbb helyi termékekből kiindulva. Az étlap a régió termelőiről és a hagyományokról mesél - egyedülálló konyha, ami a francia ‘savoir-vivre’ és az olasz ‘bella vita’ között működő kémia gyönyörű példája. Látogassa meg ezt a kisvárost, a Côte d'Azur legvégén, Olaszország határában, ahol eddig ismeretlen kombinációk születnek a tenger ereje, a hegyvidék kultúrája és a kertek színei és aromái közötti párbeszédből.
Csiga karalábéval, Galamb tönkölybúzával és erdei szamócával, San Remo-i garnéla eperrel és zsenge mandulával, Tengeri uborka törökmogyoróval és fokhagymával, Datolyaszilva armagnac-kal és zsenge dióval.
A francia nyelvű változatot csak előrendelésre rendelhető!
Termékinformációk
Szerző: | Mauro Colagreco |
Kiadó: | Ducasse Editions |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9782841239856 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 24.8 x 30 x 4.3 cm |
Oldalszám: | 359 |
Ár: |
21 190 Ft (20 181 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
El Celler de Can Roca

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.
Upper Crust - Homemade Bread the French Way

Bevezetés a kenyérsütés francia művészetébe - beleértve az összetevők kiválasztását, starter kultúra és a kenyérkészítési technikákat - több mint 100 recepttel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.