So Good Recipes 2

The recipes of issues 9 to 16 of So Good magazine


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2018. május 25. 17:59

So Good Recipes 2

Miért olyan népszerű a So Good Recipes? Mert ez tartalmazza az összes olyan receptet, amelyeket a So Good Nr.9-16 kiadványokban publikáltak. Ez a tökéletes kiegészítése a nagyra értékelt, minőségi cukrászatot bemutató So Good magazinnak. 


A kiadvány 12 termékcsaládra osztotta beltartalmát, így könnyen megtalálhatóak többek között a torták, mousse-ok, krémek, jeges, zselés, desszertek receptjei. Ez egy hatékony eszköz a kreativitás ösztönzésére, továbbá lehetővé teszi az egyes formulák létrehozását.
Megújíthatja repertoárját, szemrevételezheti a legfrissebb formai és szakmai trendeket, és összehasonlíthatja a rendelkezésre álló különböző lehetőségeket, a világ legjobb szakembereinek összetevőit-ízpárosításait és technikáit.

Technikai specifikáció:
150 elismert szakember
1600 recept több kategóriában
332 oldal
Nyelv: angol


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 2013-2034-02
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 22 x 2 cm
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 332
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Progetto Gelato

Progetto Gelato

Életrajzi részletek, üzleti tanácsok, alapos műszaki munkalapok, receptek, az angol nyelvű fordítás és a kiváló minőségű fotók együttesen teszik egyedülállóvá, kifinomult szakkiadvánnyá a Progetto Gelato-t. 


Szerzők: Andrea Soban

The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona

Quay

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


Szerzők: Peter Gilmore

Casa Cacao

Casa Cacao

Ez a könyv Jordi útját és kutatásait követi a kakaó eredetének és a csokoládé mesterségének nyomában, új, teljesen forradalmi receptekkel.


Szerzők: Jordi Roca