Barion Pixel

Pie for Everyone

Recipes and Stories from Petee's Pie, New York's Best Pie Shop


« Vissza | Szerzők: Petra Paredez
  2021. március 23. 15:36

Pie for Everyone

A New York-i, szeretett Petee's Pie Company több mint 80 receptet kínál a legjobb pitékhez, amelyeket otthon elkészíthet.


Petra (Petee) Paredez megosztja személyes repertoárját, kifogástalan sütési technikákkal, amelyek piteüzleteit, a Petee's Pie Company-t és a Petee's Café-t, New York elismert üzletekké tették.
Mindennek középpontjában a cél egyszerű, lágy, gyengéd, könnyen roppanó kéreg és a tökéletesen kiegyensúlyozott töltelék ―, és ez a cukrászkönyv könnyen követhető, lépésről-lépésre történő útmutatással segít a piték elkészítésében.
A helyi eredetű alapanyagok bajnoka, Paredez a könyvében a legjobb farmokkal és termelőkkel rendelkezik, inspirálva, hogy keressük a legjobb alapanyagokat pitéinkhez, bárhol is éljünk.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Petra Paredez
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Alapanyag
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. január 05.
ISBN: 9781419747588
Nyelv: Angol
Méretek: 20.3 x 20.3 x 2.3 cm
Súly: 0.98 kg
Oldalszám: 240
Ár: 10 690 Ft
(10 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.


Szerzők: Marcos Granda

Éclair by GARUHARU

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


Szerzők: Yun Eunyoung

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.