Barion Pixel

My home land and sea. Estonia

Minu kodu maa ja meri. Eesti


« Vissza | Szerzők: Peeter Pihel
  2019. április 19. 17:42

My home land and sea. Estonia

Peeter Pihel személyes szakácskönyve Észtországból, mely régiós tapasztalatokkal, eseményekkel történetekkel egészít ki. Történetek a gazdag és egyedi ízekkel rendelkező észt ételekről, egyszóval egy könyv az észt konyhárol, gondolkodásmódról, a földdel és természettel való szoros kapcsolatról.


Könyvajánlás

„Teljesen jelen van… ő az észt konyha arca, szabad és független. A történelem és a helyi gazdaság tisztelete. A nagy tisztaságú konyha. „

Alexandre Couillon, La Marine

 

 

„Peeter az egyik legtehetségesebb észt szakács, akivel találkoztam! Első könyve lenyűgöző betekintést nyújt Észtországba - nagyszerű ételek és egyedülálló emberek révén. „

Magnus Nilsson, Fäviken Magasinet

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Peeter Pihel
Kiadó: Pilgrim
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9789949621651
Nyelv: Angol-Észt
Méretek: 22 x 27.8 x 2 cm
Súly: 1 kg
Oldalszám: 176
Ár: 13 890 Ft
(13 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.


Tu Casa Mi Casa

Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash