Barion Pixel

Progetto Gelato

Making Italian Gelato


« Vissza | Szerzők: Andrea Soban
  2019. november 23. 20:57

Progetto Gelato

Életrajzi részletek, üzleti tanácsok, alapos műszaki munkalapok, receptek, az angol nyelvű fordítás és a kiváló minőségű fotók együttesen teszik egyedülállóvá, kifinomult szakkiadvánnyá a Progetto Gelato-t. 


A könyv fő témája a szerző, Andrea Soban: életereje, büszkesége és személyisége. Andrea szülei egyaránt olasz gelato készítők voltak, és soha nem hagyták abba a tanulást és a területen lévő kutatást, tapasztalataik bővítését, az ízek és eljárások tesztelését és a kollégákkal folytatott eszmecserét, amelyeket e könyvben is széles körben megneveznek.
A Progetto Gelato áttekintést ad arról, mit kell tennie, ha álmai olasz Gelato boltját szeretné megnyitni, hol és hogyan kell működtetni, mennyire fontos az ügyfelekkel folytatott kommunikáció és egy lényeges-egyértelmű üzleti terv, annak érdekében, hogy jobb képet kapjunk az összes kínált termékről (választékról) és minden hozzá kapcsolódó alapanyagról, azok szerepéről.
Beszámol nekünk a technikákról, a gépekről és a marketingről is, reális esettanulmányokkal, valamint az összetevők és receptek figyelembevétele mellett.
Valójában, míg az első fejezetek a helymeghatározásra, a formák tanulmányozására, valamint a tervezésre és kialakításra összpontosítanak, az utolsó fejezetek az összetevőkre (cukrok és zsírok, tej és gyümölcsök), a gyártási technikákra, a recept-koncepcióra, annak kiegyensúlyozására és előállítására, a pasztörizálásra, keverésre és tárolásra vonatkoznak.
A könyv végén a valódi receptek gazdag listája is megtalálhatók, amelyet maga Andrea és kollégái készítettek. A klasszikus csokoládétól, a mogyorótól, a szokatlan borsóig és mentáig, Guacamole-ig, az ananasztól a fahéjig és a mézig.

Andrea Soban “The Champions of Italian Gelato”

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Andrea Soban
Kiadó: ItalianGourmet
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Üzleti, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9788898675937
Nyelv: Olasz-Angol
Méretek: 20.5 x 30 x 3 cm
Súly: 1.31 kg
Oldalszám: 304
Ár: 32 990 Ft
(31 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Da Vittorio

Da Vittorio

Az egyik legkedveltebb olaszországi étteremből, egy kényeztető szakácskönyv a kifinomult olasz konyha szerelmeseinek. Vittorio Cerea által 1966-ban alapított Da Vittorio ma Olaszország egyik legismertebb étterme. A 3 Michelin csillagos „Cerea intézmény” legújabb szakácskönyvében ötven, soha nem publikált receptet mutat be.


The Curious Bartender's Gin Palace

The Curious Bartender's Gin Palace

A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja. 


Food Artisans of Japan - Recipes and stories

Food Artisans of Japan - Recipes and stories

Merüljön el Japán sokszínű kulináris tájképében 7 lenyűgöző japán séf 120 receptjével és 24 történettel kézműves szakemberekről, Nancy Singleton Hachisu díjnyertes író szemszögéből.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.