Sharing

Inspired recipes for office and home


« Vissza | Szerzők: Benoit Dewitte, Alain Brossé
  2020. május 07. 21:02

Sharing

Inspiráló receptek az irodába és otthonra. Könnyed és egészséges ételek, amiket megoszthatunk és közösen élvezhetünk másokkal, otthon és az irodában is.


Amikor két újító szellemű vállalkozó találkozik, mindig varázslat van a levegőben. Benoit Dewitte sztárséf csatlakozott Alain Brossé-hoz, hogy a Welkin & Meraki catering szolgáltatásának élére álljanak, ami az ’ötcsillagos-irodák’ első világszintű szolgáltatója. Benoit egy ízletes és innovatív menüt rakott össze, ami az étkezések közösségi szerepén és az ételek megosztásán alapszik.
Ebben a könyvben az összes étkezést meg fogja osztani valakivel, a reggelitől elalvásig. Levesek, saláták és egyéb fogások, játékosak, finomak és könnyedek. De mindenek felett szuper egészségesek és táplálók. Ezek olyan ételek, amiket otthon is elkészíthet, családjának, rokonainak és barátainak, kerti partikon vagy egy hangulatos téli estén.
Az ételek érzelmeket hordoznak. Összehozzák az embereket egy asztal körül, legyen az egy ötcsillagos irodában vagy otthon.

Photo: Lannoo

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Benoit Dewitte, Alain Brossé
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9789401465021
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 25 x 2.3 cm
Súly: 0.82 kg
Oldalszám: 192
Ár: 11 490 Ft