Barion Pixel

Signature Viennoiseries by Johan Martin


« Vissza | Szerzők: Johan Martin, Jonathan Mougel MOF, Jean-Philippe Walser
  2020. december 08. 17:54

Signature Viennoiseries by Johan Martin

A péksütemények világában elmerült Johan Martin új könyvén át vezet minket, hogy felfedezzünk egy nagy múltú hagyományt az ő értelmezésében, nemcsak a technikai szempontokat, hanem letisztult, kortárs, csavaros, páratlanul egyedi stílusát is.


Martin, amit cukrásztehetségével megérint, feledhetetlen hatásúvá válik, ez az ő védjegye.
A két nagynevű szakember, Jonathan Mougel (MOF) és Jean-Philippe Walser által alapított JMW Edition kiadóvállalattal együttműködésben kiadott "Signature Viennoiseries" 50 receptet tartalmaz francia és angol nyelven.

Közülük többet QR-kóddal láttak el, ahol a legfontosabb technikai szakaszokat bemutató videók láthatók, ismertetve a laminálási, a dagasztási és összeállítási módszereket.
Számos eszközt oktatói szellemben fejlesztettek ki, hogy megkönnyítsék a tanulási folyamatot és a Viennoiserie művészetének elsajátítását. A "Signature Viennoiseries" a modernek, klasszikusok és sok más egyebek olvasztótégelye, ahol a megbolondul a technika!

Johan Martin

A nyitott szellemű és tökéletességre törekvő Johan Martin kezdetektől fogva ragyog a cukrászat különböző területein – már korai cukoralkotásai is művészi tehetségéről tanúskodnak, a péksütemények iránt táplált szenvedélye azt teljesen új magasságokba emelte, erős szakmai hatást teremtve.

Photo: JMW

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Johan Martin, Jonathan Mougel MOF, Jean-Philippe Walser
Kiadó: JMW Edition
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9782957469307
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 23.4 x 28 x 2.1 cm
Súly: 1.37 kg
Oldalszám: 224
Ár: 30 990 Ft
(29 514 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Tanja Vegetarisch

Tanja Vegetarisch

A vegetáriánus főzés összhangban van a kor szellemével, de Tanja Grandits mindennapjaival is.


Szerzők: Tanja Grandits

Rum

Rum

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.


Fine Chocolates Gold

Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3  és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.

 

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.