So Good Recipes 2
The recipes of issues 9 to 16 of So Good magazine

Miért olyan népszerű a So Good Recipes? Mert ez tartalmazza az összes olyan receptet, amelyeket a So Good Nr.9-16 kiadványokban publikáltak. Ez a tökéletes kiegészítése a nagyra értékelt, minőségi cukrászatot bemutató So Good magazinnak.
A kiadvány 12 termékcsaládra osztotta beltartalmát, így könnyen megtalálhatóak többek között a torták, mousse-ok, krémek, jeges, zselés, desszertek receptjei. Ez egy hatékony eszköz a kreativitás ösztönzésére, továbbá lehetővé teszi az egyes formulák létrehozását.
Megújíthatja repertoárját, szemrevételezheti a legfrissebb formai és szakmai trendeket, és összehasonlíthatja a rendelkezésre álló különböző lehetőségeket, a világ legjobb szakembereinek összetevőit-ízpárosításait és technikáit.
Technikai specifikáció:
150 elismert szakember
1600 recept több kategóriában
332 oldal
Nyelv: angol
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 2013-2034-02 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 22 x 2 cm |
Súly: | 1.1 kg |
Oldalszám: | 332 |
Ár: |
14 990 Ft (14 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Progetto Gelato

Életrajzi részletek, üzleti tanácsok, alapos műszaki munkalapok, receptek, az angol nyelvű fordítás és a kiváló minőségű fotók együttesen teszik egyedülállóvá, kifinomult szakkiadvánnyá a Progetto Gelato-t.
The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét.
Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.
Casa Cacao

Ez a könyv Jordi útját és kutatásait követi a kakaó eredetének és a csokoládé mesterségének nyomában, új, teljesen forradalmi receptekkel.