Pie for Everyone

Recipes and Stories from Petee's Pie, New York's Best Pie Shop


« Vissza | Szerzők: Petra Paredez
  2021. március 23. 15:36

Pie for Everyone

A New York-i, szeretett Petee's Pie Company több mint 80 receptet kínál a legjobb pitékhez, amelyeket otthon elkészíthet.


Petra (Petee) Paredez megosztja személyes repertoárját, kifogástalan sütési technikákkal, amelyek piteüzleteit, a Petee's Pie Company-t és a Petee's Café-t, New York elismert üzletekké tették.
Mindennek középpontjában a cél egyszerű, lágy, gyengéd, könnyen roppanó kéreg és a tökéletesen kiegyensúlyozott töltelék ―, és ez a cukrászkönyv könnyen követhető, lépésről-lépésre történő útmutatással segít a piték elkészítésében.
A helyi eredetű alapanyagok bajnoka, Paredez a könyvében a legjobb farmokkal és termelőkkel rendelkezik, inspirálva, hogy keressük a legjobb alapanyagokat pitéinkhez, bárhol is éljünk.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Petra Paredez
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Alapanyag
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. január 05.
ISBN: 9781419747588
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 20.3 x 2.3 cm
Súly: 0.98 kg
Oldalszám: 240
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Koji Alchemy

Koji Alchemy

A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.


Entremets Petits Gâteaux Fusion

Entremets Petits Gâteaux Fusion

Különálló desszertek és tortácskák fúziója Jean Michel Perruchon MOF cukrász tolmácsolásában.


Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition

Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition
A világ egyik legnépszerűbb kulináris célpontjától, a New York-i három Michelin-csillagos étteremtől Eleven Madison Park-tól, érkezik egy frissített, egy kötetes szakácskönyv több mint 80 recepttel, történetekkel, ételfotókkal és akvarellfestmények gyűjteményével, amelyet a híres séf, Daniel Humm készített.
 

Fruit Cédric Grolet

Fruit Cédric Grolet

Cédric Grolet desszertjei felejthetetlen élményeket okoznak. Valódi alkotások, amiken továbbítja csúcsminőségű cukrászatát. Alkotásaiban a gyümölcsök esszenciája és valódi ereje tárul elénk. Élvezettel és ámulattal fedezhetjük fel Cédric Grolet alkotói folyamatát a séf vázlataitól egy műtárgyként lefotózott desszertig.


Szerzők: Cédric Grolet