Signature Viennoiseries by Johan Martin

A péksütemények világában elmerült Johan Martin új könyvén át vezet minket, hogy felfedezzünk egy nagy múltú hagyományt az ő értelmezésében, nemcsak a technikai szempontokat, hanem letisztult, kortárs, csavaros, páratlanul egyedi stílusát is.
Martin, amit cukrásztehetségével megérint, feledhetetlen hatásúvá válik, ez az ő védjegye.
A két nagynevű szakember, Jonathan Mougel (MOF) és Jean-Philippe Walser által alapított JMW Edition kiadóvállalattal együttműködésben kiadott "Signature Viennoiseries" 50 receptet tartalmaz francia és angol nyelven.
Közülük többet QR-kóddal láttak el, ahol a legfontosabb technikai szakaszokat bemutató videók láthatók, ismertetve a laminálási, a dagasztási és összeállítási módszereket.
Számos eszközt oktatói szellemben fejlesztettek ki, hogy megkönnyítsék a tanulási folyamatot és a Viennoiserie művészetének elsajátítását. A "Signature Viennoiseries" a modernek, klasszikusok és sok más egyebek olvasztótégelye, ahol a megbolondul a technika!
Johan Martin
A nyitott szellemű és tökéletességre törekvő Johan Martin kezdetektől fogva ragyog a cukrászat különböző területein – már korai cukoralkotásai is művészi tehetségéről tanúskodnak, a péksütemények iránt táplált szenvedélye azt teljesen új magasságokba emelte, erős szakmai hatást teremtve.
Photo: JMW
Termékinformációk
Szerzők: | Johan Martin, Jonathan Mougel MOF, Jean-Philippe Walser |
Kiadó: | JMW Edition |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books |
Kiadás éve: | 2020 |
ISBN: | 9782957469307 |
Nyelv: | Angol-Francia |
Méretek: | 23.4 x 28 x 2.1 cm |
Súly: | 1.37 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
30 990 Ft (29 514 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Tanja Vegetarisch

A vegetáriánus főzés összhangban van a kor szellemével, de Tanja Grandits mindennapjaival is.
Rum

300 különböző típusú rum, melyeket innovatív ízminta alapján kategorizáltak. A rum ízeinek és színeinek sokfélesége ugyanolyan gazdag, mint az alkoholtartalmú italok körüli történelem és kultúra.
Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3 és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.