Pepper
From Around the World: Stories & Recipes
A bors alapvető fűszer, de olyan, amit könnyen magától értetődőnek veszünk. Erwann de Kerros, hivatásos fűszervadász és Bénédicte Bortoli gasztronómiai szakíró bemutatják a bors változatainak végtelen skáláját, külön kiemelve azt, hogy a bors eredete és minősége hogyan hat közvetlenül ételeink élvezetére.
A bors több, mint 50 aromatikus változatát ismerhetjük meg, beleértve a fehér és a fekete Penja borsot, a Tellicherry-t, a Batak berry-t stb..Ez a könyv gyönyörű részletekben gazdagon ábrázolja a különféle bogyók és borsok egyedi színeit és formáit, aromaprofilokkal, felhasználási javaslatokkal és botanikai elemzésekkel. A lebilincselő fotók lefestik Erwann de Kerros borskutató útjain átélt kalandjait Nepálban, Kamerunban, Indonéziában és Etiópiában. Két prominens francia séf, Didier Edon és Olivier Arlot több, mint 40 recepttel járultak hozzá a könyv sikeréhez. 200 fotójával és botanikai rajzaival, a Pepper: From Around the World: Stories & Recipes egy meghatározó kalauz a világ egyik legjelentősebb fűszeréhez.
Photo: Guillaume Czerw
Termékinformációk
Szerzők: | Bénédicte Bortoli, Erwann de Kerros, Guillaume Czerw |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9781419729324 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.9 x 28.6 x 3 cm |
Súly: | 1.95 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
11 290 Ft (10 752 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Coffee Dictionary
A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is.
Dessert
Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).