Pepper
From Around the World: Stories & Recipes
A bors alapvető fűszer, de olyan, amit könnyen magától értetődőnek veszünk. Erwann de Kerros, hivatásos fűszervadász és Bénédicte Bortoli gasztronómiai szakíró bemutatják a bors változatainak végtelen skáláját, külön kiemelve azt, hogy a bors eredete és minősége hogyan hat közvetlenül ételeink élvezetére.
A bors több, mint 50 aromatikus változatát ismerhetjük meg, beleértve a fehér és a fekete Penja borsot, a Tellicherry-t, a Batak berry-t stb..Ez a könyv gyönyörű részletekben gazdagon ábrázolja a különféle bogyók és borsok egyedi színeit és formáit, aromaprofilokkal, felhasználási javaslatokkal és botanikai elemzésekkel. A lebilincselő fotók lefestik Erwann de Kerros borskutató útjain átélt kalandjait Nepálban, Kamerunban, Indonéziában és Etiópiában. Két prominens francia séf, Didier Edon és Olivier Arlot több, mint 40 recepttel járultak hozzá a könyv sikeréhez. 200 fotójával és botanikai rajzaival, a Pepper: From Around the World: Stories & Recipes egy meghatározó kalauz a világ egyik legjelentősebb fűszeréhez.
Photo: Guillaume Czerw
Termékinformációk
Szerzők: | Bénédicte Bortoli, Erwann de Kerros, Guillaume Czerw |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9781419729324 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.9 x 28.6 x 3 cm |
Súly: | 1.95 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
11 290 Ft (10 752 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Italy by Ingredient
Friss megközelítés az olasz konyhához a legikonikusabb alapanyagokon keresztül, az olasz származású főzőoktató, Viola Buitoni bemutatásával.
Game
A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.
Root, Stem, Leaf, Flower
A gyökér, a szár, a levél és a virág, egy szakácskönyv a növényekről; arról szól, hogy a mindennapi főzés során a lehető legjobban használja fel a föld bőségét.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.