Barion Pixel

Mirazur

Mauro Colagreco


« Vissza | Szerzők: Mauro Colagreco
  2018. augusztus 04. 13:38

Mirazur

Ismerkedjen meg az olasz-argentín séf, Mauro Colagreco Menton-i Mirazur éttermének szellemiségével. Szerelem első látásra ez a könyv; a terroir és az alapanyagok előtti hódolat, amik a modernitás fő szereplői a 3 Michelin-csillagos séf konyhájában. 


Fedezze fel azokat a termékeket és az arcokat, akik lehetővé teszik a séf és brigádja számára, hogy nap mint nap új ételeket kínálhassanak a vendégeiknek, az adott pillanatban elérhető legkiválóbb helyi termékekből kiindulva. Az étlap a régió termelőiről és a hagyományokról mesél - egyedülálló konyha, ami a francia ‘savoir-vivre’ és az olasz ‘bella vita’ között működő kémia gyönyörű példája. Látogassa meg ezt a kisvárost, a Côte d'Azur legvégén, Olaszország határában, ahol eddig ismeretlen kombinációk születnek a tenger ereje, a hegyvidék kultúrája és a kertek színei és aromái közötti párbeszédből.
Csiga karalábéval, Galamb tönkölybúzával és erdei szamócával, San Remo-i garnéla eperrel és zsenge mandulával, Tengeri uborka törökmogyoróval és fokhagymával, Datolyaszilva armagnac-kal és zsenge dióval.

A francia nyelvű változatot csak előrendelésre rendelhető!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Mauro Colagreco
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9782841239856
Nyelv: Francia
Méretek: 24.8 x 30 x 4.3 cm
Oldalszám: 359
Ár: 21 190 Ft
(20 181 + ÁFA)
Státusz: Jövőbeni megjelenés

El Celler de Can Roca

El Celler de Can Roca

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.


Upper Crust - Homemade Bread the French Way

Upper Crust - Homemade Bread the French Way

Bevezetés a kenyérsütés francia művészetébe - beleértve az összetevők kiválasztását, starter kultúra és a kenyérkészítési technikákat - több mint 100 recepttel. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland