Modern Sourdough
Sweet and Savoury Recipes from Margot Bakery
Michelle Eshkeri, a Modern Sourdough könyve tökéletes egyensúlyt kínál egyszerű otthoni stílusú receptekkel és meghívóan összetettebb kihívásokkal, pontosan azt, amit minden kezdő pék keres. A receptek jól átgondoltak, egyértelműek és könnyen követhetők.
A Modern Sourdough-ban Michelle Eshkeri feltárja a kovásszal való sütés művészetét édes és sós termékein keresztül. Michelle 2016-ban a londoni East Finchley-ben egy elavult üzletben nyitotta meg a Margot Bakery üzletét. Az azonnali siker mellett, saját határait feszegette, amit egy helyi pékségben lehet... A kovásszal készült péksüteményekre, hagyományos kenyerekre szakosodott.
A Michelle örökségének ihletésével több mint 100 ínycsiklandó recept kerül közlésre.
Megismerhetjük a kovászkészítés technikáját lépésről-lépésre, és egyéb sütési mozzanatot, úgy, mint a hajtogatást, a formázást, és a sütés módszereit, így Ön könnyedén elkészítheti a Margot Bakery emblematikus kenyereit, pizzáit, focacciáit, francia péksüteményeit, a brioche-t és babkát plusz a nem kovászos kedvenceit is.
Photo: Patricia Niven
Termékinformációk
Szerző: | Michelle Eshkeri |
Kiadó: | White Lion Publishing |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9781781318768 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.5 x 24.5 x 2.5 cm |
Súly: | 0.98 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
8 990 Ft (8 562 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
So Good Recipes 2
Miért olyan népszerű a So Good Recipes? Mert ez tartalmazza az összes olyan receptet, amelyeket a So Good Nr.9-16 kiadványokban publikáltak. Ez a tökéletes kiegészítése a nagyra értékelt, minőségi cukrászatot bemutató So Good magazinnak.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.