Barion Pixel

Seafire-Zeevuur

Willem Hiele


« Vissza | Szerzők: Willem Hiele
  2019. december 02. 14:27

Seafire-Zeevuur

„Willem Hiele a nemzetközi gasztronómia kiemelkedő csillagának autentikus észak-tengeri konyhája”


Willem Hiele séf szülei halászházát alakította át étteremmé, mely a belga polderekben található, így létrehozva egy egyedi, autentikus, hiteles belső légkört.
A tűz, a természet és a helyi termékek elengedhetetlenek Hiele minimalista konyhájában, amelyekből következetesen meglepő ízek sokféleségét hozza létre. Mindegyik étel összetett, ugyanakkor mindig a lényegre törekszik. Az összetevők tiszta és csak minimális kezelést kapnak, csak, amire szükségük van, hogy a teljes aromájuk tökéletesek maradjanak.
Willem Hiele konyhájában a helyi termékek kulcsfontosságúak. Ostendből és egy nyolc generációs tengeri halászcsaládból származik. Hiele a tenger és környéke tiszta természeti erejét hozza konyhájába és az ihletet is helyileg keresi, ételei formavilága modorosság nélküliek. Ezért nem meglepő, hogy Willem Hiele mind a Michelin, mind a Gault & Millau kalauztól dicséretet kapott.
A könyv Evelien Rutten szövegeivel, eredeti receptekkel és Willem Hiele ételtörténeteivel, valamint Pieter D'Hoop hiteles fotóival angol-holland kétnyelvű változatban.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Willem Hiele
Kiadó: Uitgeverij Kannibaal
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Holland / English-Dutch Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9789463887113
Nyelv: Angol-Holland
Oldalszám: 248
Ár: 17 490 Ft
(16 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Kobe Desramaults

Kobe Desramaults

Kobe Desremaults világhírű séf régóta várt könyve. “Továbbra is tapasztalni akarom az eufóriát, minden egyes nap azt érezni, hogy valami új vár. Mert nem számít, hogy milyen jó egy alkotás, egy fogás, ami két hete született, számomra már nem ‘él’.


Nature's Table

Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.


Szerzők: Emmanuel Renaut

The Flavour Of Elegance

The Flavour Of Elegance

Begona Rodrigonak köszönhetően egy olyan könyvet vehetünk a kezünkbe, amely megfogalmazza azt, ami sokak számára a kortárs konyha szabályait jelenti: íz, technika, szépség és alapanyag.

A séf, aki a szakmát autodidakta módon sajátította el, és akinek alkarját a napi szinten szerzett égési sebek terítik be, tudja, hogy szakmája a konyhában történő tanulásból áll. 


Szerzők: Begoña Rodrigo

The Life of Tea

The Life of Tea

A gazdag és rendkívüli fotókkal illusztrált könyv életre kelti az ital aromáját, ízét és sokféle textúráját. Az ínyencek és az alkalmi olvasók egyaránt sokkal mélyebben megértik, hogy milyen nagyszerű teát készíteni.