Barion Pixel

Signature Viennoiseries by Johan Martin


« Vissza | Szerzők: Johan Martin, Jonathan Mougel MOF, Jean-Philippe Walser
  2020. december 08. 17:54

Signature Viennoiseries by Johan Martin

A péksütemények világában elmerült Johan Martin új könyvén át vezet minket, hogy felfedezzünk egy nagy múltú hagyományt az ő értelmezésében, nemcsak a technikai szempontokat, hanem letisztult, kortárs, csavaros, páratlanul egyedi stílusát is.


Martin, amit cukrásztehetségével megérint, feledhetetlen hatásúvá válik, ez az ő védjegye.
A két nagynevű szakember, Jonathan Mougel (MOF) és Jean-Philippe Walser által alapított JMW Edition kiadóvállalattal együttműködésben kiadott "Signature Viennoiseries" 50 receptet tartalmaz francia és angol nyelven.

Közülük többet QR-kóddal láttak el, ahol a legfontosabb technikai szakaszokat bemutató videók láthatók, ismertetve a laminálási, a dagasztási és összeállítási módszereket.
Számos eszközt oktatói szellemben fejlesztettek ki, hogy megkönnyítsék a tanulási folyamatot és a Viennoiserie művészetének elsajátítását. A "Signature Viennoiseries" a modernek, klasszikusok és sok más egyebek olvasztótégelye, ahol a megbolondul a technika!

Johan Martin

A nyitott szellemű és tökéletességre törekvő Johan Martin kezdetektől fogva ragyog a cukrászat különböző területein – már korai cukoralkotásai is művészi tehetségéről tanúskodnak, a péksütemények iránt táplált szenvedélye azt teljesen új magasságokba emelte, erős szakmai hatást teremtve.

Photo: JMW

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Johan Martin, Jonathan Mougel MOF, Jean-Philippe Walser
Kiadó: JMW Edition
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9782957469307
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 23.4 x 28 x 2.1 cm
Súly: 1.37 kg
Oldalszám: 224
Ár: 30 990 Ft
(29 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Ikarus invites the world's best chefs VOL6

Ikarus invites the world's best chefs VOL6

Az Ikarus étterem executive séfje Martin Klein szokatlan, nem mindennapi szakácsokat és ételeiket keresi. A "Világhírű szakácsok vendégségben az Ikarus-ban" új kötetében Martin Kleint a kulináris körútja Szingapúr, Japán, Németország, Dánia, Spanyolország és Franciaország éttermeinek konyhájára viszi.


Chocolates and Confections

Chocolates and Confections

A csokoládé és cukorkakészítés reneszánszát éli, népszerű tevékenységnek számít az egész világon. Az afrodiziákumként ismert csokoládé feldolgozásához nyújt segítséget a Peter Greweling által írt és szerkesztett professzionális szakkönyv. Ez egy átfogó útmutató, segítség, a csokoládé és cukorkakészítésben jártas (gyakorló) vagy kezdő szakemberek, cukrászok számára egyaránt.


Chicken and Charcoal

Chicken and Charcoal

Receptek a világ legnépszerűbb húsféléjére – csirkére – hogyan készítsük elő, hogyan süssük meg és mit fogyasszunk hozzá. Az első átfogó, angol nyelvű könyv a yakitori-ról. 


Szerzők: Matt Abergel

Out of my Tree

Out of my Tree

Daniel Clifford, a folyóparti Midsummer House 2 Michelin csillagos tulajdonos-séfje kiadta első könyvét. Az önéletrajzi szakácskönyvben a vendéglátás területén húsz éve tartó nyomás és győzelmi pillanatok brutálisan őszinte beszámolója az ő életének történetéről, tisztelegve, bemutatva stílusát és kifinomultságát.


Szerzők: Daniel Clifford