Barion Pixel

Pepper

From Around the World: Stories & Recipes


« Vissza | Szerzők: Bénédicte Bortoli, Erwann de Kerros, Guillaume Czerw
  2018. december 22. 15:43

Pepper

A bors alapvető fűszer, de olyan, amit könnyen magától értetődőnek veszünk. Erwann de Kerros, hivatásos fűszervadász és Bénédicte Bortoli gasztronómiai szakíró bemutatják a bors változatainak végtelen skáláját, külön kiemelve azt, hogy a bors eredete és minősége hogyan hat közvetlenül ételeink élvezetére. 


A bors több, mint 50 aromatikus változatát ismerhetjük meg, beleértve a fehér és a fekete Penja borsot, a Tellicherry-t, a Batak berry-t stb..Ez a könyv gyönyörű részletekben gazdagon ábrázolja a különféle bogyók és borsok egyedi színeit és formáit, aromaprofilokkal, felhasználási javaslatokkal és botanikai elemzésekkel. A lebilincselő fotók lefestik Erwann de Kerros borskutató útjain átélt kalandjait Nepálban, Kamerunban, Indonéziában és Etiópiában. Két prominens francia séf, Didier Edon és Olivier Arlot több, mint 40 recepttel járultak hozzá a könyv sikeréhez. 200 fotójával és botanikai rajzaival, a Pepper: From Around the World: Stories & Recipes egy meghatározó kalauz a világ egyik legjelentősebb fűszeréhez.

Photo: Guillaume Czerw

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bénédicte Bortoli, Erwann de Kerros, Guillaume Czerw
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781419729324
Nyelv: Angol
Méretek: 21.9 x 28.6 x 3 cm
Súly: 1.95 kg
Oldalszám: 320
Ár: 11 290 Ft
(10 752 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Coffee Dictionary

The Coffee Dictionary

A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is. 


Dessert

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Szerzők: Roger van Damme

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).