Barion Pixel

Pralinarium book by Andrey Dubovik / Edition 4

It is a handbook on praline design with augmented reality tutorials


« Vissza | Szerzők: Andrey Dubovik
  2023. március 02. 14:47

Pralinarium book by Andrey Dubovik / Edition 4

Csokoládéimádók figyelem! Akár profi, akár tapasztalt amatőr vagy, akár csak kezdő, ebben a könyvben mindent megtalálsz, amit tudnod kell a látványos csokoládétervek készítéséhez. 


Az alapoktól a haladó technikákig megtanulhatja, hogyan dolgozzon festékszóróval, csokoládéval és kakaóvajjal, hogy olyan csodálatos remekműveket készítsen, amelyek táncra késztetik az ízlelőbimbókat. Fedezze fel a temperálás titkait, ismerje meg a legfinomabb töltelékrecepteket, és tárja fel a csokoládékészítés titkait, amelyek olyan jól néznek ki, mint az ízük.

De ez még nem minden! Ehhez a könyvhöz tartozik egy élvonalbeli alkalmazás is, amely kiterjesztett valóság technológiát használ, hogy életre keltse az oktatóvideókat. Az alkalmazással lépésről lépésre videós útmutatókat tekinthet meg, amelyek hihetetlen részletességgel mutatják be a könyvben szereplő technikákat és tippeket. Olyan, mintha egy személyes csokoládékészítő edző állna melletted!

A világos és könnyen követhető utasításokkal ez a könyv és a hozzá tartozó alkalmazás a legcsodálatosabb csokoládéalkotások elkészítésének végső útmutatója. Itt az ideje, hogy a következő szintre emelje csokoládékészségeit, és olyan csokoládémintákat készítsen, amelyek nem e világból származnak!

A könyv specifikációja:

547 oldalas és 1484 fényképet tartalmaz
3,45 kg, és 23,4X28,7 cm méretű.

A könyv tartalmi jegyzéke:

Equipment,
Need–to–Know Basics,
Designs:
1. Outer Space,
2. Outer Space Bro,
3. Red Firework,
4. Golden Firework,
5. Bob Marley,
6. Strawberry,
7. Yellow/Green Bean,
8. Graphite with a stripe,
9. Claw,
10. Tomato,
11. Shades of gre,
12. Pills,
13. Chocolates on sticks,
14. Orange Eye,
15. Turquoise Eye,
16. Yellow Eye,
17. Matcha Truffle,
18. Enrobed Chocolates,
19. Handdipped Chocolates,
20. Three-Colour Eye.
 

Fillings:
Lime and Tonka Bean,
Gianduja,
Milk Oolong,
Prune and Wine,
Passion fruit and Tarragon,
Passion fruit,
Coffee and Cardamom,
Coconut,
Pecan Gianduja.
FAQs

PRALINARIUM APP
Az alkalmazás lehetővé teszi az oktatóvideók felfedezését a kiterjesztett valóság segítségével.
Töltse le az applikációt telefonjára.
1. Indítsa el az alkalmazást - 2. Irányítsa a kamerát - 3. Nézze meg az oktatóanyagot

 


 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Andrey Dubovik
Kiadó: LIMA
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2023. március 02.
ISBN: 9788395457845
Nyelv: Angol
Súly: 3.45 kg
Oldalszám: 547
Ár: 57 990 Ft
(55 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Sous-Vide Cuisine

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


Chocolates and Confections

Chocolates and Confections

A csokoládé és cukorkakészítés reneszánszát éli, népszerű tevékenységnek számít az egész világon. Az afrodiziákumként ismert csokoládé feldolgozásához nyújt segítséget a Peter Greweling által írt és szerkesztett professzionális szakkönyv. Ez egy átfogó útmutató, segítség, a csokoládé és cukorkakészítésben jártas (gyakorló) vagy kezdő szakemberek, cukrászok számára egyaránt.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Greece: The Cookbook

Greece: The Cookbook

Alapvető mű a mai Görögország sokszínű és lebilincselő konyhájáról. A Greece: The Cookbook a Görög ételek első mindenre kiterjedő angol nyelvű bibliája. 


Szerzők: Vefa Alexiadou