My home land and sea. Estonia
Minu kodu maa ja meri. Eesti

Peeter Pihel személyes szakácskönyve Észtországból, mely régiós tapasztalatokkal, eseményekkel történetekkel egészít ki. Történetek a gazdag és egyedi ízekkel rendelkező észt ételekről, egyszóval egy könyv az észt konyhárol, gondolkodásmódról, a földdel és természettel való szoros kapcsolatról.
Könyvajánlás
„Teljesen jelen van… ő az észt konyha arca, szabad és független. A történelem és a helyi gazdaság tisztelete. A nagy tisztaságú konyha. „
Alexandre Couillon, La Marine
„Peeter az egyik legtehetségesebb észt szakács, akivel találkoztam! Első könyve lenyűgöző betekintést nyújt Észtországba - nagyszerű ételek és egyedülálló emberek révén. „
Magnus Nilsson, Fäviken Magasinet
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Peeter Pihel |
Kiadó: | Pilgrim |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9789949621651 |
Nyelv: | Angol-Észt |
Méretek: | 22 x 27.8 x 2 cm |
Súly: | 1 kg |
Oldalszám: | 176 |
Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.
Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.
Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.