Mirazur
Mauro Colagreco (English Version)

Ismerkedjen meg az olasz - argentin séf, Mauro Colagreco Menton-i Mirazur éttermének szellemiségével. Szerelem első látásra ez a könyv; a terroir és az alapanyagok előtti hódolat, amik a modernitás fő szereplői a 3 Michelin-csillagos séf konyhájában.
Fedezze fel azokat a termékeket és az arcokat, akik lehetővé teszik a séf és brigádja számára, hogy nap mint nap új ételeket kínálhassanak a vendégeiknek, az adott pillanatban elérhető legkiválóbb helyi termékekből kiindulva. Az étlap a régió termelőiről és a hagyományokról mesél - egyedülálló konyha, ami a francia ‘savoir-vivre’ és az olasz ‘bella vita’ között működő kémia gyönyörű példája. Látogassa meg ezt a kisvárost, a Côte d'Azur legvégén, Olaszország határában, ahol eddig ismeretlen kombinációk születnek a tenger ereje, a hegyvidék kultúrája és a kertek színei és aromái közötti párbeszédből.
Csiga karalábéval, Galamb tönkölybúzával és erdei szamócával, San Remo-i garnéla eperrel és zsenge mandulával, Tengeri uborka törökmogyoróval és fokhagymával, Datolyaszilva armagnac-kal és zsenge dióval.
Termékinformációk
Szerző: | Mauro Colagreco |
Kiadó: | Catapulta |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9789876376211 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24 x 29 x 3.8 cm |
Súly: | 2.5 kg |
Oldalszám: | 380 |
Ár: |
25 990 Ft (24 752 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.
Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.